Ajankohtaiset kampanjat

Tässä esiteltynä tämän hetken tarjouksemme. Haluamme taata asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikissa silmien hyvinvoinnin ja tyyliin liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teitä myymälöissämme. Tervetuloa.

Kaikkien aikojen isoin tarjous! Saat toiset silmä- tai aurinkolasit 0 € samoilla ominaisuuksilla. Itsellesi tai kenelle haluat. Lasien ostajalle optikon näöntarkastus 0 €.

Kaikki aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman -15 %. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Kun ostat silmälasit myymälästä, saat aurinkolasit kaupan päälle. Optikon näöntarkastus 0 € lasien ostajalle varaa aika.

Tarjous koskee kaikkia verkkokaupan aurinkolaseja ilman voimakkuuksia. Alennusprosentti vaihtelee tuotekohtaisesti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja voimassa 31.5.2020 asti Instrun verkkokaupassa.

Julbo-aurinkolasit on suunniteltu lasten kasvoihin ja kovaan käyttöön. Saat kaikki laadukkaat Julbo-aurinkolasit nyt 15 % alennuksella. Pidä kiirettä. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Sisältää: optikon näöntarkastuksen, silmänpohjantutkimuksen, silmänpaineen mittauksen. Lisäksi uusilla tutkimuslaitteilla selvitetään erityisesti liikenteessä ja hämäränäössä tärkeää toiminnallista näkemistä: kontrastinäkö, näkökentän laajuus, reaktioaikatesti.

Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Nopea ja helppo Optos Daytona -silmänpohjakamera kuvaa 80 % silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla, kun tavallinen kamera kuvaa vain 15 % verkkokalvosta. Mitä enemmän sinulla on ikää, sitä tärkeämpää on silmänpohjan säännöllinen kuvaaminen.

Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Tarjous sisältää silmälasivakuutuksen ja 6 kuukauden reseptitakuun: voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kk lasien luovutuspäivästä. Silmälasivakuutus korvaa kaikki laseille äkillisesti ja ulkoisesti sattuneet vahingot sekä katoamiset.

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lue lisää edusta

Piilolinssitarjouksemme

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita kappalemäärän täytyttyä: osta 2, saat -10 %; osta 4, saat -25 %; osta 6 tai enemmän, saat -30 %. 1 alennus/ostoskerta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Kotiintoimituspalveluun.

 Kampanja voimassa 7.6.2020 asti Instrun verkkokaupassa.

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää Kotiintoimituspalveluun eikä muihin tarjouksiin. 

Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentarium-myymälöissä.

Hyödynnä tarjoukset varaamalla aika lähimpään myymäläämme

Verkossa
Puhelimitse
09 424 170 00 Puhelinnumero ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.