Ajankohtaiset kampanjat

Tässä esiteltynä tämän hetken tarjouksemme. Haluamme taata asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikissa silmien hyvinvoinnin ja tyyliin liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teitä myymälöissämme. Tervetuloa.

Silmälasitarjoukset

Kaikkiin uusiin normaalihintaisiin silmälasitilauksiin kehykset tai linssit valintasi mukaan -50%. Mikäli linssit halutaan omiin jo käytössä olleisiin keyksiin, peritään lisäksi hiontamaksu 50 € /linssi. Ostaessasi silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla saat toiset silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla -50 %, alennus koskee edullisempaa paria. Ei voi yhdistä muihin tarjouksiin, eikä paketti- tai sopimushintoihin. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa 27.2. asti.

Tarjous koskee verkkokaupassa myynnissä olevia kehyksiä uusien silmälasien ostajalle. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous on voimassa 6.2.2022 asti Instrun verkkokaupassa. 

Tarjous sisältää silmälasivakuutuksen ja 6 kuukauden reseptitakuun: voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kk lasien luovutuspäivästä. Silmälasivakuutus korvaa kaikki laseille äkillisesti ja ulkoisesti sattuneet vahingot sekä katoamiset.

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lue lisää edusta

Lasten Play ja Twiins silmälasit 20 €. Sisältää kehykset ja pinnoitetut linssit. Tarjous voimassa niin kauan kuin kehyksiä riittää. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Voimassa vain myymälöissä. 

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Katso lasten silmälasivalikoimaa

Näönhuollon tarjoukset

Nyt optikon näöntarkastus 0€ silmälasien ostajalle. Tarjous on voimassa 27.2.2022 asti.
Nopea ja helppo Optos Daytona -silmänpohjakamera kuvaa 80 % silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla, kun tavallinen kamera kuvaa vain 15 % verkkokalvosta. Mitä enemmän sinulla on ikää, sitä tärkeämpää on silmänpohjan säännöllinen kuvaaminen. Tarjous on voimassa 27.2.2022 asti.
Sisältää: optikon näöntarkastuksen, silmänpohjantutkimuksen, silmänpaineen mittauksen. Lisäksi uusilla tutkimuslaitteilla selvitetään erityisesti liikenteessä ja hämäränäössä tärkeää toiminnallista näkemistä: kontrastinäkö, näkökentän laajuus, reaktioaikatesti. Tarjous on voimassa 27.2.2022 asti.

Aurinkolasitarjoukset

Tarjous koskee verkkokaupassa myynnissä olevia aurinkolaseja. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja voimassa Instrun verkkokaupassa 6.2.2022 saakka.

Piilolinssitarjoukset

Piilolinssitarjous koskee kaikkia piilolinssejä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Kotiintoimituspalvelun jatkuvaistilauksiin. Kampanja voimassa 23.1.2022 asti Instrun verkkokaupassa.

Piilolinssinestetarjous -20 % koskee kaikkia verkkokaupan piilolinssinesteitä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Kotiintoimituspalveluun. Kampanja voimassa 23.1.2022 asti Instrun verkkokaupassa.

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää Kotiintoimituspalveluun eikä muihin tarjouksiin. Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentarium-myymälöissä.

Hyödynnä tarjoukset varaamalla aika lähimpään myymäläämme

Verkossa
Puhelimitse
09 424 170 00 Puhelinnumero ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.