Kuivasilmäklinikka

 

Oletko käyttänyt jo pidemmän aikaa erilaisia silmien kostutustuotteita, mutta silmien oireilu ei ota loppuakseen? Anna meidän auttaa.

Tervetuloa Kuivasilmäklinikallemme

Instrumentariumissa on nyt seitsemän kuivan silmän oireisiin perehtynyttä klinikkaa, joissa asiantuntijamme ovat erikoistuneet kuivan silmän oireiden syyn selvittämiseen ja hoitamiseen. Kuivasilmäklinikoillamme on käytössä monipuolinen kuivien silmien erikoistutkimus- ja hoitolaitteisto.

Teemme jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisen kuivasilmäkartoituksen, tutkimuksen ja hoitosuunnitelman. Kuivasilmätutkimuksen hinta 69€.

 

Kiinnitä huomiota aurinkolasien suojaavuuteenKiinnitä huomiota aurinkolasien suojaavuuteen

Tutkimme esimerkiksi: 

  • kyynelnesteesi laatua ja määrää
  • silmiesi punoituksen syitä ja silmän pinnan kuntoa
  • kyynelnesteen öljyntuotannosta vastaavien Meibomin rauhasten kuntoa
  • silmäluomen reunojen kuntoa 

    Pystymme siis mittaamaan silmien kuivuuteen oleellisesti liittyviä kehon toiminnallisuuksia esimerkiksi räpyttelyn tiheyttä ja tehokkuutta sekä sitä, kuinka pitkään kyynelneste säilyy silmänpinnalla haihtumatta. Nämä tutkimukset tallentuvat kuvina ja videoina, jotta voimme tarkastella mahdollisten hoitojen tehokkuutta seurantakäynneillä. 

Tutkimus on täysin kivuton, sillä käytössämme on alan uusimmat, tehokkaimmat ja turvallisimmat tuotteet ja laitteet. Kun syyt kuivan silmän oireisiin on selvitetty, laadimme hoitosuunnitelman. Käymme sen huolellisesti läpi kanssasi ja opastamme mahdollisessa kotihoidossa ja tuotteiden käytössä. 

Teemme tiivistä työtä silmälääkäreiden kanssa. Tarvittaessa ohjaamme sinut silmälääkärin vastaanotolle. 

Kärsitkö hankalasta kuivasilmäisyydestä?

Kuivasilmäklinikoiden hoitolaitteiston avulla, pystymme hoitamaan myös hankalista kuivan silmän oireista kärsiviä. Yksi uusimmista hoitomahdollisuuksista on IPL-valoimpulssihoito, jolla voimme hoitaa öljyä tuottavien Meibomin rauhasten toimintahäiriötä. Noin 85 % kuivasilmäisyyden oireista johtuu näiden rauhasten toimintahäiriöstä.

IPL-valoimpulssihoito parantaa kyynelnesteen laatua sekä Meibomin rauhasten toimintaa. Lisäksi se vähentää mahdollista tulehdusta ja supistaa laajentuneita hiusverisuonia, vähentäen myös silmien ja luomien punoitusta. Hoito annetaan pääasiassa neljän kerran sarjana (yht. 400 €). Varaathan ajan kuivasilmätutkimukseen ennen ensimmäistä IPL- hoitoa.

Valitse kasvojesi muotoon sopivat kehyksetValitse kasvojesi muotoon sopivat kehykset

Näistä kaupungeista löydät Kuivasilmäklinikan

Aiheeseen liittyy

Piilolinssit ja kuivat silmät

Voiko kuivasilmäinen käyttää piilolinssejä?

Voiko kuivasilmäinen käyttää piilolinssejä? Piilolinssien materiaalit ovat vuosien saatossa kehittyneet niin paljo, että kuivasilmäisillekin löytyy vaihtoehtoja. #Someopikkomme Arto kertoo, mitä kuivasilmäisen kannattaa tehdä, jos piilolinssien käyttö kiinnostaa.

Näköergonomia näyttöpäätetyössä

Mitä on näköergonomia?

Tiesitkö, että näkemisen helpottamiseen näyttöpäätetyössä ei aina välttämättä tarvitse silmälaseja? Jos tuntuu, että joudut tarkentamaan katsettasi useasti nähdäksesi kunnolla näytölle, katso #Someoptikkomme Arton vinkit, ennen kuin varaat ajan optikolle.

Näkemisen asiantuntijan vinkki 64

Miksi silmät vuotavat?

Juhani 56 v "Miks mun silmät vuotaa lähes koko ajan? Voiko tälle tehdä jotain?"

Varaa aika

Voit tehdä varauksen myös soittamalla

09 4241 7000

ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu