Ainutlaatuiset ja yksilölliset Piiloset ProGolf® -linssit – Golfaajan paras varuste

 

 

 

Tänä kesänä golftulos ei jää kiinni näkemisestä, kun hankit laadukkaat golflinssit, joilla optimoit pelisuorituksesi säällä kuin säällä.

Piiloset ProGolf® - linssit ovat aktiivisen golfarin ykköslinssit. Ne ovat huippulaadukkaat, erityisesti golfin tarpeisiin suunnitellut linssit, joilla minimoit häiriötekijät ja terästät näkösi parhaaseen suoritukseen pelikentillä. Linssit valmistetaan tilauksesta valitsemaasi kehykseen aurinkolasivärillä tai ilman. 

Miksi golflinssit?

Golf vaatii näkemiseltä tarkkuutta, hyvää kaukonäköä sekä miellyttävää ja häiriötöntä näköä myös sivusuuntiin. Tavalliset arkilasit eivät välttämättä toimi pelitilanteessa parhaiten, sillä ne saattavat vaatia ylimääräistä pään kääntämistä, jotta oikea terävän näköalue löytyy linssistä. Tämä taas saattaa aiheuttaa keinunnan tunnetta ja maaston vääristymistä, joka hankaloittaa hahmotuskykyä.

Piiloset ProGolf® -linssit ovat suunniteltu parantamaan näkömukavuutta, tukemaan luonnollista lyöntiasentoa ja optimoimaan suorituskykyäsi.

Moniteholinsseissä on kaukonäköä tukevan alueen lisäksi hyvä lähialue, jolla tuloskortin tai puhelimen näkeminen on vaivatonta. Kun käytössäsi on Piiloset ProGolf® -moniteholinssit, voit käyttää niitä myös autolla tai golfautolla ajaessa sekä lukiessa.

Näin hyödyt Piiloset ProGolf® - linsseistä

  • Moniteholinsseissä erittäin laaja kaukoalue, luonnollinen välialue ja hyvä lähialue
  • Pään nyökyttelyn tarve poistuu ja pelaamisesta tulee rennompaa
  • Näet pallon helpommin ja oikea lyöntiasento säilyy
  • Pystyt tarkastelemaan puttauslinjaa paremmin
  • Apuvälineiden käyttö ja tuloskortin täyttö helpottuu
  • Aurinkolasilinsseissä punaruskea Piiloset ProGolf® -väri parantaa kontrastia erityisesti vihreää vasten, jolloin viheriön kallistukset on helpompi erottaa
  •  100% UV-suoja ja sisäänrakennettu sinivalosuoja
  • Saatavilla yksi- ja monitehoina ja kirkkaina silmälasilinsseinä tai kätevästi auringossa ruskeaksi tummuvina linsseinä.
  • Kotimainen Avainlipputuote, valmistettu aurinkoenergialla Liedossa

Tervetuloa tutustumaan Piiloset ProGolf® -linsseihin Instrumentarium-myymälöihin kautta maan!

Piiloset ProGolf®-linsseistä on hyötyä erityisesti aikuis eli ikänäköisille!

Piiloset ProGolf®-linsseissä on aina 100% UV-suoja, sekä sinistä valoa suodattava ominaisuus. Sinisen valon suodatus poistaa silmään pääsevästä valosta haitallisimman sinisen valon aallonpituuden pois, jolloin näkeminen ulkona on turvallista ja miellyttävää. Piiloset ProGolf® -linsseihin voi yhdistää punaruskean aurinkolasivärin, jolloin viheriön kallistukset ja ruohon kasvusuunta on helpompi erottaa. Linssiväri toimii hyvin myös pilvisellä tai sateisella säällä antaen juuri oikean kontrastituen näöllesi.

Piiloset ProGolf® -linssihinnasto

 

Kaikissa linssivaihtoehdoissa ohut ja kevyt 1.6x ohennus.

  100% UV-suoja Kova- ja heijastamaton pinta, likaa hylkivä Sinisen valon suodatus Kontrastirikas värien toisto myös pilvisellä säällä Yksilöidyt näköalueet UV-säteilyn vaikutuksesta tummuva Hinta
Monitehot              
Kirkas Tähti Tähti Tähti   Tähti   599 €
Aurinkolasilinssi Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti   649 €
Auringossa tummuvat Tähti Tähti Tähti   Tähti Tähti 699 €
Yksitehot              
Kirkas Tähti Tähti Tähti       455 €
Aurinkolasilinssi Tähti Tähti Tähti Tähti     505 €

Varaa aika

Voit tehdä varauksen myös soittamalla

09 4241 7000

ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu