iWear - piilolinssit
jokaiseen tarpeeseen 

iWear-tuoteperhe koostuu nykyaikaisista, turvallisista ja ennen kaikkea edullisista piilolinsseistä. Laadukkaina vaihtoehtoina on niin kertakäyttöisiä kuin pidemmän vaihtovälin piilolinssejä eli kuukausilinssejä ja jatkuvakäyttöisiä piilolinssejä.

iWear-tuoteperheestä löydät ratkaisun kaikkiin näkemisen tarpeisiisi; piilolinssejä on saatavilla myös hajataittoa korjaavina sekä monitehoina.

Varaa aika optikolle piilolinssisovitukseen ja tutustu laadukkaisiin iWear-piilolinsseihin.

iwear piilolinssitiwear piilolinssit

iWear-tuoteperheen uusin jäsen: iWear Vivid

iWear Vivid on iWear-tuoteperheen edullisin kertakäyttöinen silikonihydrogeelilinssi. Turvallinen, miellyttävä ja edullinen piilolinssi, jossa on hyvä hapenläpäisykyky ja kosteus. Linssit tuntuvat mukavilta silmissä, ne ovat pehmeät ja niiden käsittely on helppoa. iWear Vivid on sinulle, joka haluat nykyaikaisen piilolinssin kaikkine etuineen, edulliseen hintaan.

Digitaaliseen elämään iWear Oxygen Relax

 iWear Oxygen Relax  on täysin uudentyyppinen piilolinssi, joka on suunniteltu helpottamaan silmien rasitusta ja väsymistä nykyajan näkötarpeissa – varsinkin digitaalisia laitteita käytettäessä. Piilolinssissä on uudentyyppinen optinen alue, joka auttaa silmän omia lihaksia selviämään digitaalisten laitteiden ja katseenkohdistamisen aiheuttamasta rasituksesta paremmin. Näin ollen se vähentää ikäviä silmäoireita, kuten silmien ärtymistä, punoitusta ja väsymistä.

iWear Harmony Astigmatism

iWear Harmony Astigmatism on iWear-tuoteperheen laadukkain silikonihydrogeelistä valmistettu hajataittoa korjaava kertakäyttöpiilolinssi. Sen hapenläpäisykyky on huomattavasti parempi kuin perinteisissä hydrogeelilinsseissä ja näin ollen se takaa turvallisen ja miellyttävän käytön koko päiväksi. Linssin muotoilu tekee käsittelystä ja käytöstä helppoa ja sen optimaalinen vesipitoisuus säilyttää silmän pinnan kosteana koko käytön ajan.

iWear Activ -tuoteperhe

iWear Activ -tuotteet ovat silikonihydrogeelistä valmistettuja kertakäyttöpiilolinssejä, joita pidetään nimensä mukaisesti yhden kerran ja eikä ne silmissä saa nukkua. iWear Activ-piilolinsseissä on lisäksi UV-suoja, joka estää haitallisten säteiden pääsyä silmään. iWear Activ -tuoteperheen piilolinssejä ovat iWear Activ, hajataittoa korjaava iWear Activ Astigmatism sekä monitehopiilolinssi iWear Activ Presbyopia.

 

Kertakäyttöiset piilolinssit Edullinen iWear Voit vaihtaa ilman sovitusta
Select 1-Day iWear Vivid kyllä
Biomedics 1 Day iWear Fit kyllä
My Day iWear Harmony kyllä
Clariti 1 Day iWear Activ kyllä
Monitehopiilolinssit    
Clariti 1 Day Multifocal iWear Activ Presbyopia kyllä
Hajataittopiilolinssi    
My Day Toric iWear Harmony Astigmatism kylläJatkuvakäyttöiset piilolinssit Edullinen iWear Voit vaihtaa ilman sovitusta
Airoptix Aqua iWear Air kyllä
Biofinity iWear Oxygen kyllä
Biofinity Toric iWear Oxygen Astigmatism kyllä
Monitehopiilolinssi    
Airoptix Aqua Multifocal iWear Air Presbyopia kyllä
Biofinity Multifocal iWear Oxygen Presbyopia kyllä
Hajataittopiilolinssi    
Biofinity Toric iWear Oxygen Astigmatism kyllä
Airoptix Astigmatism iWear Air Astigmatism kyllä
Piilolinssi Digitaaliseen elämään    
Biofinity Energys iWear Oxygen Relax kyllä