Toimitusehdot

Instrun verkkokauppa

Verkkokaupasta voit ostaa tuotteita toimitettavaksi Suomeen. Arvonlisävero sisältyy hintoihin. Voit tilata aurinkolaseja ilman voimakkuuksia ja piilolinssejä. Mikäli tilaat piilolinssejä, tulee sinulla olla optikon tai silmälääkärin määrittämä resepti. Hyväksymällä tilaus- ja toimitusehdot vakuutat, että sinulla on resepti tilaamiisi linsseihin. Piilolinssien käytössä ei ole ikärajaa, mutta alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus tilauksen tekemiseen. Hyväksymällä ehdot vahvistat myös, että sinulla on huoltajan suostumus tilaamiseen. Verkkokauppaostoksista ei ole mahdollista saada opiskelija-alennusta.

Maksu

Maksupalveluntarjoajana toimii Maksuturva Group Oy. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin sekä luottotietojen tarkistukseen. Tilauksen loppusumman näet tilausvahvistuksesta. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron. Tilatessasi tuotteet laskulla veloitamme 4,50 € laskutuslisän. Voit valita laskun sähköpostina tai paperilaskuna. Tilauksen maksuaika on kaksi viikkoa.

Toimitus

Saat piilolinssitilauksesi ensimmäisen luokan postissa Suomessa olevaan osoitteeseen. Aurinkolasitilaus toimitetaan lähimpään noutopisteeseesi. Mikäli piilolinssitilaus ei mahdu postiluukusta ja vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään saapumisilmoitus, ja lähetys on noudettavissa postista. Toimitusmaksu on 4,90 € / tilaus. Kotiintoimituspalvelun tilauksiin toimitusmaksua ei lisätä. Tuotteet pakataan noin 1-5 arkipäivän sisällä, minkä jälkeen tilaus siirtyy Postin kuljetettavaksi ilmoittamaasi osoitteeseen. Mikäli olet tehnyt kirjautuneena tilauksen ja antanut matkapuhelinnumerosi, saat kuittauksen tekstiviestillä, kun tilauksesi siirtyy Postin kuljetettavaksi. Posti kuljettaa lähetyksen yleensä 2-4 arkipäivän kuluessa. Huom! Ahvenanmaalle tilattaessa emme toimita arvonlisäverottomia laskuja.

Palautusoikeus

Piilolinssit:

Palautusoikeus piilolinssejä tilattaessa koskee vain avaamattomia pakkauksia ja palauttaminen on maksullista. Tuotepalautuksesta tulee ilmoittaa tuotepalautuslomakkeella 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ja tuote tulee palauttaa 14 vuorokauden kuluessa palautusilmoituksen jättämisestä. Muista säilyttää kuitti tuotepalautuksen maksusta. Huolehdithan, ettei lasku ehdi erääntyä ennen palautusta. Tilaukseen liittyy aina maksuvelvollisuus. Perustuu kuluttajasuojalakiin.

Tuotepalautuslomake
Palautusosoite:
Instrumentarium verkkokauppa,
PL 6, 02631 Espoo

Aurinkolasit:

Aurinkolasien palautus tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteiden palautus on maksullista. Jotta palautus voidaan käsitellä, tulee tuotteen mukana tullut palautuslomake toimittaa täytettynä palautuksen mukana. Muistathan säilyttää palautuksesta kuitin, josta voit nähdä palautusajankohdan. Vaihtoehtoisesti voit palauttaa aurinkolasit myös lähimpään Instrumentarium-myymälään

Palautusosoite: 
Instru Optiikka Oy
PL 7380
00002 HELSINKI

Reklamaatiot

 

Noudatamme kuluttajasuojalakia.

Korvaamme mahdolliset valmistusvialliset tuotteet uusilla. Tällaisessa tapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@instru.fi, käänny myymäläsi puoleen tai ota yhteyttä chat-palveluun.

Mikäli kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn tulee kuluttajan olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan 

Kuluttajariitojen vaihtoehtoisesta ratkaisumenettelystä voit lukea lisää täältä. 

 

Tietosuojaseloste

Tietosuojaselosteesta pääset tutustumaan asiakkaiden henkilötietojen käsittelyyn.