PÄÄKAUPUNKISEUDULLA JA KOUVOLASSA NYT MYÖS KATTAVAT SILMÄSAIRAALAPALVELUT!

Silmiesi hyvinvoinnista huolehtiminen on meille kunnia-asia. Sinua palvelee yli 200 asiantuntevaa optikkoa ympäri Suomen, minkä lisäksi pidämme huolta silmistäsi tarjoamalla silmälääkäreiden palveluja kaikissa myymälöissämme. Nyt voimme tarjota sinulle pääkaupunkiseudulla ja Kouvolassa myös ensiluokkaisia silmäsairaalapalveluita, jotka tuotamme yhteistyössä Silmäsairaala Valon kanssa.

Yhteistyön aloittamisen myötä pystymme tarjoamaan myös laboratoriotutkimuksia, kirurgista konsultaatiota ja leikkauksia vaihtoehtona julkiselle puolelle. Tarkoituksena on ennen kaikkea sujuvoittaa hoitoasi, sillä oma Instrumentariumin lääkärisi saa halutessasi Silmäsairaala Valon asiantuntijoiden tutkimustulokset suoraan omalle vastaanotolleen. Mikäli haluat, voimme Valon lääkärin konsultaatiota tarvitessasi myös toimittaa aiemmat Instrumentariumin tietosi vastaanottokäyntisi tueksi.

Silmäsairaala Valon toimipisteet sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa ja Kouvolassa. Kaikilla silmäsairaalan lääkäreillä on yli 10 vuoden osaaminen silmäsairauksien hoidosta ja kokemus tuhansista silmäleikkauksista. Erityisosaamisalueina Silmäsairaala Valolla ovat kaihikirurgia, glaukooma, verkko- ja sarveiskalvosairaudet, luomiplastiat, sekä taittovirhekirurgia.

Katso Silmäsairaala Valon omat sivut

 

SILMÄSAIRAALA HELSINKI JA KOUVOLA PALVELEVAT

Valo on ryhmä kokeneita silmätautien erikoislääkäreitä, ja heistä jokaisella on yli 10 vuoden osaaminen silmäsairauksien hoidosta vaativalla tasolla, niin yksityisellä kuin julkisella puolella.

 

Varaa aika Helsinkiin Varaa aika Kouvolaan

Tai soittamalla 010192020