TYÖNÄKÖ JA YRITYSPALVELUT

Päätetyö lisääntyy. Silmät väsyvät. Työturvallisuus edellyttää suojalaseja. Kun yritys panostaa työntekijöiden näköergonomiaan, parantaa se tutkitusti työssä suoriutumista ja viihtyvyyttä.

Työnäkemisen palvelut yhdestä paikasta

Instrumentariumista yrityksenne saa kaikki työnäkemiseen liittyvät palvelut yhdestä paikasta. Maan laajin myymäläverkostomme takaa, että työnäön asiantuntija, työnäköoptikko on aina mahdollisimman lähellä. Näönhuolto ja työnäkeminen ovat osa työhyvinvointia. Työntekijälle erityistyölasit päätetyöhön ja suojalaseihin parantavat työmotivaatiota ja työturvallisuutta.

Yhteistyössä

SSAB – Yhteistyö Instrun optikkojen kanssa on vaikuttanut työviihtyvyyteen ja vähentänyt tapaturmia

Yhteistyössä

Stora Enso – Tehdastyössä pitää nähdä lähelle ja kauas

Yhteistyössä

Pohjola Vakuutus – Yhteistyössä pystymme tuottamaan parempaa asiakastyytyväisyyttä

Yhteistyössä

OP:n keskusyhteisö – Tavoitteena helpottaa työnäkemistä ja silmien kuormitusta

Yhteistyössä

Niemi Palvelut – Mitä ammattiautoilija hyötyy laajemmasta toiminnallisen näön tutkimuksesta? 

Näyttöpäätelasit ja erityistyölasit

Kun tietotyö lisääntyy, korostuu myös silmien ergonomian merkitys. Työlasit ja päätelasit ovat jo arkipäivää. Erityistyölasien on tutkittu maksavan itsensä takaisin yritykselle jopa kolmessa kuukaudessa työn tuottavuuden paranemisena. Näyttöpäätelasit tai muut työlasit voivat kuulua työnantajan korvattaviksi laseiksi.

Someoptikko

Mitä on näköergonomia toimistotyössä?

Näkemisen aamu

Näkemisen aamu: työnäkeminen

Suojalasit

Hyvä näkeminen edistää sekä työturvallisuutta että -viihtyvyyttä. Löydät Instrumentariumilta lain mukaiset suojalasit vahvuuksilla ja muut työlasit työntekijöidesi käyttöön.  

Näköergonomia

Kumarrutko näppäimistön ylle, jotta näkisit paremmin? Onko niskanseutu jumissa? Asiantuntija kertoo, miten vältät yleisimmät työperäiset näköongelmat, erityisesti väsyneet silmät ja kuivat silmät.

Kuivat silmät

Tuntuuko, että näöntarkkuus vaihtelee päivänmittaan? Silmät väsyvät helposti, niissä on roskan tunne tai ne vuotavat helposti? Saatat kärsiä kuivista silmistä. Kuivista silmistä kärsii tietämättään moni. Kuivat silmät oireilevat yksilölliset ja lievätkin oireet kannattaa hoitaa ajoissa, jotta vaiva ei kroonistu. Lue lisää yleisimmistä kuivasilmäisyyden oireista ja kuivien silmien oireiden hoidosta. 

Väsyneet silmät

Opettele silmien hoitotavat

Toimistotyöläisen silmät kaipaavat erityishuomiota. Silmät ovat ainutkertaiset ja altistamme ne arkisin kovalle rasitukselle. 

Kuivat silmät

Mitä kuiville silmille voi tehdä?

Vaihteleeko näköntarkkuus päivänmittaan? Tuntuvatko silmät väsyneiltä tai onko silmissä usein roskan tunne tai vuotavatko ne helposti? Saatat kärsiä kuivista silmistä. Lue vinkit kuivien silmien hoitoon ja varaa tarvittaessa aika Kuivasilmäklinikalle.  

Asiantuntijan vinkki

Juhani 56 v
"Miks mun silmät vuotaa lähes koko ajan? Voiko tälle tehdä jotain?"

Varaa aika

Voit tehdä varauksen myös soittamalla

09 4241 7000

ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu