Piilolinssit netistiä - tilaaminen on helppoa!

Kun tilaat piilolinssit netistä,  tarvitset piilolinssireseptisi, josta löydät sinulle määritellyt tuote ja voimakkuustiedot. Apua reseptin tulkintaan löydät täältä. 

Jos piilolinssireseptisi on vanhentunut, varaa aika myymälään piilolinssikontrolliin tai uusi reseptisi verkossa verkkonäöntarkastuksen avulla! Verkkonäöntarkastukseen pääset tästä. Huomioithan, että verkkonäöntarkastus ei korvaa vuosittaista piilolinssikontrollia.

Näin tilaat piilolinssit netistä:

  1. Löydät piilolinssivalikoimammePiilolinssit -sivulta. Löydät piilolinssimerkkisi helpoiten käyttämällä suodattimia tai valitsemalla ylävalikosta Piilolinssit -otsikon alta haluamasi tuoteryhmän. Tuotetta voi etsiä suoraan myös hakutoiminnon avulla.
  2. Valitse tuote ja täytä voimakkuus- ja kaarevuustiedot sekä muut linssikohtaiset tiedot.
  3. Jos haluat tilata piilolinssit vain toiseen silmään, klikkaa tuotteella voimakkuus- ja kaarevuustietojen yläpuolelta valinnat ”oikea silmä” tai ”vasen silmä” tyhjäksi, jolloin ruutu muuttuu valkoiseksi. Värillinen ruutu osoittaa kummat linssit ovat valittuna.
  4. Valitse tarvittaessa ostoskoriin myös piilolinssinesteet ja kostutustuotteet Piilolinssit-sivulta 

Toimitus ja palautus:

  • Kun tilaat piilolinssit netistä, pakataan tuotteet varastollamme noin 1-5 arkipäivän sisällä, minkä jälkeen tilaus siirtyy Postin kuljetettavaksi ilmoittamaasi osoitteeseen.
  • Mikäli olet tehnyt tilauksen kirjautuneena ja antanut matkapuhelinnumerosi, saat kuittauksen tekstiviestillä, kun tilauksesi siirtyy Postin kuljetettavaksi. Posti kuljettaa lähetyksen yleensä 2-4 arkipäivän kuluessa. 
  • Voit palauttaa tilaamasi piilolinssit avaamattomina 30 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta
  • Tarkemmat palautusohjeet täältä ja toimitusehdot täältä