Ajankohtaiset kampanjat

Tässä esiteltynä tämän hetken tarjouksemme. Haluamme taata asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikissa silmien hyvinvoinnin ja tyyliin liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teitä myymälöissämme. Tervetuloa.

Saat moniteholinssit vastaavalla hinnalla kuin saman tasoiset yksiteholinssit. Eli esim. Erinomaiset moniteholinssit (norm. 499 €) Erinomaisten yksiteholinssien hinnalla 295 €. Koskee myös aurinkolasi- ja lähilasilinssejä. Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus 0 €.

Lue lisää edusta

Erä kehyksiä -80 % ja kaikki muut valikoiman silmälasikehykset -70 %. Tarjous voimassa yksitehojen ostajalle.

Lue lisää edusta

Valitse lisäpareiksi vaikka kaikki: silmälasit, aurinkolasit ja piilolasit. Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus 0 €.

Lue lisää edusta

Sisältää: optikon näöntutkimuksen, silmänpohjantutkimuksen, silmänpaineen mittauksen.
Lisäksi uusilla tutkimuslaitteilla selvitetään erityisesti liikenteessä ja hämäränäössä tärkeää toiminnallisen näkemistä: kontrastinäkö, näkökentän laajuus, reaktioaikatesti

Nopea ja helppo Optos Daytona -silmänpohjakamera kuvaa 80 % silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla, kun tavallinen kamera kuvaa vain 15 % verkkokalvosta. Mitä enemmän sinulla on ikää, sitä tärkeämpää on silmänpohjan säännöllinen kuvaaminen.

Tarjous sisältää silmälasivakuutuksen ja 6 kuukauden reseptitakuun: voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kk lasien luovutuspäivästä. Silmälasivakuutus korvaa kaikki laseille äkillisesti ja ulkoisesti sattuneet vahingot sekä katoamiset.

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lue lisää edusta

Piilolinssitarjouksemme

Alennus koskee kaikkia piilolinssejä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Kotiintoimituspalvelun jatkuvaistilauksiin. 

Kampanja voimassa 17.11.2019 asti Instrun verkkokaupassa.

Alennus koskee kaikkia piilolinssejä ja piilolinssinesteitä. Ei voi yhdistää Kotiintoimituspalveluun eikä muihin tarjouksiin.

Kampanja voimassa 17.11.2019 asti Instrumentarium-myymälöissä.

Hyödynnä tarjoukset varaamalla aika lähimpään myymäläämme

Verkossa
Puhelimitse
09 424 170 00 Puhelinnumero ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.