Ajankohtaiset kampanjat

Tässä esiteltynä tämän hetken tarjouksemme. Haluamme taata asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikissa silmien hyvinvoinnin ja tyyliin liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teitä myymälöissämme. Tervetuloa.

Silmälasitarjoukset

Silmälasitarjous koskee uusia tilauksia (sisältää kehykset ja linssit). Jos linssit -40 % -tarjouksen haluaa omiin kehyksiin, peritään hiontamaksu 50 €/linssi. Aurinkolasitarjous koskee normaalihintaisia aurinkolaseja voimakkuuksilla. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä paketti- tai sopimushintoihin. Pakettitilattavat Oakley-, RayBan RX- tai Uvex Sports -aurinkolasit -30 %. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjoukset voimassa 7.8.2022. asti.

Verkkokaupan silmälasitarjous

Tarjous koskee uusia silmälasitilauksia (sisältää silmälasikehykset ja linssit), eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimus- tai pakettihintoihin. Tarjous voimassa 24.7.2022 asti Instrun verkkokaupassa. 

Tarjous sisältää silmälasivakuutuksen ja 6 kuukauden reseptitakuun: voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kk lasien luovutuspäivästä. Silmälasivakuutus korvaa kaikki laseille äkillisesti ja ulkoisesti sattuneet vahingot sekä katoamiset.

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lue lisää edusta

Lasten Play ja Twiins silmälasit 20 €. Sisältää kehykset ja pinnoitetut linssit. Tarjous voimassa niin kauan kuin kehyksiä riittää. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Voimassa vain myymälöissä. 

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Katso lasten silmälasivalikoimaa

Näönhuollon tarjoukset

Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus 0€. Tarjous on voimassa 7.8.2022 asti.
Nopea ja helppo Optos Daytona -silmänpohjakamera kuvaa 80 % silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla, kun tavallinen kamera kuvaa vain 15 % verkkokalvosta. Mitä enemmän sinulla on ikää, sitä tärkeämpää on silmänpohjan säännöllinen kuvaaminen. Tarjous on voimassa 7.8.2022 asti.
Sisältää: optikon näöntarkastuksen, silmänpohjantutkimuksen, silmänpaineen mittauksen. Lisäksi uusilla tutkimuslaitteilla selvitetään erityisesti liikenteessä ja hämäränäössä tärkeää toiminnallista näkemistä: kontrastinäkö, näkökentän laajuus, reaktioaikatesti. Palvelu ei saatavana toistaiseksi.

Aurinkolasitarjoukset

Tarjous koskee rajattua erää aurinkolaseja ilman voimakkuuksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Alennukset vaihtelevat tuotteittain. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa 24.7.2022 asti Instrumentarium-myymälöissä.

Verkkokaupan aurinkolasitarjous

Tarjous koskee erää aurinkolaseja ilman voimakkuuksia, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Alennukset vaihtelevat tuotteittain. Tarjous voimassa 24.7.2022 asti Instrumentariumin verkkokaupassa.

Piilolinssitarjoukset

Verkkokaupan piilolinssitarjous

Piilolinssitarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita pakettimäärän täytyttyä: osta 2, saat -20 %; osta 4, saat -30 % ja osta 6 tai enemmän, saat -40 %. 1 alennus/ostoskerta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Kotiintoimituspalveluun. Alennus lasketaan kassalla. Kampanja voimassa 20.7.2022 asti Instrun verkkokaupassa.

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää Kotiintoimituspalveluun eikä muihin tarjouksiin. Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentarium-myymälöissä.

Hyödynnä tarjoukset varaamalla aika lähimpään myymäläämme

Verkossa
Puhelimitse
09 424 170 00 Puhelinnumero ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.