Ajankohtaiset kampanjat

Tässä esiteltynä tämän hetken tarjouksemme. Haluamme taata asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikissa silmien hyvinvoinnin ja tyyliin liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teitä myymälöissämme. Tervetuloa.

Silmälasitarjoukset

Kaikkien aikojen isoin tarjous! Osta lasit voimakkuuksilla, saat toiset 0€ samoilla herkuilla. Valittavana myös aurinkolasit voimakkuuksilla. Itsellesi tai kenelle haluat. Myös optikon näöntarkastus 0 €. Voimassa vain myymälässä 21.6.2021 saakka.

 Verkkokaupassa kaikki kehykset -50 %. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä paketti- tai sopimushintoihin. Tarjous voimassa 21.6.2021 asti.

Tarjoukset voimassa yli 65-vuotiaille asiakkaille 30.9.2021 asti Instrumentarium-myymälöissä. Silmälasitarjous koskee uusia silmälasitilauksia sisältäen silmälasikehykset ja linssit. Silmälasien ostajalle vakuutus kaupan päälle ja Cline ja Dbyd-merkkiset monitehoaurinkolasit hintaan 99 € (ovh. 219 €). Laajennettu näöntutkimus tarjolla valikoiduissa myymälöissä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä paketti- tai sopimushintoihin.

Tarjous voimassa 30.9.2021.

Lue lisää edusta

Tarjous koskee rajattua erää silmälasikehyksiä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimus- tai pakettihintoihin. Kehysvalikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa 30.6. saakka uusiin tilauksiin silmälasien ostajalle.

Tarjous voimassa 30.6.2021

Lue lisää edusta

Tarjous sisältää silmälasivakuutuksen ja 6 kuukauden reseptitakuun: voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kk lasien luovutuspäivästä. Silmälasivakuutus korvaa kaikki laseille äkillisesti ja ulkoisesti sattuneet vahingot sekä katoamiset.

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lue lisää edusta

Lasten Play ja Twiins silmälasit 20 €. Sisältää kehykset ja pinnoitetut linssit. Tarjous voimassa niin kauan kuin kehyksiä riittää. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Voimassa vain myymälöissä. 

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Katso lasten silmälasivalikoimaa

Näönhuollon tarjoukset

Nyt optikon näöntarkastus veloituksetta. Tarjous on voimassa 21.6. asti.
Nopea ja helppo Optos Daytona -silmänpohjakamera kuvaa 80 % silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla, kun tavallinen kamera kuvaa vain 15 % verkkokalvosta. Mitä enemmän sinulla on ikää, sitä tärkeämpää on silmänpohjan säännöllinen kuvaaminen. Tarjous on voimassa 21.6.2021 asti.
Sisältää: optikon näöntarkastuksen, silmänpohjantutkimuksen, silmänpaineen mittauksen. Lisäksi uusilla tutkimuslaitteilla selvitetään erityisesti liikenteessä ja hämäränäössä tärkeää toiminnallista näkemistä: kontrastinäkö, näkökentän laajuus, reaktioaikatesti. Tarjous on voimassa 21.6.2021 asti.

Aurinkolasitarjoukset

Tarjous koskee myymälässä normaalihintaisia aurinkolaseja voimakkuuksilla tai ilman. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja voimassa myymälöissä 21.6.2021 saakka.

Tarjous koskee verkkokaupan aurinkolaseja ilman voimakkuuksia. Alennus vaihtelee tuotekohtaisesti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja voimassa Instrun verkkokaupassa 27.6.2021 saakka.

Kun ostat aurinkolasit ilman voimakkuuksia, saat piilolinssien kertaostoksesta -30% ja ilmaisen sovituksen. Ei voi yhdistää kotiintoimituspalveluun. Etu voimassa 18.8. asti vain myymälässä.

Piilolinssitarjoukset

Piilolinssitarjous koskee kaikkia piilolinssejä ja alennusprosentti vaihtelee tuotekohtaisesti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Kotiintoimituspalvelun toistuvaistilauksiin. Kampanja voimassa 20.6.2021 asti Instrun verkkokaupassa.

Piilolinssinestetarjous -20 % koskee kaikkia piilolinssinesteitä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Kotiintoimituspalveluun. Kampanja voimassa 20.6.2021 asti Instrun verkkokaupassa.

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää Kotiintoimituspalveluun eikä muihin tarjouksiin. Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentarium-myymälöissä.

Kun ostat aurinkolasit ilman voimakkuuksia, saat piilolinssien kertaostoksesta -30% ja ilmaisen sovituksen. Ei voi yhdistää kotiintoimituspalveluun. Etu voimassa 18.8. asti vain myymälässä.

Hyödynnä tarjoukset varaamalla aika lähimpään myymäläämme

Verkossa
Puhelimitse
09 424 170 00 Puhelinnumero ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä, näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.