Pidä näkösi kunnossa kotisohvalta käsin!

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia yksitehosilmälasit suoraan kotisohvaltasi. Kesäkuusta lähtien voit siis huoletta ostaa verkkokaupastamme yksitehosilmälasit, sekä vanhaan tuttuun tapaan myös piilolinssit ja aurinkolasit ilman voimakkuuksia.

Silmälasien tilaamiseen tarvitset voimassa olevan silmälasireseptin (resepti on voimassa 6kk). Apua reseptin tulkintaan löydät täältä. Mikäli olet vailla reseptiä, voit varata meille ajan näöntutkimukseen.

Mikä on uutta?

Verkkokaupastamme on jo aiemmin pystynyt ostamaan aurinkolaseja ilman voimakkuuksia sekä piilolinssejä. Laajennamme valikoimaa nyt yksitehosilmälaseihin.

Haluamme palvella sinua kaikissa kanavissamme kattavasti, ja siksi tarjoamme verkko-ostoillemme seuraavat edut:

  • 2v tuote- ja laatutakuu
  • 30 päivän maksuton palautus
  • elinikäinen ja huoltotakuu myymälöissä

Laaja myymäläverkostomme on aina tukenasi, eli saat esimerkiksi käydä säädättämässä verkkokaupastamme ostamiasi laseja myymälässä veloituksetta.

Miten silmälasit kannattaa ostaa netistä?

Silmälasien ostaminen verkosta on helppoa ja turvallista, sillä verkkokaupassa asioidessasi tukenasi on asiantuntijamme chatissa ja puhelinpalvelussa. Silmälaseja tilatessa on hyvä huomioida nämä seikat:

  1. Kun olet varmistanut reseptisi ajantasaisuuden, kannattaa tutustua huolella verkkokauppamme kehysvalikoimaan. Kehykset ovat suodatettavissa mm. koon,muodon ja värin mukaan. Piirteisiisi sopivien lasien löytämistä helpottaa esimerkiksi kasvonmuotojesi tunnistaminen. Voit myös etsiä inspiraatiota ostoksiin tutustumalla tämän vuoden kuumimpiin silmälasitrendeihin.
  2. Jotta uudet lasisi olisivat juuri sinulle ne parhaat mahdolliset, varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot. Voimakkuustietojen lisäksi tarvitset silmäterävälimitan. Voit käydä mittauttamassa sen myymälässämme maksutta, tai mitata sen itse helpon ohjeemme avulla.
  3. Kun olet löytänyt täydelliset lasit ja valinnut oikeat linssit, maksaminen on helppoa. Meillä käy kaikki yleisimmät maksutavat, ja toimitamme tilauksesi sinulle postitse.