Ajankohtaiset kampanjat

Tässä esiteltynä tämän hetken tarjouksemme. Haluamme taata asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikissa silmien hyvinvoinnin ja tyyliin liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teitä myymälöissämme. Tervetuloa.

Saat kaikki silmälasit 40 % alennuksella. Sisältää kehykset ja linssit. Pidä kiirettä. Lisäksi silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus 0 €.

Tarjous on voimassa 9.2.2020 asti.

Lue lisää edusta

Valitse lisäpareiksi vaikka kaikki: silmälasit, aurinkolasit ja piilolasit. Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus 0 €.

Tarjous on voimassa 9.2.2020 asti.

Lue lisää edusta

Sisältää: optikon näöntutkimuksen, silmänpohjantutkimuksen, silmänpaineen mittauksen.
Lisäksi uusilla tutkimuslaitteilla selvitetään erityisesti liikenteessä ja hämäränäössä tärkeää toiminnallisen näkemistä: kontrastinäkö, näkökentän laajuus, reaktioaikatesti

Nopea ja helppo Optos Daytona -silmänpohjakamera kuvaa 80 % silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla, kun tavallinen kamera kuvaa vain 15 % verkkokalvosta. Mitä enemmän sinulla on ikää, sitä tärkeämpää on silmänpohjan säännöllinen kuvaaminen.

Tarjous sisältää silmälasivakuutuksen ja 6 kuukauden reseptitakuun: voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kk lasien luovutuspäivästä. Silmälasivakuutus korvaa kaikki laseille äkillisesti ja ulkoisesti sattuneet vahingot sekä katoamiset.

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lue lisää edusta

Piilolinssitarjouksemme

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä pakettimäärän täytyttyä: osta 2, saat -10 %; osta 4, saat -25 %; osta 6 tai enemmän, saat -30 %. 1 alennus/ostoskerta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Kotiintoimituspalveluun. 

Kampanja voimassa 26.1.2020 asti Instrun verkkokaupassa.

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää Kotiintoimituspalveluun eikä muihin tarjouksiin. 

Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentarium-myymälöissä.

Hyödynnä tarjoukset varaamalla aika lähimpään myymäläämme

Verkossa
Puhelimitse
09 424 170 00 Puhelinnumero ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.