INSTRUMENTARIUM

Silmiesi hyvinvoinnista huolehtiminen on meille kunnia-asia. Tänä päivänä Instrumentarium-myymälöitä on Suomessa 147 ja Virossa 20. Sinua palvelee yli 200 asiantuntevaa optikkoa ympäri Suomen, minkä lisäksi pidämme huolta silmistäsi tarjoamalla silmälääkäreiden palveluja kaikissa myymälöissämme. Panostamme vahvasti myös optikkojen ja optisten myyjien kehysasiantuntijuuteen muun optisen tietämyksen lisäksi. Voimme tarjota sinulle pääkaupunkiseudulla ja Kouvolassa myös ensiluokkaisia silmäsairaalapalveluita, jotka tuotamme yhteistyössä Silmäsairaala Valon kanssa.

Yhteistyön aloittamisen myötä pystymme tarjoamaan myös laboratoriotutkimuksia, kirurgista konsultaatiota ja leikkauksia vaihtoehtona julkiselle puolelle. Tarkoituksena on ennen kaikkea sujuvoittaa hoitoasi, sillä oma Instrumentariumin lääkärisi saa halutessasi Silmäsairaala Valon asiantuntijoiden tutkimustulokset suoraan omalle vastaanotolleen. Mikäli haluat, voimme Valon lääkärin konsultaatiota tarvitessasi myös toimittaa aiemmat Instrumentariumin tietosi vastaanottokäyntisi tueksi.

Yli sadan vuoden kokemuksella Instrumentarium on asiantuntija suomalaisten näkemisen tarpeissa, Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle asiakkaallemme juuri hänelle sopiva näkemisen kokonaisratkaisu.

 

Katso Instrumentariumin tarina

Tästä linkistä pääset lukemaan uusimmat tiedotteet.