SILMÄLÄÄKÄRIPALVELUT
jokaisesta myymälästämme

Puhelinnumero

09 424 170 00

Puhelinnumero ma-pe 8 - 21, la 9-18, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

Silmälääkäripalvelut löydät jokaisesta myymälästämme

 

Pidämme huolta silmiesi hyvinvoinnista tarjoamalla sinulle myös silmälääkäreiden palveluja. Kaikki silmälääkärimme ovat itsenäisiä ammatinharjoittajia. Saat silmälääkäripalvelut käyttöösi jokaisesta myymälöistämme aina tarvittaessa.

 

Silmäsairaala Valo

Silmäsairaalapalvelut käytössäsi

Nyt voimme tarjota sinulle pääkaupunkiseudulla ja Kouvolassa myös ensiluokkaisia silmäsairaalapalveluita, jotka tuotamme yhteistyössä Silmäsairaala Valon kanssa. Lue lisää.

 

Milloin kannattaa varata aika silmälääkärille?

 

Jos sinulla on ollut silmäsairauksia, epäilet sairastavasi sellaista tai sinulle on tehty silmäleikkaus, varaa näöntarkastusaika varmuuden vuoksi silmälääkärille. Myös alle 8-vuotiaiden lasten näöntarkastuksen tekee aina silmälääkäri. Ammattitaitoiset optikkomme auttavat sinua myös silmälääkäriasioissa. Aina tarvittaessa he pyytävät konsulttiapua tai ohjaavat sinut jatkotutkimuksiin silmälääkärillemme.

 

Mitä eroa on optikolla ja silmälääkärillä?

 

Optikko on näönhuollon ammattilainen, joka on saanut laajan koulutuksen näöntutkimiseen ja silmälasien sekä piilolinssien määrittämiseen. Silmälääkäri on lääketieteellisen koulutuksen saanut ammattilainen, joka pystyy toteamaan ja hoitamaan silmien terveydellisiä ongelmia. Optikko ohjaa tarvittaessa aina eteenpäin silmälääkärille.

 

Aloita säännölliset tarkastukset viimeistään 40-vuotiaana

 

Monet silmäsairauksista ovat alussa oireettomia ja niiden riski kasvaa iän myötä. Siksi silmälääkärille kannattaa tulla viimeistään 40-vuotiaana ja sen jälkeen säännöllisesti noin kolmen vuoden välein. Mitä aiemmin ongelmat havaitaan, sitä helpompi niitä on korjata ja ennaltaehkäistä.

 

Varaa aika silmälääkärille

Verkkoajanvaraus

Puhelinnumero ma–pe 8–21, la 9–18, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tunnista yleisimmät silmäsairaudet

Kirjoitimme kattavan kuvauksen yleisten silmäsairauksien tunnistamisesta, oireista, syistä ja hoidosta.

 

Lue lisää silmäsairauksista

 

Paljonko silmälääkärin palvelut maksavat?

Silmälääkärin tutkimus on aina maksullinen ja sen hinta riippuu vastaanottavan lääkärin tekemistä tutkimuksista ja toimenpiteistä.

Tarkemmat hintatiedot saa Instrumentarium myymälästäsi. Silmälääkärikäynnin yhteydessä veloitettava toimistomaksu on 16 €.

 

Silmänpohjakuvaus - huolehdi silmiesi hyvinvoinnista

Silmänpohjakuvaus kertoo paljon silmiesi terveydentilasta. Nopealla ja helpolla toimenpiteellä voimme kartoittaa mahdollisia muutoksia, jotka ovat usein normaaleja ja vaarattomia, iän myötä tapahtuvia.

 

Tutustu silmanpohjakuvaukseen

Silmälääkärimme