Sello-Espoo-Myymälät, optikot, silmälääkärit ja näöntarkastus

Sello

Kauppakeskus Sello Leppävaarankatu 3-9, 1. krs. katutaso
02600 Espoo

Myymälässämme on kansainvälinen Solaris - aurinkolasien erikoisliike. Solaris tarjoilee maailman aurinkolasimuotia klassikkomalleista aina viimeisimpiin uutuuksiin. Maailmalla Solaris onkin tunnettu juuri kuumimpien brändien ja trendien kohtaamispaikkana. Solaris-valikoima tulee monipuolistamaan Instrumentariumin myymälän tarjontaa ja palveluita entisestään.

Liikkeessämme vastaanottaa silmälääkäri useampana päivänä viikossa. Voit varata aikaa soittamalla ajanvaraukseen tai internetin kautta osoitteessa www.instru.fi - ajanvaraus. Silmälääkärin vastaanottoaika tulee peruuttaa viimeistään edellisenä päivänä. Lääkäri veloittaa käyttämättä jääneestä ajasta.

Sellon parkkihalleissa on yhteensä 2 900 ilmaista 3 tunnin parkkipaikkaa, joista osa sijaitsee kauppakeskuksen alla ja osa Sellon kattoparkissa.

Liikkeessämme on esteetön kulku, mutta näöntarkastustuoliin siirtyminen itse, tai avustajan avulla tarpeen. Tervetuloa!

Aukioloajat
ma–pe
10-20
la
10-19
su
12-18

La 13.04.2024 klo: 10-18

Myymälän puhelinnumero
0203 32861

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

espoo.sello@instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös aurinkolasit ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Laajennettu näöntutkimus

Pystymme selvittämään entistä tarkemmin myös toiminnallista näkemistä sekä silmänpohjan terveydentilaa. Lue lisää

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen