Ray-Ban & Meta - Uuden ajan älylasit 

Ray-Ban & Meta ovat yhteistyössä lanseeranneet uuden ajan älylasit. Se on täysin uudenlainen tuote, jolla yhteydenpito läheisiin, arjen tallentaminen sekä sisällön jakaminen ilman kädessä kulkevaa älypuhelinta on tehty helpommaksi kuin koskaan. Älylaseilla on mahdollista muun muassa ottaa valokuvia ja kuvata videoita, kuunnella musiikkia sekä vastata puheluihin ja lähettää viestejä. Älylaseissa on lisäksi suoratoistotoiminto, jolla on mahdollista jakaa sisältöä suorana lähetyksenä sosiaaliseen mediaan.

Laseja on saatavilla valikoiduissa myymälöissämme rajallisesti. Älylaseja on saatavana Ray-Banin ikonisella Wayfarer-kehyksellä kolmessa eri värissä ja kahdessa eri koossa joko aurinkolaseina tai silmälasilinsseillä omilla vahvuuksilla. 

Älylaseissa on ultraleveä 12 megapikselin kamera, joka ottaa korkealaatuisia valokuvia sekä 1080p-videoita. Kaiuttimissa on laadukkaat bassovaste ja kohinanvaimennus, mitkä parantavat yleistä äänenlaatua. Lisäksi älylasit on rakennettu käyttäen uusinta optista linssiteknologiaa – korkean suorituskyvyn linssit ovat saatavilla monipuolisesti yksilöllisen tyylin ja näkötarpeen mukaan. Myös yksityisyys on otettu huomioon älylasien suunnittelussa – laseissa on kirkas ja näkyvä LED-tietosuojavalo, joka palaa aina älylaseilla kuvattaessa. Lasien mukana tulee kompakti latauskotelo. Tule myymälöihin testaamaan ja tutustumaan tuotteeseen tarkemmin. Hinta alkaen 329 €. 

alk. 329 €

alk. 359 €

alk. 329 €

Ray-Ban Meta älyläseja ei voi yhdistää kampanjoihin tai All Inclusive -palveluun.