Erämaksulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa silmälaseille

Silmälasit erämaksulla? Kuuden kuukauden koroton ja kuluton maksuaika helpottaa ostostesi maksua. Luoton edut saat käyttöösi kätevästi Instrumentarium-myymälöissä ympäri Suomen.

Instrumentarium palvelee sinua kaikissa näkemiseen liittyvissä asioissa. Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden tehdä silmälasihankintasi silloin, kun sinä sitä haluat. Siksi tarjoammekin joustavaa ja vaivatonta rahoitusratkaisua, jossa on mahdollisuus jopa kuuden kuukauden korottamaan ja kuluttomaan maksuaikaan ostostesi summalle tilausvahvistusmaksun jälkeen.

Hyödynnä asiakkaanamme luoton edut

Kertaluottoon perustuva maksutapa on vaivatta käytössäsi välittömästi ostohetkellä, eikä se sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Sinun tulee vain todistaa henkilöllisyytesi ja antaa yhteystietosi reaaliaikaisen luottopäätöksen tekemiseksi kassalla. Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman allekirjoituksellasi, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi. Jos laskun saatuasi haluat maksaa ostoksesi sinulle paremmin sopivalla maksuajalla, voit tehdä laskusta erämaksusopimuksen. Sinulla on mahdollista saada jopa 6 kk korotonta maksuaikaa laskun päiväyksestä.

Erämaksu on kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle. Erämaksussa on kyse kertaluotosta, joka tarkoittaa sitä, että saat sen avulla lisää maksuaikaa yhdelle ostotapahtumalle, mutta et sitoudu pysyvään luottosuhteeseen. Luotto hoidetaan sovitun ajan kuluessa maksamalla vähintään sovittu summa kuukausittain. Tutustuthan luottoehtoihin huolellisesti ennen kuin hyväksyt sopimuksen. Erämaksun käyttöönotto edellyttää sopimuksen sähköisen allekirjoituksen osoitteessa my.walley.fi.

Saat kuukausittain laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi, kunnes luotto on maksettu. Osoitteessa my.walley.fi pääset tarkastelemaan maksusuunnitelmaasi ja tarvittaessa siirtämään maksujesi eräpäiviä. Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 0 € ja erämaksun luottokorko 0 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 euron luotolle tyypillisellä 12 kuukauden maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 0 %. Ostoksen luotollinen kokonaissumma on 1000,00 €. Maksuerät laskutetaan kuukausittain.

Maksuvaihtoehdot

Tilauksen yhteydessä veloitamme aina tilausvahvistusmaksun. Kun valitset maksutavaksi erämaksun, maksat 25% tai 30% lasien hinnasta tilattaessa ja loppusumman voit jakaa 1-6 erään (min 50€ ostos) kuudelle kuukaudelle ilman korkoja ja kuluja. HUOM! Lasku- ja erämaksusopimus vaativat vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

 

Edut:

  • Voit tehdä silmälasihankintasi silloin, kun sinä haluat.
  • Maksat myymälään vain 30% tilausvahvistusmaksun, voit tehdä laskusta erämaksusopimuksen saamasi laskun ohjeiden mukaisesti.
  • Voit valita parhaiten sinulle sopivan maksuvaihtoehdon. Erämaksun rinnalla on mahdollista käyttää muitakin maksutapoja.

Yleiset luoton myöntämisperusteet ja luottoehdot:

  • Vähintään 18 vuoden ikä
  • Väestörekisterikeskuksen tietojen mukaisten henkilötietojen ilmoittaminen.
  • Nuhteeton maksuhistoria
  • Luottopäätös tehdään aina kokonaisarvioinnin perusteella. Walley varaa oikeuden olla myöntämättä luottoa, vaikka edellä mainitut edellytykset täyttyisivätkin.
  • Kuuden kuukauden koroton ja kuluton erämaksu koskee mitä tahansa tuotteita, joiden ostosten yhteissumma on vähintään 50 €.
  • Kertaluotto avataan ostohetkellä eli silloin kun asiakas noutaa tilaamansa tuotteen.
  • Tilausvahvistusmaksu otetaan aina myös luototettavista ostoksista.

 

Lataa sopimusehdot

 

Palvelun tuottaa:
Laskuun, luottopäätökseen ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Walleyn asiakaspalvelu

Verkkopalvelu: my.walley.fi

Yhteystiedot: walley.fi/asiakaspalvelu/ 
Puh:09 3158 9947 arkisin ma-pe kello 9–18 (normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu)
Sähköposti: hello@walley.fi

Collector Bank AB, Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija.
Lilla Bommens torg 11, 40411 Göteborg.
Organisaationumero: 556597-0513 

 

Silmälasien ostaminen alkaa näöntarkastuksesta. Varaa aika näöntarkastukseen.