Ajankohtaiset kampanjat

Tässä esiteltynä tämän hetken tarjouksemme. Haluamme taata asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikissa silmien hyvinvoinnin ja tyyliin liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teitä myymälöissämme. Tervetuloa.

Silmälasitarjoukset

Kaikkien aikojen isoin tarjous! Osta lasit voimakkuuksilla, saat toiset 0€ samoilla herkuilla. Myymälässä valittavana myös aurinkolasit voimakkuuksilla. Itsellesi tai kenelle haluat.  Silmälasien ostajalle myös optikon näöntarkastus 0 €. Tarjous voimassa 6.10. saakka.

Tarjoukset voimassa yli 65-vuotiaille asiakkaille 30.9.2021 asti Instrumentarium-myymälöissä. Silmälasitarjous koskee uusia silmälasitilauksia sisältäen silmälasikehykset ja linssit. Silmälasien ostajalle vakuutus kaupan päälle ja Cline ja Dbyd-merkkiset monitehoaurinkolasit hintaan 99 € (ovh. 219 €). Laajennettu näöntutkimus tarjolla valikoiduissa myymälöissä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä paketti- tai sopimushintoihin.

Tarjous voimassa 30.9.2021.

Lue lisää edusta

Tarjous sisältää silmälasivakuutuksen ja 6 kuukauden reseptitakuun: voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kk lasien luovutuspäivästä. Silmälasivakuutus korvaa kaikki laseille äkillisesti ja ulkoisesti sattuneet vahingot sekä katoamiset.

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lue lisää edusta

Lasten Play ja Twiins silmälasit 20 €. Sisältää kehykset ja pinnoitetut linssit. Tarjous voimassa niin kauan kuin kehyksiä riittää. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Voimassa vain myymälöissä. 

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Katso lasten silmälasivalikoimaa

Näönhuollon tarjoukset

Nyt optikon näöntarkastus 0€ silmälasien ostajalle. Tarjous on voimassa 6.10.2021 asti.
Nopea ja helppo Optos Daytona -silmänpohjakamera kuvaa 80 % silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla, kun tavallinen kamera kuvaa vain 15 % verkkokalvosta. Mitä enemmän sinulla on ikää, sitä tärkeämpää on silmänpohjan säännöllinen kuvaaminen. Tarjous on voimassa 6.10.2021 asti.
Sisältää: optikon näöntarkastuksen, silmänpohjantutkimuksen, silmänpaineen mittauksen. Lisäksi uusilla tutkimuslaitteilla selvitetään erityisesti liikenteessä ja hämäränäössä tärkeää toiminnallista näkemistä: kontrastinäkö, näkökentän laajuus, reaktioaikatesti. Tarjous on voimassa 6.10.2021 asti.

Aurinkolasitarjoukset

Tarjous koskee verkkokaupassa myynnissä olevia aurinkolaseja ilman voimakkuuksia. Alennus vaihtelee tuotekohtaisesti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja voimassa Instrun verkkokaupassa 10.10.2021 saakka.

Aurinkolasit -30 % -tarjous koskee kaikkia normaalihintaisia aurinkolaseja ilman voimakkuuksia. Tarjous voimassa toistaiseksi. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä paketti- tai sopimushintoihin. Tarjous voimassa 6.10. asti.

Piilolinssitarjoukset

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä ja piilolinssinesteitä pakettimäärän täytyttyä: osta 2, saat -15%; osta 4, saat -25 %; osta 6, saat -35%; osta 8 tai enemmän, saat -45%. 1 alennus/ostoskerta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä kotiintoimituspalvelun toistuvaistilauksiin. Kampanja voimassa 26.9.2021 asti Instrun verkkokaupassa.

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää Kotiintoimituspalveluun eikä muihin tarjouksiin. Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentarium-myymälöissä.

Hyödynnä tarjoukset varaamalla aika lähimpään myymäläämme

Verkossa
Puhelimitse
09 424 170 00 Puhelinnumero ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.