Ajankohtaiset kampanjat

Tässä esiteltynä tämän hetken tarjouksemme. Haluamme taata asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikissa silmien hyvinvoinnin ja tyyliin liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teitä myymälöissämme. Tervetuloa.

Silmälasitarjoukset

Valintasi mukaan: Kehykset tai linssit -50 %. Lisäksi saat toiset silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla -50 %, alennus koskee edullisempaa paria. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä paketti- tai sopimushintoihin. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa 21.6.2021 asti.

Tarjous sisältää silmälasivakuutuksen ja 6 kuukauden reseptitakuun: voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kk lasien luovutuspäivästä. Silmälasivakuutus korvaa kaikki laseille äkillisesti ja ulkoisesti sattuneet vahingot sekä katoamiset.

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lue lisää edusta

Näönhuollon tarjoukset

Nyt optikon näöntarkastus veloituksetta. Tarjous on voimassa 21.6. asti.
Nopea ja helppo Optos Daytona -silmänpohjakamera kuvaa 80 % silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla, kun tavallinen kamera kuvaa vain 15 % verkkokalvosta. Mitä enemmän sinulla on ikää, sitä tärkeämpää on silmänpohjan säännöllinen kuvaaminen. Tarjous on voimassa 21.6.2021 asti.
Sisältää: optikon näöntarkastuksen, silmänpohjantutkimuksen, silmänpaineen mittauksen. Lisäksi uusilla tutkimuslaitteilla selvitetään erityisesti liikenteessä ja hämäränäössä tärkeää toiminnallista näkemistä: kontrastinäkö, näkökentän laajuus, reaktioaikatesti. Tarjous on voimassa 21.6.2021 asti.

Aurinkolasitarjoukset

Tarjous koskee myymälässä normaalihintaisia aurinkolaseja voimakkuuksilla tai ilman sekä verkkokaupan aurinkolaseja ilman voimakkuuksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja voimassa myymälöissä 30.6.2021 saakka ja verkossa 2.5.2021 saakka.

Piilolinssitarjoukset

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi neljä tuotetta kertaostoksena saat -25 % alennusta. Ei voi yhdistää muihin piilolinssitarjouksiin eikä Kotiintoimituspalveluun. Kampanja voimassa 25.4.2021 asti Instrun verkkokaupassa.

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää Kotiintoimituspalveluun eikä muihin tarjouksiin. Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentarium-myymälöissä.

Hyödynnä tarjoukset varaamalla aika lähimpään myymäläämme

Verkossa
Puhelimitse
09 424 170 00 Puhelinnumero ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.