Lahti-Lahti-Myymälät, optikot, silmälääkärit ja näöntarkastus

Lahti

Aleksanterinkatu 15
15110 Lahti

Hyvä asiakas, Myymälässämme noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin. Ajantasaista lisätietoa toimintatavoistamme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme: https://www.instru.fi/uutiset/tietoa-koronaviruksen-vaikutuksesta Terveisin, Instrumentarium henkilökunta

Lahden Aleksanterinkadun myymälä sijaitsee torin kupeessa, ydinkeskustassa. Myymälössä on runsas valikoima kehyksiä, aurinkolaseja ja piilolaseja. Myös erikoispiilolasit kuuluvat valikoimiimme (mm. keratoconus ja muut sarveiskalvon poikkeamat). Myymälässä tehdään normaalien näöntutkimusten lisäksi myös silmänpohjakuvauksia Optos Daytona laitteella sekä toiminnallisen näön tutkimuksia Ocusweep laitteella (näkökenttä, kontrastiherkkyys, reaktioaika). Lisäksi  meiltä löytyy Octopus 600 näkökenttälaite sekä OCT (silmän valokerroskuvauslaite). Paikoitukseen suosittelemme toriparkkia, jossa ei ole aikarajoitusta, eikä etukäteismaksua. Sisäänajo toriparkkiin Rauhankadun puolelta. Myymälä on muuten esteetön, mutta tutkittavan tulisi pystyä siirtymään tutkimustuoliin itsenäisesti tai avustettuna.

Toimimme yhteistyössä PHHYKY:n kanssa lasten optikko- ja silmälääkäripalveluissa. Sopimuslääkärimme tässä on Artjom Teponainen.

Aukioloajat
ma
10-18
ti
10-18
ke
10-18
to–pe
10-18
la
10-15
su
suljettu

Myymälä suljettuna: pyhäinpäivänä la 5.11, itsenäisyyspäiväna 6.12, jouluaattona 24.12, joulupäivänä 25.12 sekä tapaninpäivänä 26.12.

Myymälän puhelinnumero
0203 328 29

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

lahti.aleksanterinkatu@instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös laajan Solaris aurinkolasivalikoiman ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Tax free -mahdollisuus

Hanki aurinko- ja silmälasit Instrumentariumista tax free -ostoksena.

Laajennettu näöntutkimus

Pystymme selvittämään entistä tarkemmin myös toiminnallista näkemistä sekä silmänpohjan terveydentilaa. Lue lisää

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen