Ajankohtaiset tarjoukset silmälaseille, aurinkolaseille ja piilolinsseille

Tässä esiteltynä tämän hetken tarjouksemme verkosta ja myymälöistä. Haluamme taata asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikissa silmien hyvinvoinnin ja tyyliin liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teitä myymälöissämme. Tervetuloa.

Silmälasitarjoukset

Myymälän silmälasitarjousMyymälän silmälasitarjous

Myymälässä: 2 lasit 1 hinnalla 

Uusien silmälasien ostajalle toiset silmälasit kaupan päälle itselle tai kaverille. Vaihtoehtoisesti voit valita toiseksi pariksi aurinkolasit voimakkuuksilla vastaavilla ominaisuuksilla kuin silmälasit. Aurinkolaseihin polarisointi ja peilipinta lisämaksusta. Toinen pari kaupan päälle koskee kehyksiä ja linssitasoja Perus, Vakio ja Hyvä. Muut linssitasot erillisen hinnaston mukaisesti. 

Ykköspari on bruttohinnaltaan aina kalliimpi pari. Tarjousta ei voi yhdistää muihin silmälasitarjouksiin, eikä paketti- tai sopimushintoihin. Kaupan päälle -tarjous ei koske Ray-Ban Meta, Jimmy Choo, Prada, Linea Rossa ja MiuMiu -brändejä eikä Selective Collection -mallistoa.

Pakettitilattavat aurinkolasit kuten RayBan Authentic ja Oakley lisämaksusta. Asiakas voi linssittää myös oman kehyksen, tällöin veloitetaan hiontamaksu 50 €/linssi. Tarjous on voimassa 2.6.2024 asti. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Myymälässä: kehykset -50 % ja huippulinssiale jopa -275 €

Kehystarjous -50 % koskee rajattua mallistoa kehyksiä ostaessasi silmälasit eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin, sopimus- tai pakettihintoihin. Lisäpari -50 % tarjous koskee normaalihintaisia silmälasikehyksiä ja linssejä, paitsi ei Stellest-linssejä. Aurinkolasit voimakkuuksilla lisäpareina -50 %.  Kehysvalikoima vaihtelee myymälöittäin. Lisäparin voi linssittää myös omaan kehykseen, tällöin peritään hiontamaksu 50 €/linssi. Kehystarjous ei koske Ray-Ban Meta, Jimmy Choo, Prada, Prada Linea Rossa ja MiuMiu -brändejä eikä Selective Collection -mallistoa. *) 

Huippulinssiale -275 € koskee Yksilöllinen Pro -tason moniteholinssejä. Huippulinssialen voi yhdistää kehystarjoukseen.

Tarjous on henkilökohtainen. Ykköspari on aina bruttohinnaltaan kalliimpi pari. Tarjous on voimassa 18.8 asti ja koskee vain uusia tilauksia.

Verkkokaupasta erä silmälasikehyksiä -50 %Verkkokaupasta erä silmälasikehyksiä -50 %

Verkossa: Ilmainen toimitus noutopisteisiin

Ilmainen toimitus Postin ja Budbeen noutopisteisiin koskee uusia silmä- ja aurikolasitilauksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja on voimassa 23.6.2024

0–16-vuotiaille kaikki silmälasit -40 %0–16-vuotiaille kaikki silmälasit -40 %

0–16-vuotiaille kaikki silmälasit -40 %

Tarjous sisältää 6 kuukauden reseptitakuun: voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kk lasien luovutuspäivästä. Etu voimassa toistaiseksi Instrumentarium-myymälöissä. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Näönhuollon tarjoukset

Nyt kaikille optikon näöntarkastus 0 €

Nyt kaikille optikon näöntarkastus 0€. Tarkastus ei edellytä ostoa. Tarjous on voimassa toistaiseksi.
Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmäpohjakuvaus 20 €Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmäpohjakuvaus 20 €

Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmänpohjakuvaus 10 € (norm. 45 €)

Nopea ja helppo Optos Daytona -silmänpohjakamera kuvaa 80 % silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla, kun tavallinen kamera kuvaa vain 15 % verkkokalvosta. Mitä enemmän sinulla on ikää, sitä tärkeämpää on silmänpohjan säännöllinen kuvaaminen. Tarjous on voimassa toistaiseksi.
Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmäpohjakuvaus 20 €Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmäpohjakuvaus 20 €

Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmänpohjakuvaus 20 € (norm. 45 €)

Nopea ja helppo Optos Daytona -silmänpohjakamera kuvaa 80 % silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla, kun tavallinen kamera kuvaa vain 15 % verkkokalvosta. Mitä enemmän sinulla on ikää, sitä tärkeämpää on silmänpohjan säännöllinen kuvaaminen. Tarjous on voimassa toistaiseksi.
Silmälasien ostajalle laajennettu näöntutkimus 35 €Silmälasien ostajalle laajennettu näöntutkimus 35 €

Silmälasien ostajalle laajennettu näöntutkimus 35 € (norm. 60 €)

Sisältää: optikon näöntarkastuksen, silmänpohjantutkimuksen, silmänpaineen mittauksen. Lisäksi uusilla tutkimuslaitteilla selvitetään erityisesti liikenteessä ja hämäränäössä tärkeää toiminnallista näkemistä: kontrastinäkö, näkökentän laajuus, reaktioaikatesti. Palvelu ei saatavana toistaiseksi.

Aurinkolasitarjoukset

Erä aurinkolaseja myymälästä -30%Erä aurinkolaseja myymälästä -30%

Myymälässä: Aurinkolasit -20 %

Aurinkolasit -20 % ei koske Prada, Jimmy Choo, Ferrari, MiuMiu brändejä eikä Ray-Ban Meta älylaseja. Silmälasien ostajalle aurinkolasit voimakkuuksilla -50 % ja pakettihinnoitellut aurinkolasit Ray-Ban ja Oakley Authentic -30 %. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous on voimassa 18.8.2024 asti.

Erä aurinkolaseja myymälästä -30%Erä aurinkolaseja myymälästä -30%

Myymälässä: Erä aurinkolaseja -30 %

Tarjous -30 % koskee rajattua erää aurinkolaseja ilman voimakkuuksia ja valikoima vaihtelee myymälöittäin. Alennus lasketaan tuotteen normaalihinnasta. Tarjoustuotteet on merkitty erikseen myymälöissä.​ Etua ei voi käyttää jo ostettuihin aurinkolaseihin tai yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimus- tai pakettihintoihin. Tarjous on voimassa toistaiseksi tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Aurinkolaseilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Erä aurinkolaseja -30 % Instrun verkkokaupassaErä aurinkolaseja -30 % Instrun verkkokaupassa

Verkossa: Iilmainen toimitus noutopisteisiin

Ilmainen toimitus Postin ja Budbeen noutopisteisiin koskee uusia silmä- ja aurikolasitilauksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja on voimassa 23.6.2024

Piilolinssitarjoukset

Myymälätarjous - osta 4, maksa 3: Piilarit, piilarinesteet, ja kostutustuotteetMyymälätarjous - osta 4, maksa 3: Piilarit, piilarinesteet, ja kostutustuotteet

Piilolinssituotteet myymälästä: Osta 4, maksa 3

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Kuivasilmäisyyden hoitotuotteisiin kuuluvat kaikki kostutustipat, luomireunan puhdistuspyyhkeet sekä lämpöhaudepussit. Näitä tuoteryhmiä voi sekoittaa keskenään. 
Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää Kotiintoimituspalveluun eikä muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa toistaiseksi.

1. tilaus -40 %, kun liityt Kotiintoimituspalvelun kestotilaajaksi1. tilaus -40 %, kun liityt Kotiintoimituspalvelun kestotilaajaksi

Verkossa: 1. tilaus -40 %, kun liityt Kotiintoimituspalvelun kestotilaajaksi

Alennus koskee ensimmäistä tilausta verkossa luotaessa Kotiintoimituspalvelun kestotilausta. Jatkossa aina -15 % verkkokaupan normaalihintoja edullisemmin. Ei sitoutumispakkoa. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja on voimassa Instrun verkkokaupassa 23.6.2024 asti

Uusille All Inclusive asiakkaille piilolinssit kaupan päälleUusille All Inclusive asiakkaille piilolinssit kaupan päälle

Uusille All Inclusive asiakkaille piilolinssit kaupan päälle!

Solmimalla All Inclusive -sopimuksen saat 30-paria piilolinssejä kaupan päälle. Tarjous sisältää maksuttoman piilolinssisovituksen ja maksuttoman jälkitarkastuksen ja 30-paria piilolinssejä. Kampanja voimassa toistaiseksi ja koskee vain uusia All Inclusive -sopimuksia. 

Hyödynnä tarjoukset varaamalla aika lähimpään myymäläämme

Verkossa
Puhelimitse
09 424 170 00 Puhelinnumero ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu