Ajankohtaiset kampanjat

Tässä esiteltynä tämän hetken tarjouksemme. Haluamme taata asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikissa silmien hyvinvoinnin ja tyyliin liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teitä myymälöissämme. Tervetuloa.

Koska viimeksi kävit optikolla? Näkö kannattaa tarkistuttaa joka toinen vuosi. Erityisesti, jos olet yli 40-vuotias.

Tarjous on voimassa 13.10.2019 asti.

Saat kaikki silmälasikehykset puoleen hintaan ja toiset lasit vahvuuksilla kaupan päälle. Voit valita silmälasit tai aurinkolasit.

Tarjous on voimassa 13.10.2019 asti.

Lue lisää edusta

Tarjous koskee Yksilöllinen ja Yksilöllinen Plus moniteho- ja yksiteholinssejä. Hyödynnä ilmainen optikon näöntarkastus.

Tarjous on voimassa 13.10.2019 asti.

Kaikki aurinkolasit vähintään -30 %. Vahvuuksilla tai ilman.

Tarjous on voimassa 30.9.2019 asti.

Lue lisää edusta

Sisältää: optikon näöntutkimuksen, silmänpohjantutkimuksen, silmänpaineen mittauksen, toiminnallisen näkemisen tutkimukset: kontrastinäkö, näkökentän laajuus, reaktioaikatesti.

Tarjous on voimassa 13.10.2019 asti.

Nopea ja helppo Optos Daytona -silmänpohjakamera kuvaa 80 % silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla, kun tavallinen kamera kuvaa vain 15 % verkkokalvosta. Mitä enemmän sinulla on ikää, sitä tärkeämpää on silmänpohjan säännöllinen kuvaaminen.

Tarjous on voimassa 13.10.2019 asti.

Täydellisen UV-suojan tarjoavat Suncovers-aurinkolasit sopivat kaikkien silmälasien päälle.

Vauvojen ja lasten Julbo-aurinkolaseja on kolmea eri kokoa, joten ne istuvat hyvin.

Tarjous sisältää silmälasivakuutuksen ja 6 kuukauden reseptitakuun: voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kk lasien luovutuspäivästä. Silmälasivakuutus korvaa kaikki laseille äkillisesti ja ulkoisesti sattuneet vahingot sekä katoamiset.

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lue lisää edusta

Piilolinssitarjouksemme

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä. Ostaessasi neljä pakettia piilolinssejä saat 25 % alennusta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Kotiintoimituspalveluun. 

Kampanja voimassa 22.9.2019 asti Instrun verkkokaupassa.

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä ja piilolinssinesteitä. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää Kotiintoimituspalveluun eikä muihin tarjouksiin. 

Kampanja voimassa 13.10.2019 asti Instrumentarium-myymälöissä.

Tarjous koskee piilolinssisovitusta (norm. 30 €) sisältäen piilolinssinäöntarkastuksen ja -sovituksen sekä opastuksen ja koeparit (5 paria kertakäyttölinssejä tai 1 pari kuukausilinssejä). Ei voi yhdistää Kotiintoimituspalveluun eikä muihin tarjouksiin.

Kampanja voimassa 13.10.2019 asti Instrumentarium-myymälöissä.

Hyödynnä tarjoukset varaamalla aika lähimpään myymäläämme

Verkossa
Puhelimitse
09 424 170 00 Puhelinnumero ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.