Piilolinssit netistä - tilaaminen on helppoa!

Kun tilaat piilolinssit netistä, tarvitset piilolinssireseptisi, josta löydät sinulle määritellyt tuote ja voimakkuustiedot. Apua reseptin tulkintaan. Jos piilolinssireseptisi on vanhentunut, varaa aika myymälään piilolinssikontrolliin.

Näin tilaat piilolinssit netistä

  1. Löydät piilolinssivalikoimamme Piilolinssit -sivulta. Löydät piilolinssimerkkisi helpoiten käyttämällä suodattimia tai valitsemalla ylävalikosta Piilolinssit -otsikon alta haluamasi tuoteryhmän. Tuotetta voi etsiä suoraan myös hakutoiminnon avulla.
  2. Valitse tuote ja täytä voimakkuus- ja kaarevuustiedot sekä muut linssikohtaiset tiedot.
  3. Jos haluat tilata piilolinssit vain toiseen silmään, klikkaa tuotteella voimakkuus- ja kaarevuustietojen yläpuolelta valinnat ”oikea silmä” tai ”vasen silmä” tyhjäksi, jolloin ruutu muuttuu valkoiseksi. Värillinen ruutu osoittaa kummat linssit ovat valittuna.
  4. Valitse tarvittaessa ostoskoriin myös piilolinssinesteet ja kostutustuotteet Piilolinssit-sivulta 
  5.  Uutta! Hyödynnä kätevää pikaostoa. Pikaoston avulla voit uusia aiemmin tehdyn tilauksesi vain yhdellä klikkauksella. Pikaosoton löydät omilta sivuiltasi tai tilaamasi tuotteen tuotesivuilta. Pikaoston käyttö vaatii aiemmpia tilauksia rekisteröityneenä ja kirjautuneena. 

Toimitus ja palautus

  • Kun tilaat piilolinssit netistä, pakataan tuotteet varastollamme noin 1-5 arkipäivän sisällä, minkä jälkeen tilaus siirtyy valitsemasi kuljetuspalvelun kuljetettavaksi ilmoittamaasi osoitteeseen.
  • Mikäli olet tehnyt tilauksen kirjautuneena ja antanut matkapuhelinnumerosi, saat kuittauksen tekstiviestillä, kun tilauksesi siirtyy valitsemasi kuljetuspalvelun kuljetettavaksi. Kuljetuspalvelu kuljettaa lähetyksen yleensä 2-4 arkipäivän kuluessa. 
  • Voit palauttaa tilaamasi piilolinssit avaamattomina 30 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta
  • Tarkemmat palautusohjeet täältä ja toimitusehdot täältä