Tuotteen palautus

Alta löydät ohjeet verkkokauppatilausten palauttamiseen. Palautusoikeus on 30 vuorokautta ja koskee kaikkia tuotteita. Huom! Piilolinssien osalta palautusoikeus koskee vain avaamattomia tuotepakkauksia ja aurinkolasien osalta käyttämättömiä tuotteita. Palautukseen täytyy aina liittää lähetyksen mukana tullut palautuslomake. Tuotteiden palauttaminen on maksutonta ja voit palauttaa tuotteet joko myymälään tai tilauksen yhteydessä valitsemasi kuljetuspalvelun tarjoamien palautusvaihtoehtojen mukaisesti. Emme vastaanota palautuksia Matkahuollon kautta. 

Huolehdithan, ettei lasku ehdi erääntyä ennen palautusta. Tilaukseen liittyy aina maksuvelvollisuus, joka perustuu  kuluttajasuojalakiin.

Näin teet palautuksen

Lähetä palautuslomake yhdessä tuotteiden kanssa, jotka haluat palauttaa ja liimaa valmiiksi tulostettu palautustarra paketin päälle.  

Huomioithan, että palautuslomakkeella ei voi vaihtaa palautettua tuotetta uuteen.

Vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseen. Pyydä ja säilytä palautuksesta kuitti, jossa on paketin seurantatunnus, jotta pääsemme tarvittaessa seuraamaan lähetystäsi, kunnes paketti on saapunut meille. Näin et ole vastuussa paketista, jos se katoaa kuljetuksessa. 
 
Huom! Jos et käytä mukana saapunutta valmiiksi maksettua palautustarraa, olet vastuussa tuotteista, kunnes ne saapuvat varastollemme. 
 
Postin sijaan voit palauttaa tuotteet myös suoraan myymälään. Huomioithan, että palautuslomake tulee toimittaa silloinkin täytettynä lähetyksen kanssa.  
 
Jos palautat postitse ilman palautustarraa, kirjaa osoitteeksi: 

Asiakaspalautus sopimus 645935 
Instru Optiikka Oy 
PL 7380 
00002 HELSINKI 
 
Budbee: 

Varaa palautuksen nouto Budbeen omasta sovelluksesta, pakkaa tuotteet vastaavanlaiseen pakkaukseen, jossa lähetys saapui ja varmista, että paketti on suljettu tiiviisti. Budbee huolehtii kaikesta muusta; sinun ei tarvitse tulostaa osoitelappuja. Voit itse valita, ojennatko paketin kuljettajalle käteen vai jätätkö sen ovelle, josta kuljettaja poimii sen häiritsemättä sinua lainkaan.