Ajankohtaiset tarjoukset silmälaseille, aurinkolaseille ja piilolinsseille

Tässä esiteltynä tämän hetken tarjouksemme verkosta ja myymälöistä. Haluamme taata asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikissa silmien hyvinvoinnin ja tyyliin liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teitä myymälöissämme. Tervetuloa.

Silmälasitarjoukset

Myymälän silmälasitarjousMyymälän silmälasitarjous

Myymälässä: Erä kehyksiä -70 % tai linssit jopa -50 % 

Erä kehyksiä jopa -70 % TAI linssit jopa -50 %. Lisäksi silmälasien ostajalle toiset lasit -50 %. Ykköspari on aina bruttohinnaltaan kalliimpi pari. Tarjous ei koske Ray-BanMeta -älyläseja.
1.) Kehystarjous -70 % koskee rajattua erää kehyksiä ostaessasi silmälasit eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin, sopimus- tai pakettihintoihin. Kehysvalikoima vaihtelee myymälöittäin. 2.) Linssit jopa -50 %. Linssitarjous koskee Yksilöllinen-, Yksilöllinen PLUS- ja Yksilöllinen PRO -tason linssejä. Muut linssit -30 %. Transitions®linssit kirkkaiden linssien hinnalla koskee Yksilöllinen ja Yksilöllinen -Plus tason linssejä. Muista Transitions®linsseistä -30 % alennus. 3.) Lisäpari(t) -50 % -tarjous koskee normaalihintaisia kehyksiä, linssejä ja aurinkolaseja voimakkuuksilla. Lisäparin voi linssittää myös omaan kehykseen, tällöin peritään hiontamaksu 50 €/linssi.

Tarjoukset ovat voimassa 29.1.2024 alkaen ja ne ovat voimassa toistaiseksi.

 

Erä kehyksiä jopa -70 % kun ostat yksitehosilmälasit verkostaErä kehyksiä jopa -70 % kun ostat yksitehosilmälasit verkosta

Verkossa: Erä silmälasikehyksiä -50 % & -70 %

Tarjous koskee merkittyjä kehyksiä ostaessasi silmälasit verkosta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, sopimus- tai pakettihintoihin. Tarjous voimassa 10.3.2024 asti Instrun verkkokaupassa.

0–16-vuotiaille kaikki silmälasit -40 %0–16-vuotiaille kaikki silmälasit -40 %

0–16-vuotiaille kaikki silmälasit -40 %

Tarjous sisältää 6 kuukauden reseptitakuun: voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kk lasien luovutuspäivästä. Etu voimassa toistaiseksi Instrumentarium-myymälöissä. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Näönhuollon tarjoukset

Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus 0 €Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus 0 €

Nyt kaikille optikon näöntarkastus 0 €

Nyt kaikille optikon näöntarkastus 0€. Tarkastus ei edellytä ostoa. Tarjous on voimassa toistaiseksi.
Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmäpohjakuvaus 20 €Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmäpohjakuvaus 20 €

Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmänpohjakuvaus 20 € (norm. 45 €)

Nopea ja helppo Optos Daytona -silmänpohjakamera kuvaa 80 % silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla, kun tavallinen kamera kuvaa vain 15 % verkkokalvosta. Mitä enemmän sinulla on ikää, sitä tärkeämpää on silmänpohjan säännöllinen kuvaaminen. Tarjous on voimassa toistaiseksi.
Silmälasien ostajalle laajennettu näöntutkimus 35 €Silmälasien ostajalle laajennettu näöntutkimus 35 €

Silmälasien ostajalle laajennettu näöntutkimus 35 € (norm. 60 €)

Sisältää: optikon näöntarkastuksen, silmänpohjantutkimuksen, silmänpaineen mittauksen. Lisäksi uusilla tutkimuslaitteilla selvitetään erityisesti liikenteessä ja hämäränäössä tärkeää toiminnallista näkemistä: kontrastinäkö, näkökentän laajuus, reaktioaikatesti. Palvelu ei saatavana toistaiseksi.

Aurinkolasitarjoukset

Aurinkolaseille ilman voimakkuuksia ilmainen toimitus noutopisteisiin Instrun verkkokaupastaAurinkolaseille ilman voimakkuuksia ilmainen toimitus noutopisteisiin Instrun verkkokaupasta

Myymälässä: Aurinkolasit -20 %

Tarjous koskee kaikkia aurinkolaseja voimakkuuksilla tai ilman. Tarjouksen voi yhdistää 
linssialeen, mutta ei muihin tarjouksiin tai sopimushintoihin. Ei koske Ray-Ban Meta – älylaseja. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa Instrumentarium-myymälöissä toistaiseksi.

Kaikki aurinkolasit ilman voimakkuuksia verkosta -20%Kaikki aurinkolasit ilman voimakkuuksia verkosta -20%

Verkossa: Kaikki aurinkolasit -20 %

Tarjous koskee merkittyjä aurinkolasikehyksiä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, sopimus- tai pakettihintoihin. Tarjous voimassa 3.3.2024 asti Instrun verkkokaupassa.

Piilolinssitarjoukset

Myymälätarjous - osta 4, maksa 3: Piilarit, piilarinesteet, ja kostutustuotteetMyymälätarjous - osta 4, maksa 3: Piilarit, piilarinesteet, ja kostutustuotteet

Piilolinssituotteet myymälästä: Osta 4, maksa 3

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Kuivasilmäisyyden hoitotuotteisiin kuuluvat kaikki kostutustipat, luomireunan puhdistuspyyhkeet sekä lämpöhaudepussit. Näitä tuoteryhmiä voi sekoittaa keskenään. 
Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää Kotiintoimituspalveluun eikä muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Kaikki jatkuvakäyttöiset piilolinssit -30 %Kaikki jatkuvakäyttöiset piilolinssit -30 %

Kaikki jatkuvakäyttöiset linssit -30%

Tarjous koskee kaikkia jatkuvakäyttöisiä piilolinssejä sekä kuukausipiilolinssejä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Kotiintoimituspalvelun toistuvaistilauksiin. Kampanja voimassa 25.2.2024 asti Instrun verkkokaupassa.

Uusille All Inclusive asiakkaille piilolinssit kaupan päälle!

Solmimalla All Inclusive -sopimuksen saat 30-paria piilolinssejä kaupan päälle. Tarjous sisältää maksuttoman piilolinssisovituksen ja maksuttoman jälkitarkastuksen ja 30-paria piilolinssejä. Kampanja voimassa toistaiseksi ja koskee vain uusia All Inclusive -sopimuksia. 

Hyödynnä tarjoukset varaamalla aika lähimpään myymäläämme

Verkossa
Puhelimitse
09 424 170 00 Puhelinnumero ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä,
näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.