IWEAR HARMONY ASTIGMATISM

Tarjoushinta 30,75 € Normaali hinta 41,00 €
Kotiintoimituspalvelusta aina
34,85 €

Nykyaikaisesta silikonihydrogeeli-materiaalista valmistettu kertakäyttöinen hajataittoakorjaava piilolinssi, joka on erittäin miellyttävä ja turvallinen käyttää korkean hapenläpäisykyvyn ansiosta.

Turvalliset ja miellyttävät piilolinssit, joita käytät huoletta koko päivän. Piilolinsseissä oleva teknologia mahdollistaa turvallisen hapenläpäisykyvyn joka saa silmäsi myös näyttämään terveemmiltä ja vaaleammilta pitkänkin päivän jälkeen. Linssit tuntuvat mukavilta silmissä niiden optimaalisen vesipitoisuuden ansioista ja niiden käsittely on erittäin helppoa. Piilolinsseissä on lisäksi UV-suoja, joka suojelee silmiäsi haitalliselta UV-säteilyltä. iWear Harmony Astigmatism on sinulle, joka haluat laadukkaan hajataittoakorjaavan nykyaikaisen piilolinssin kaikkine etuineen hyvään hintaan. Linssistä on saatavilla laaja valikoima eri voimakkuusvaihtoehtoja.

Lisätietoja
Käyttöaika Yksi päivä
Montako päivää voi käyttää peräkkäin 1
Käyttötapa Vain päiväkäyttö
Linssityyppi Toorinen
Materiaali Silikonihydrogeeli
Tarkka materiaali Stenfilcon A
Vesipitoisuus 54%
Merkki iWear
Valmistaja CooperVision
Oikein/väärinpäin merkintä Ei
UV-suoja Kyllä
Käsittelyväri KYLLÄ
Tuotekoodi 2014709
Verkkokauppa Ostettavissa myymälöistä

KÄYTTÖOHJEET KERTAKÄYTTÖLINSSEILLE

Kertakäyttöpiilolinssejä saa pitää vain yhden käyttökerran ja ne on tarkoitettu vain päiväkäyttöön. Kertakäyttöpiilolinsseillä ei saa nukkua. Käytön jälkeen piilolinssit otetaan pois silmistä ja käytetyt piilolinssit hävitetään.

Kertakäyttöisten piilolinssien käsittely

Pese ja kuivaa kädet kunnolla aina ennen piilolinssien käsittelemistä. Ravista yksittäispakkausta ennen sen avaamista, jotta piilolinssi on varmasti kosketuksissa piilolinssinesteen kanssa. Irrota foliokansi ja poimi piilolinssi nesteestä etusormellasi. Ennen silmiin laittamista varmista, että linssit ovat oikeinpäin, ja että olet laittamassa oikeaa voimakkuutta oikeaan silmään. Muista myös tarkastaa linssien kunto ennen niiden asettamista silmiisi. Älä käytä piilolinssiä, jos huomaat sen olevan vaurioitunut.

Pese ja kuivaa kädet kunnolla myös ennen piilolinssien poisottamista silmistä. Poista linssit yksitellen silmistäsi. Laita käytetyt piilolinssit roskiin. Älä koskaan käytä samoja kertakäyttölinssejä useampia kertoja ja muista aina poistaa kertakäyttöpiilolinssit silmistäsi ennen nukkumaan menoa.

Noudata aina optikkosi antamia käyttöohjeita ja suosituksia käyttöajasta. Mikäli silmäsi tuntuvat kuivilta, käytä piilolinsseille soveltuvia kostutustuotteita kuten kostutustippoja, kostutussuihkeita tai kosteuttavia silmägeelejä.