Ajankohtaiset kampanjat

Tässä esiteltynä tämän hetken tarjouksemme. Haluamme taata asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikissa silmien hyvinvoinnin ja tyyliin liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teitä myymälöissämme. Tervetuloa.

Saat nyt kaikki kehykset puoleen hintaan. Tarjous on voimassa 4.2. asti Instrumentarium-myymälöissä ja verkkokaupassa.

Saat nyt sekä yksiteho, että moniteho yksilölliset –linsseistä 100€ alennus kaikkiin uusiin silmälasitilauksiin. Tarjous voimassa 4.2. asti Instrumentarim-myymälöissä.

Nyt silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus veloituksetta. Tarjous on voimassa 4.2. asti.
Nopea ja helppo Optos Daytona -silmänpohjakamera kuvaa 80 % silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla, kun tavallinen kamera kuvaa vain 15 % verkkokalvosta. Mitä enemmän sinulla on ikää, sitä tärkeämpää on silmänpohjan säännöllinen kuvaaminen. Tarjous on voimassa 4.2. asti
Sisältää: optikon näöntarkastuksen, silmänpohjantutkimuksen, silmänpaineen mittauksen. Lisäksi uusilla tutkimuslaitteilla selvitetään erityisesti liikenteessä ja hämäränäössä tärkeää toiminnallista näkemistä: kontrastinäkö, näkökentän laajuus, reaktioaikatesti. Tarjous on voimassa 4.2. asti.

Tarjous koskee erää verkkokaupan aurinkolaseja ilman voimakkuuksia. Alennus vaihtelee tuotekohtaisesti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Kampanja voimassa 21.2.2021 asti.

 

Tarjous sisältää silmälasivakuutuksen ja 6 kuukauden reseptitakuun: voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kk lasien luovutuspäivästä. Silmälasivakuutus korvaa kaikki laseille äkillisesti ja ulkoisesti sattuneet vahingot sekä katoamiset.

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lue lisää edusta

Piilolinssitarjouksemme

Tarjous koskee verkkokaupan piilolinssejä. Alennus vaihtelee tuotekohtaisesti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Kotiintoimituspalvelun toistuvaistilauksiin. 

Kampanja voimassa 31.1.2021 asti Instrun verkkokaupassa.

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää Kotiintoimituspalveluun eikä muihin tarjouksiin. 

Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentarium-myymälöissä.

Hyödynnä tarjoukset varaamalla aika lähimpään myymäläämme

Verkossa
Puhelimitse
09 424 170 00 Puhelinnumero ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.