Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokaupasta voit ostaa tuotteita toimitettavaksi Suomeen. Arvonlisävero sisältyy hintoihin. Huom! Ahvenanmaalle tilattaessa emme toimita arvonlisäverottomia laskuja.

Voit tilata yksitehosilmälaseja, aurinkolaseja ilman voimakkuuksia sekä piilolinssejä. Silmälasien tilaamista varten tarvitset reseptin. Mikäli tilaat piilolinssejä, tulee sinulla olla optikon tai silmälääkärin määrittämä resepti. Hyväksymällä tilaus- ja toimitusehdot vakuutat, että sinulla on resepti tilaamiisi linsseihin. Piilolinssien käytössä ei ole ikärajaa, mutta alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus tilauksen tekemiseen. Hyväksymällä ehdot vahvistat myös, että sinulla on huoltajan suostumus tilaamiseen.

Verkkokauppaostoksista ei ole mahdollista saada opiskelija-alennusta.

Maksu

Maksupalveluntarjoajana verkkokaupassa toimii Svea sekä laskutuksen osalta Collector. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin sekä luottotietojen tarkistukseen. 

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron. Tilauksen loppusumman näet kassalla sekä tilausvahvistuksesta. Mikäli olet tehnyt tilauksen sisään kirjautuneena, voit tarkastella tilaushistoriaasi omilla sivuillasi. Tilatessasi tuotteet laskulla veloitamme 4,50 € laskutuslisän. Voit valita laskun sähköpostina tai paperilaskuna maksun yhteydessä. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa.

Toimitus

Toimitusmaksu on 4,90 € / tilaus. Piilolinssien Kotiintoimituspalvelun tilauksiin toimitusmaksua ei lisätä. 

Silmälasien valmistusaika on n. 1-2 viikkoa, aurinkolasit ja piilolinssit pakataan noin 1-5 arkipäivän sisällä. Tilatessasi useita tuotteita, huomioithan, että toimitamme koko tilauksesi yhdellä kerralla.

Pakkauksen jälkeen tilaus siirtyy Postin kuljetettavaksi ilmoittamaasi osoitteeseen. Mikäli olet tehnyt tilauksen kirjautuneena ja antanut matkapuhelinnumerosi, saat kuittauksen tekstiviestillä, kun tilauksesi siirtyy Postin kuljetettavaksi. Posti kuljettaa lähetyksen yleensä 2-4 arkipäivän kuluessa. 

Aurinko- ja silmälasitilaukset toimitetaan lähimpään Postin noutopisteen. Piilolinssitilaukset toimitetaan kirjepostina ensimmäisessä luokassa Suomessa olevaan osoitteeseen. Mikäli piilolinssitilaus ei mahdu postiluukusta ja vastaanottajaa ei tavoiteta, sinulle jätetään saapumisilmoitus, ja lähetys on noudettavissa postista.

Palautusoikeus

Kaikilla verkosta tilatuilla tuotteillamme on 30 vuorokauden palautusoikeus ja palautus on maksutonta. Piilolinssejä tilattaessa palautusoikeus koskee vain avaamattomia tuotepakkauksia.  

Huolehdithan, ettei lasku ehdi erääntyä ennen palautusta. Tilaukseen liittyy aina maksuvelvollisuus. Perustuu kuluttajasuojalakiin.

Tuotepalautuksesta tulee ilmoittaa tuotepalautuslomakkeella, joka löytyy toimituspakkauksesta. Jotta palautus voidaan käsitellä, tulee tuotteen mukana tullut palautuslomake toimittaa täytettynä palautuksen mukana. Tuotteet voi palauttaa joko Instrumentarium-myymälään tai postitse. Mikäli tilauksen palauttaa postitse, tulee palautuksesta säilyttää kuitti palautusajankohdan todentamiseksi.

Palautusosoite: 

Asiakaspalautus sopimus 645935
Instru Optiikka Oy
PL 7380
00002 HELSINKI

Reklamaatiot

Tuotteillamme on palautusoikeus sekä 2 vuoden materiaali- ja valmistusvirheitä koskevan takuu. Huollamme myös Instrumentariumista ostetut silmälasisi maksutta. Maksuttomaan huoltoon kuuluu ruuvien kiristys ja sankojen taivutus. Normaalissa käytössä kuluneet osat eivät sisälly huoltoon. Voit tuoda lasisi huoltoon mihin tahansa Instrumentarium-myymälääsi.   

Reklamaatiotilanteessa ota yhteyttä sähköpostitse: asiakaspalvelu@instru.fi, käänny myymäläsi puoleen tai ota yhteyttä chat-palveluun.

Mikäli kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn tulee kuluttajan olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan

Kuluttajariitojen vaihtoehtoisesta ratkaisumenettelystä voit lukea lisää täältä. 

 

Tietosuojaseloste

Tietosuojaselosteesta pääset tutustumaan asiakkaiden henkilötietojen käsittelyyn.