Silmälasien verkko-ostajan opas

Voit tilata yksitehosilmälasit kätevästi verkkokaupasta

Silmälasien tilaaminen netistä on helppoa ja turvallista, ja apunasi on tarvittaessa asiantuntijamme chatissa ja puhelinpalvelussa.

Silmälasien tilaamiseen tarvitset voimassa olevan silmälasireseptin (resepti on voimassa 6kk). Apua reseptin tulkintaan löydät täältä. Mikäli sinulla ei ole voimassa olevaa reseptiä, voit varata meille ajan näöntutkimukseen.

Edut ja takuut verkosta:

Tarjoamme silmälasien verkko-ostoille seuraavat edut:

  • 2v tuote- ja laatutakuu
  • 30 päivän maksuton palautus
  • elinikäinen ja huoltotakuu myymälöissä

Laaja myymäläverkostomme on aina tukenasi. Voit käydä säädättämässä myös verkosta ostamiasi laseja myymälässä veloituksetta.

Näin tilaat silmälasit netistä

Lue ja tutustu alla oleviin kohtiin. Näiden avulla silmälasien ostaminen verkosta on sujuvaa ja onnistuu kotisohvalta käsin!

Kun olet varmistanut reseptisi ajantasaisuuden, kannattaa tutustua huolella verkkokauppamme kehysvalikoimaan. Kehykset ovat suodatettavissa mm. koon, muodon ja värin mukaan. Löydä kasvonpiirteillesi ja kasvojen sävyillesi sopivat kehykset. Voit sovittaa myös kehyksiä virtuaalisesti. 

Jotta uudet lasisi olisivat juuri sinulle ne parhaat mahdolliset, varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot. Voimakkuustietojen lisäksi tarvitset silmäterävälimitan (PD). Voit käydä mittauttamassa sen myymälässämme maksutta, tai mitata sen itse helpon ohjeemme avulla.

Kun olet löytänyt täydelliset kehykset, me autamme tarvittaessa linssien valinnassa. Ehdotamme sinulle voimakkuustietoihisi ja valitsemaasi kehykseen sopivia linssejä. Voit halutessasi valita linssit valikosta myös itse.

Maksaminen on helppoa. Meillä käy kaikki yleisimmät maksutavat, ja toimitamme tilauksesi sinulle postitse. Silmälasien valmistusaika on n. 1-2 viikkoa, jonka jälkeen ne pakataan 1-5 arkipäivän sisällä ja luovutetaan postin kuljetettavaksi. Toimitusehdoista löydät lisätietoja täältä. 

Silmälasien tilaaminen netistä on helppoa ja turvallista, sillä verkkokaupassa asioidessasi tukenasi on asiantuntijamme chatissa ja puhelinpalvelussa. Kun tilaat silmälasit netistä, on hyvä huomioida nämä seikat:

  1. Kun olet varmistanut reseptisi ajantasaisuuden, kannattaa tutustua huolella verkkokauppamme kehysvalikoimaan. Kehykset ovat suodatettavissa mm. koon,muodon ja värin mukaan. Piirteisiisi sopivien lasien löytämistä helpottaa esimerkiksi kasvonmuotojesi tunnistaminen. Voit myös etsiä inspiraatiota ostoksiin tutustumalla tämän vuoden kuumimpiin silmälasitrendeihin. Nyt uutuutena myös kehysten virtuaalisovitus! Katso virtuaalisesti sovitettava kehysvalikoima tästä. 
  2. Jotta uudet lasisi olisivat juuri sinulle ne parhaat mahdolliset, varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot. Voimakkuustietojen lisäksi tarvitset silmäterävälimitan (PD). Voit käydä mittauttamassa sen myymälässämme maksutta, tai mitata sen itse helpon ohjeemme avulla.
  3. Kun olet löytänyt täydelliset kehykset, me autamme tarvittaessa linssien valinnassa. Ehdotamme sinulle voimakkuustietoihisi ja valitsemaasi kehykseen sopivia linssejä. Voit halutessasi valita linssit valikosta myös itse. 
  4. Maksaminen on helppoa. Meillä käy kaikki yleisimmät maksutavat, ja toimitamme tilauksesi sinulle postitse. Silmälasien valmistusaika on n. 1-2 viikkoa, jonka jälkeen ne pakataan 1-5 arkipäivän sisällä ja luovutetaan postin kuljetettavaksi. Toimitusehdoista löydät lisätietoja täältä.