Ajankohtaiset kampanjat

Tässä esiteltynä tämän hetken tarjouksemme. Haluamme taata asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikissa silmien hyvinvoinnin ja tyyliin liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teitä myymälöissämme. Tervetuloa.

Silmälasien ostajalle kaikki kehykset -50 %. Myymälässä voit yhdistää yksilöllisten linssialennukseen, mutta ei muihin tarjouksiin eikä paketti tai sopimushintoihin. 

Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus 0€.  

Nyt saat yksiköllisistä linsseistä -100€. Alennus koskee vain myymälöitä, ei verkkokauppaa.

Myymälässä rajattu erä aurinkolasikehyksiä -50% ja -70 %. Kaikki muut aurinkolasilinssit ja aurinkolasikehykset -30 %. Kehystarjouksen voi yhdistää aurinkolasilinssien tarjoushinnoitteluun, mutta ei sopimushintoihin. varaa aika.

Verkkokaupassa aurinkolaseja vähintään -30 % ilman voimakkuuksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. 

Kampanja voimassa 30.8.2020 asti Instrun verkkokaupassa.

Tarjous sisältää silmälasivakuutuksen ja 6 kuukauden reseptitakuun: voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kk lasien luovutuspäivästä. Silmälasivakuutus korvaa kaikki laseille äkillisesti ja ulkoisesti sattuneet vahingot sekä katoamiset.

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lue lisää edusta

Piilolinssitarjouksemme

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä. Alennusprosentti vaihtelee tuotteittain Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Kotiintoimituspalvelun jatkuvaistilauksiin. 

Kampanja voimassa 9.8.2020 asti Instrun verkkokaupassa.

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää Kotiintoimituspalveluun eikä muihin tarjouksiin. 

Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentarium-myymälöissä.

Hyödynnä tarjoukset varaamalla aika lähimpään myymäläämme

Verkossa
Puhelimitse
09 424 170 00 Puhelinnumero ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.