Ajankohtaiset kampanjat

Tässä esiteltynä tämän hetken tarjouksemme. Haluamme taata asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikissa silmien hyvinvoinnin ja tyyliin liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teitä myymälöissämme. Tervetuloa.

Voit valita valtavasta määrästä merkkikehyksiä kympillä. Kaikki silmälasikehykset vähintään -50 %.
Pidä kiirettä. Parhaat viedään päältä!

Tarjous on voimassa 23.6.2019 asti.

Lue lisää edusta

Kun ostat silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla, saat normaalihintaiset silmälasit, piilolinssit ja aurinkolasit voimakkuuksilla puoleen hintaan.

Tarjous on voimassa 23.6.2019 asti.

Lue lisää edusta

Saat kaikki kehykset nyt puoleen hintaa ja kaupan päälle toiset silmä- tai aurinkolasit vahvuuksilla itsellesi tai kenelle haluat.

Tarjous on voimassa 23.6.2019 asti.

Nyt kaikki aurinkolasit -20 % voimakkuuksilla tai ilman. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Tarjous on voimassa 23.6.2019 asti.

Lue lisää edusta

Sisältää: optikon näöntutkimuksen, silmänpohjantutkimuksen, silmänpaineen mittauksen, toiminnallisen näkemisen tutkimukset: kontrastinäkö, näkökentän laajuus, reaktioaikatesti.

Tarjous on voimassa 23.6.2019 asti.

Silmänpohjakuvaus kertoo paljon silmiesi terveydentilasta. Nopealla ja helpolla toimenpiteellä voimme kartoittaa mahdollisia muutoksia, jotka ovat usein normaaleja ja vaarattomia, iän myötä tapahtuvia.

Tarjous on voimassa 23.6.2019 asti.

Tarjous sisältää silmälasivakuutuksen ja 6 kuukauden reseptitakuun: voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kk lasien luovutuspäivästä. Silmälasivakuutus korvaa kaikki laseille äkillisesti ja ulkoisesti sattuneet vahingot sekä katoamiset.

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lue lisää edusta

Piilolinssitarjouksemme

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi neljä tuotetta kertaostoksena saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää muihin piilolinssitarjouksiin eikä Kotiintoimituspalveluun.

Kampanja voimassa 26.5.2019 asti Instrun verkkokaupassa.

Uudelle Kotiintoimituspalveluasiakkaalle (12 kk:n sopimus, allekirjoitettava myymälässä) aurinkolasit kaupan päälle, kun piilolinssien vuosiostos vähintään 139 €. Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä. Kaupanpäällisaurinkolasit ilman voimakkuuksia, arvo max. 139 € (normaalihinta). Halutessasi kalliimmat aurinkolasit, maksat erotuksen tuotteiden normaalihinnoista. 1 kaupanpäällisetu/asiakas. Ei alle 20-vuotiaille. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. 

Tarjous voimassa 23.6.2019 asti Instrumentarium-myymälöissä.­

Hyödynnä tarjoukset varaamalla aika lähimpään myymäläämme

Verkossa
Puhelimitse
09 424 170 00 Puhelinnumero ma–pe 8–21, la 9–18, su suljettu. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.