Instrumentariumin asiakkuus kannattaa

Laaja kehysvalikoima, asiantunteva palvelu ja erittäin kilpailukykyiset hinnat ovat itsestään selviä asioita kaikille asiakkaillemme. Asiakkaillemme tarjoamme myös monta muuta rahanarvoista etua, jotka auttavat sinua pitämään kiinni silmiesi hyvinvoinnista.

Asiakkuus ei maksa sinulle mitään. Jos olet ostanut Instrumentariumista silmälasit, piilolinssit, käynyt meillä näöntarkastuksessa, voit liittyä asiakkaaksemme. Mikä parasta, saat kaikki asiakkaan edut jo heti ensimmäisen ostosi yhteydessä. Tutustu etuihin!

Tyytyväisyystakuu

Mikäli näkemisessäsi tai uusissa silmälaseissasi on jotain, mikä sinua askarruttaa, olethan yhteydessä myymälään. Olet aina tervetullut käymään. Pienilläkin silmälasien säädöillä voi olla suuri merkitys näkemiseen ja lasien pitomukavuuteen.

 

Jos kuitenkin koet, että et ole tyytyväinen silmälaseihisi, voimme vaihtaa ne yhden kerran 3 kk sisällä lasien luovutuspäivästä. Kalliimpiin silmälaseihin vaihdettaessa veloitamme vain erotuksen. Edullisempiin silmälaseihin vaihdettaessa palautamme erotuksen linsseistä.

 

Piilolinsseilläsi on myös tyytyväisyystakuu, mikäli ne jostain syystä eivät tunnukaan hyviltä. Voit vaihtaa ne 1 kk sisällä toisiin saman hintaisiin tai edullisempiin. Kalliimpiin vaihdettaessa maksat vain erotuksen.

Tuote- ja laatutakuu

Annamme tuotteillemme 2 vuoden materiaali- ja valmistusvirheitä koskevan takuun.

Silmälasien elinikäinen huolto

Huollamme Instrumentariumista ostetut silmälasisi maksutta. Maksuttomaan huoltoon kuuluu ruuvien kiristys ja sankojen taivutus. Normaalissa käytössä kuluneet osat eivät sisälly huoltoon.

Näöntarkastuskutsut

Pidämme huolta silmiesi hyvinvoinnista ja kutsumme sinut näöntarkastukseen aina kun se on ajankohtaista. Jos sinulla on piilolinssit, saat näöntarkastuskutsun vuoden välein. Asiakkaanamme saat näöntarkastuksen normaalia edullisempaan hintaan.

Nopean uusijan etu

Saat 30 % alennuksen uusista, yli 99 euroa maksavista normaalihintaisista silmälaseista, kun ostat ne vuoden sisällä edellisestä silmälasihankinnastasi. Nopean uusijan etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Tietoja ajankohtaisista eduista ja tarjouksista

Saat hyödyllistä tietoa Instrumentariumin ajankohtaisista eduista ja rahanarvoisista tarjouksista postitse ja sähköpostitse.

Joustavaa rahoitusta

Asiakkaanamme saat Instrumentariumista tekemillesi ostoksille jopa kuusi kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Rahoituksen tarjoaa Collector Payments Finland Oy.

Lue lisää erämaksusta

Edullinen vakuutus silmälaseillesi

Jos haluat, voit hankkia Instrumentariumista ostamillesi silmälaseille edullisen vakuutuksen.

Lue lisää silmälasivakuutuksesta

6kk reseptitakuu

Voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kuukauden sisällä silmälasimääräyksen päivämäärästä.

 

 

Tervetuloa ostoksille

 

09-4241 7000 Verkkoajanvaraus

Puhelinnumero ma–pe 8–21, la 9–18, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.