Instrumentariumin asiakkuus kannattaa

Laaja kehysvalikoima, asiantunteva palvelu ja erittäin kilpailukykyiset hinnat ovat itsestään selviä asioita kaikille asiakkaillemme. Asiakkaillemme tarjoamme myös monta muuta rahanarvoista etua, jotka auttavat sinua pitämään kiinni silmiesi hyvinvoinnista.

Asiakkuus ei maksa sinulle mitään. Jos olet ostanut Instrumentariumista silmälasit, piilolinssit, käynyt meillä näöntarkastuksessa, voit liittyä asiakkaaksemme. Mikä parasta, saat kaikki asiakkaan edut jo heti ensimmäisen ostosi yhteydessä. Tutustu etuihin!

Tyytyväisyystakuu

Mikäli näkemisessäsi tai uusissa silmälaseissasi on jotain, mikä sinua askarruttaa, olethan yhteydessä myymälään. Olet aina tervetullut käymään. Pienilläkin silmälasien säädöillä voi olla suuri merkitys näkemiseen ja lasien pitomukavuuteen.

Myymälässä asioidessasi:

Haluamme, että olet täysin tyytyväinen uusiin silmälaseihisi, annamme 1 kk tyytyväisyystakuun uusille linsseillesi (myös aurinkolaseihin voimakkuuksilla). Voimme vaihtaa linssit kerran uusiin 1 kk sisällä lasien luovutuspäivästä. Huomioithan, että tämä etu on voimassa ainoastaan Instrumentarium myymälöissä.  

Piilolinsseilläsi on myös tyytyväisyystakuu, mikäli ne jostain syystä eivät tunnukaan hyviltä. Voit vaihtaa ne 1 kk sisällä toisiin saman hintaisiin tai edullisempiin. Kalliimpiin vaihdettaessa maksat vain erotuksen. Huomioithan, että tämä etu on voimassa ainoastaan Instrumentarium myymälöissä. 

Verkossa asioidessasi:

Kaikilla verkosta tilatuilla tuotteillamme on 30 vuorokauden palautusoikeus ja palautus on maksutonta. Piilolinssejä, piilolinssinesteitä tai kostutustuotteita tilattaessa palautusoikeus koskee vain avaamattomia tuotepakkauksia. 

Tuote- ja laatutakuu

Annamme tuotteillemme 2 vuoden materiaali- ja valmistusvirheitä koskevan takuun.

Silmälasien elinikäinen huolto

Huollamme Instrumentariumista ostetut silmälasisi maksutta. Maksuttomaan huoltoon kuuluu ruuvien kiristys ja sankojen taivutus. Normaalissa käytössä kuluneet osat eivät sisälly huoltoon.

Näöntarkastuskutsut

Pidämme huolta silmiesi hyvinvoinnista ja kutsumme sinut näöntarkastukseen aina kun se on ajankohtaista. Jos sinulla on piilolinssit, saat näöntarkastuskutsun vuoden välein. Asiakkaanamme saat näöntarkastuksen normaalia edullisempaan hintaan.

Nopean uusijan etu 

Saat 30 % alennuksen uusista, yli 99 euroa maksavista normaalihintaisista silmälaseista tai aurinkolaseista voimakkuuksilla, kun ostat ne vuoden sisällä edellisestä lasihankinnastasi. Nopean uusijan etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimus- tai pakettihinnoiteltuihin tuotteisiin. Voimassa ainoastaan Instrumentarium myymälöissä. 

Tietoja ajankohtaisista eduista ja tarjouksista

Saat hyödyllistä tietoa Instrumentariumin ajankohtaisista eduista ja rahanarvoisista tarjouksista postitse ja sähköpostitse.

Joustavaa rahoitusta

Asiakkaanamme saat Instrumentariumista tekemillesi ostoksille jopa kuusi kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Rahoituksen tarjoaa Collector Bank.

Lue lisää erämaksusta

Edullinen vakuutus silmälaseillesi

Jos haluat, voit hankkia Instrumentariumista ostamillesi silmälaseille edullisen vakuutuksen.

Lue lisää silmälasivakuutuksesta

6kk reseptitakuu

Voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kuukauden sisällä silmälasien luovutuspäivästä.

 

 

Tervetuloa ostoksille

 

09-4241 7000 Verkkoajanvaraus

Puhelinnumero ma–pe 9-20, la 9–17, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu