• Valikko
  • Kirjaudu

Tarjous voimassa 14.10.2018 asti.

Lue lisää edusta

Toinen linssi 0 € -tarjous koskee kaikkia valikoiman linssejä ja ominaisuuksia. Mikäli asiakas haluaa uudet linssit omiin vanhoihin kehyksiin, peritään lisäksi hiontamaksu 100 €. Tarjous koskee uusia tilauksia 14.10.2018 asti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimus- tai pakettihintoihin, kuten esimerkiksi Oakley, Serengeti, Ray-Ban RX tai Uvex Sport -aurinkolaseihin, näistä -25 %.

Toiset lasit puoleen hintaan

Toiset lasit -50 % itselle ja etukupongilla -40 % kenelle haluat

Kun ostat silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla, saat toiset normaalihintaiset silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla itsellesi -50 % ja etukupongilla vaikkapa toiselle perheenjäsenelle tai kaverille -40 % alennuksella.

TUTUSTU LINSSEIHIN

Tarjous voimassa 14.10.2018 asti.

Lue lisää edusta

Ostaessasi silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla saat toiset normaalihintaiset silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla -50 % alennuksella itsellesi ja jollekin toiselle -40 % alennuksella. Toiset lasit -tarjous ei koske merkkejä Oakley, Serengeti, Uvex Sports tai Ray-Ban aurinkolaseja. Nämä ovat -25 %. Tarjoukset voimassa uusiin tilauksiin 14.10.2018 asti. Kehysvalikoima vaihtelee myymälöittäin.

Tarjous voimassa 14.10.2018 asti.

Lue lisää edusta

Tarjous koskee rajattua erää aurinkolasikehyksiä. Kehystarjouksen voi yhdistää aurinkolasilinssien tarjoushinnoitteluun, mutta ei paketti- tai sopimushintoihin. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Voimassa 14.10.2018 asti.

Nuorisoale -40%

0–16-vuotiaille kaikki silmälasit -40 %

Tarjous sisältää silmälasivakuutuksen ja 6 kuukauden reseptitakuun: voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kk lasien luovutuspäivästä. Silmälasivakuutus korvaa kaikki laseille äkillisesti ja ulkoisesti sattuneet vahingot sekä katoamiset.

Varaa näöntarkastus

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lue lisää edusta

Etu voimassa 0-16 -vuotiaille toistaiseksi ja koskee kaikkia normaalihintaisia silmälasilinssejä ja silmälasikehyksiä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimus- tai pakettihintoihin.

Optikon näöntutkimus 0€ silmänpohjakuvauksen yhteydessä

Optikon näöntutkimus silmänpohjakuvauksen yhteydessä 0 €

Silmänpohjakuvaus kertoo paljon silmiesi terveydentilasta. Nopealla ja helpolla toimenpiteellä voimme kartoittaa mahdollisia muutoksia, jotka ovat usein normaaleja ja vaarattomia, iän myötä tapahtuvia.

LUE LISÄÄ

Tarjous voimassa toistaiseksi.

PIILOLINSSITARJOUKSEMME

Kampanja voimassa 14.10. asti.

Lue lisää edusta

Tarjous koskee piilolinssisovitusta (norm. 30 €) sisältäen piilolinssinäkötarkastuksen ja -sovituksen sekä opastuksen ja koeparit (5 paria kertakäyttöisiä tai 1 pari kuukausilinssejä). Tarjous voimassa 14.10.2018 asti Instrumentarium-myymälöissä.

Osta 4, saat 25 % alennusta

Myymälätarjous: Osta 4, saat 25 % alennusta

Ostaessasi neljä pakettia saat 25 % alennusta. Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä. 1 alennus/ostoskerta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai Kotiintoimituspalvelun toistuvaistilauksiin.

Katso lähin myymälä

Kampanja voimassa 14.10.2018 asti Instrumentarium-myymälöissä

HYÖDYNNÄ TARJOUKSET VARAAMALLA

AIKA LÄHIMPÄÄN MYYMÄLÄÄMME

Verkkoajanvaraus

Puhelinnumero ma–pe 8–21, la 9–18, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

 

Tilaa Instrumentariumin uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa kehystrendeistä,
näkemiseen liittyvistä asioista ja eduistamme