Lahti

Aleksanterinkatu 15
15110 Lahti

Lahden Aleksanterinkadun myymälä sijaitsee torin kupeessa, ydinkeskustassa. Myymälössä on runsas valikoima kehyksiä, aurinkolaseja ja piilolaseja. Myös erikoispiilolasit kuuluvat valikoimiimme (mm. keratoconus ja muut sarveiskalvon poikkeamat). Myymälässä tehdään normaalien näöntutkimusten lisäksi myös silmänpohjakuvauksia Optos Daytona laitteella. Lisäksi  meiltä löytyy Octopus 600 näkökenttälaite sekä OCT (silmän valokerroskuvauslaite). Nykyään myymälässämme toimii myös kuivasilmäklinikka. Pysäköintiin  suosittelemme lähellä sijaitsevaa toriparkkia, jossa ei ole aikarajoitusta, eikä etukäteismaksua. Sisäänajo toriparkkiin Rauhankadun puolelta. Myymälä on muuten esteetön, mutta tutkittavan tulisi pystyä siirtymään tutkimustuoliin itsenäisesti tai avustettuna.

Toimimme yhteistyössä PHHYKY:n kanssa lasten optikko- ja silmälääkäripalveluissa. Sopimuslääkärimme tässä on Artjom Teponainen.

Meillä toimii myös kuivasilmäklinikka!

Kuivasilmäklinikallamme asiantuntijamme ovat erikoistuneet kuivan silmän oireiden syyn selvittämiseen ja hoitamiseen. Kuivasilmäklinikoillamme on käytössä monipuolinen kuivien silmien erikoistutkimus- ja hoitolaitteisto. Lue lisää kuivasilmäklinikoistamme täällä ja varaa aika! 

Aukioloajat
ma
10-18
ti
10-18
ke
10-18
to–pe
10-18
la
10-15
su
suljettu

Myymälä suljettuna juhannusaattona 21.6 sekä juhannuspäivänä 22.6.2024

Myymälän puhelinnumero
0203 328 29

Puhelun hinta (pvm/mpm)

Myymälän sähköpostiosoite

lahti.aleksanterinkatu@instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös aurinkolasit ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Tax free -mahdollisuus

Hanki aurinko- ja silmälasit Instrumentariumista tax free -ostoksena.

Laajennettu näöntutkimus

Pystymme selvittämään entistä tarkemmin myös toiminnallista näkemistä sekä silmänpohjan terveydentilaa.

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen