AJANKOHTAISET KAMPANJAT

Tässä esiteltynä tämän hetken tarjouksemme. Haluamme taata asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikissa silmien hyvinvoinnin ja tyyliin liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teitä myymälöissämme. Tervetuloa.

Silmälasitarjoukset

Myymälän silmälasitarjousMyymälän silmälasitarjous

Myymälässä: Kahdet lasit yksien hinnalla 

Uusien silmälasien ostajalle toiset samanhintaiset silmälasit kaupan päälle itselle tai kaverille. Vaihtoehtoisesti voit valita toiseksi pariksi aurinkolasit voimakkuuksilla vastaavilla ominaisuuksilla kuin silmälasit. Ei voi yhdistää muihin silmälasitarjouksiin, eikä paketti- tai sopimushintoihin. Pakettitilattavat Oakley-, RayBan RX- tai Uvex Sports -aurinkolasit lisämaksusta. Aurinkolaseihin polarisointi ja peilipinta lisämaksusta. Tarjous voimassa 31.5.2023 asti. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Myymälässä: Ensimmäiset kehykset -60 % ja toiset kehykset + linssit -50 %

Tarjous koskee yli 100 euron kehyksiä ostaessasi silmälasit eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin, sopimus- tai pakettihintoihin. Ykköspari on aina bruttohinnaltaan kalliimpi pari. Lisäpari -50 % tarjous koskee kehyksiä ja linssejä. Tarjous ei koske Selective collection -kehyksiä. Kehysvalikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous on voimassa 1.2.–28.2.2023 ja koskee vain uusia tilauksia. Lisäpariin voi linssittää myös oman kehyksen, tällöin peritään hiontamaksu 50 €/linssi.

Verkossa: Ilmainen toimitus noutopisteisii 

Ilmainen toimitus Postin- ja Budbeen noutopisteisiin koskee uusia silmä- ja aurikolasitilauksia Instrun verkkokaupassa. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja voimassa Instrumentarium-verkkokaupassa 14.5.2023 asti.

0–16-vuotiaille kaikki silmälasit -40 %0–16-vuotiaille kaikki silmälasit -40 %

0–16-vuotiaille kaikki silmälasit -40 %

Tarjous sisältää 6 kuukauden reseptitakuun: voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kk lasien luovutuspäivästä. Etu voimassa toistaiseksi Instrumentarium-myymälöissä. 

Monitehot jopa -250€

Tajous koskee moniteholinsseistä Yksilöllinen Plus- ja Yksilöllinen linssejä. Alennus Yksilöllinen Plus linssistä -250 € ja Yksilöllinen -linssistä -125 €. Tarjous koskee vain uusia tilauksia ja on voimassa vain myymälöissä. Alennuksen voi yhdistää myös voimassaolevaan kehysalennustarjoukseen.

Näönhuollon tarjoukset

Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus 0 €Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus 0 €

Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus 0 €

Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus 0€. Tarjous on voimassa 31.5.2023 asti.
Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmäpohjakuvaus 20 €Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmäpohjakuvaus 20 €

Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmänpohjakuvaus 20 € (norm. 45 €)

Nopea ja helppo Optos Daytona -silmänpohjakamera kuvaa 80 % silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla, kun tavallinen kamera kuvaa vain 15 % verkkokalvosta. Mitä enemmän sinulla on ikää, sitä tärkeämpää on silmänpohjan säännöllinen kuvaaminen. Tarjous on voimassa 31.5.2023 asti.
Silmälasien ostajalle laajennettu näöntutkimus 35 €Silmälasien ostajalle laajennettu näöntutkimus 35 €

Silmälasien ostajalle laajennettu näöntutkimus 35 € (norm. 60 €)

Sisältää: optikon näöntarkastuksen, silmänpohjantutkimuksen, silmänpaineen mittauksen. Lisäksi uusilla tutkimuslaitteilla selvitetään erityisesti liikenteessä ja hämäränäössä tärkeää toiminnallista näkemistä: kontrastinäkö, näkökentän laajuus, reaktioaikatesti. Palvelu ei saatavana toistaiseksi.

Aurinkolasitarjoukset

Myymälän aurinkolasitarjousMyymälän aurinkolasitarjous

 Myymälässä: erä aurinkolaseja jopa -50 %

Tarjous koskee rajattua erää aurinkolaseja ilman voimakkuuksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Alennukset vaihtelevat tuotteittain. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa toistaiseksi asti Instrumentarium-myymälöissä.

Verkossa: Ilmainen toimitus noutopisteisiin

Ilmainen toimitus Postin- ja Budbeen noutopisteisiin koskee uusia silmä- ja aurikolasitilauksia Instrun verkkokaupassa. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja voimassa Instrumentarium-verkkokaupassa 14.5.2023 asti.

Piilolinssitarjoukset

Verkossa: Liity Kotiintoimituspalveluun, saat -35 %!

Alennus koskee ensimmäistä tilausta verkossa luotaessa Kotiintoimituspalvelun kestotilausta. Jatkossa aina -15 % normaalihintoja edullisemmin. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja voimassa Instrun verkkokaupassa 18.5.2023 asti.

Verkossa:Kertakäyttöpiilolinssien pakettiale

Tarjous koskee kertakäyttöisiä piilolinssejä. Osta 2 pakettia, saat -20 %, osta 4 pakettia, saat -30% tai osta 6 pakettia, saat -40 %. Alennus lasketaan kassalla Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Kotiintoimituspalvelun toistuvaistilauksiin. Kampanja voimassa 11.6.2023 asti Instrun verkkokaupassa.

Myymälätarjous - osta 4, maksa 3: Piilarit, piilarinesteet, ja kostutustuotteetMyymälätarjous - osta 4, maksa 3: Piilarit, piilarinesteet, ja kostutustuotteet

Piilolinssituotteet myymälästä: Osta 4, maksa 3

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää Kotiintoimituspalveluun eikä muihin tarjouksiin. Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentarium-myymälöissä.

Hyödynnä tarjoukset varaamalla aika lähimpään myymäläämme

Verkossa
Puhelimitse
09 424 170 00 Puhelinnumero ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.