Black Friday! Toiset lasit kaupan päälle

Black Friday! Toiset lasit kaupan päälle

Saat toiset lasit Black Friday -tarjouksena kaupan päälle 16.-25.11. vakioyksiteholinsseistä ja rajatusta kehysvalikoimasta. Ikäale koskee kaikkia kehyksiä.

Katso mallisto ja varaa aika

Tarjous on voimassa 25.11. asti.

Lue lisää edusta

Ikäsi verran alennusta normaalihintaisista kehyksistä ja kaikille vähintään -40 %. Toiset lasit -tarjous sisältää vakioyksiteholinssit ja kehykset rajatusta valikoimasta ja on voimassa 16.-25.11. aikana tehtyihin tilauksiin. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin kuin yksilöllisten linssialeen tai silmälääkärieseptihyvitykseen, mutta ei muihin tarjouksiin eikä sopimus- tai pakettihintoihin. Tarjoukset voimassa silmälasien ostajalle. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Millä tahansa silmälääkärireseptillä -100 € silmälasiostoksesta

Millä tahansa
silmälääkärireseptillä
-100 € silmälasiostoksesta

Millä tahansa silmälääkärireseptillä saat 100 € alennusta, kun silmälasiostoksen loppusumma ennen etua on vähintään 199 €.

Varaa aika heti

Tarjous voimassa 25.11. asti.

Lue lisää edusta

Silmälasien ostajana saat 100 €:n hyvityksen silmälaseista silmälääkärin voimassaolevalla reseptillä, myös muilla kuin Instrumentariumin silmälääkäreiden resepteillä, kun silmälasiostoksesi loppusumma ennen etua on vähintään 199 €. Silmälääkärihyvitys yhdistettävissä kehystarjoukseen, mutta ei yksilöllisten linssien tarjoukseen eikä muihin tarjouksiin tai sopimus- tai pakettihintoihin. Tarjous on voimassa 25.11.2018 asti.

Linsseistä jopa -150 €

Linsseistä jopa -150 €

Saat moniteholinsseistä jopa -150 € sekä yksiteholinsseistä (yksilöllinen ja yksilöllinen plus) -75 €. Yhdistettävissä kehysetuun, mutta ei silmälääkärireseptillä saatavaan etuun.

Varaa aika

Tarjous voimassa 25.11. asti.

Toiset lasit itselle -50 % tai kaikki lasit etukupongilla kenelle haluat -35 %

Toiset lasit itselle -50 % tai kaikki lasit etukupongilla kenelle haluat -35 %

Kun ostat silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla, saat toiset normaalihintaiset silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla itsellesi -50 % ja etukupongilla vaikkapa toiselle perheenjäsenelle tai kaverille -35 % alennuksella.

Tutustu linsseihin

Tarjous voimassa 25.11. asti.

Lue lisää edusta

Ostaessasi silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla saat toiset normaalihintaiset silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla -50 % alennuksella itsellesi ja jollekin toiselle -35 % alennuksella. Toiset lasit -tarjous ei koske Oakley-, Serengeti-, Uvex Sports- tai Ray-Ban -aurinkolasipaketteja. Nämä ovat -30 %. Tarjoukset voimassa uusiin tilauksiin 25.11.2018 asti. Kehysvalikoima vaihtelee myymälöittäin.

Varaa aika laajennettuun näöntutkimukseen nyt 35 € (norm. 60 €)

Varaa aika laajennettuun näöntutkimukseen nyt 35 € (norm. 60 €)

Sisältää: optikon näöntutkimuksen, silmänpohjantutkimuksen, silmänpaineen mittauksen, toiminnallisen näkemisen tutkimukset: kontrastinäkö, näkökentän laajuus, reaktioaikatesti.

Varaa aika optikolle

Nuorisoale -40%

0–16-vuotiaille kaikki silmälasit -40 %

Tarjous sisältää silmälasivakuutuksen ja 6 kuukauden reseptitakuun: voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kk lasien luovutuspäivästä. Silmälasivakuutus korvaa kaikki laseille äkillisesti ja ulkoisesti sattuneet vahingot sekä katoamiset.

Varaa näöntarkastus

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Lue lisää edusta

Etu voimassa 0-16 -vuotiaille toistaiseksi ja koskee kaikkia normaalihintaisia silmälasilinssejä ja silmälasikehyksiä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimus- tai pakettihintoihin.

Optikon näöntutkimus 0€ silmänpohjakuvauksen yhteydessä

Optikon näöntutkimus silmänpohjakuvauksen yhteydessä 0 €

Silmänpohjakuvaus kertoo paljon silmiesi terveydentilasta. Nopealla ja helpolla toimenpiteellä voimme kartoittaa mahdollisia muutoksia, jotka ovat usein normaaleja ja vaarattomia, iän myötä tapahtuvia.

LUE LISÄÄ

Tarjous voimassa toistaiseksi.

PIILOLINSSITARJOUKSEMME

osta 4, saat -25 %

Verkkokaupassa kaikki piilolinssit: osta 4, saat -25 %

Tarjous koskee kaikki piilolinssejä. Ostaessasi 2 pakettia piilolinssejä, saat 10 % alennusta, ostaessasi neljä pakettia saat 25 % alennusta. Ei voi yhdistää muihin piilolinssitarjouksiin eikä Kotiintoimituspalveluun

Osta verkkokaupasta

Kampanja voimassa 21.11.2018 asti Instrun verkkokaupassa.

Black Friday! Kaikki piilolinssit ja nesteet -25 %

Black Friday! Nyt myymälöissä kaikki piilolinssit ja nesteet -25 %!

Alennus koskee kaikkia piilolinssejä ja piilolinssinesteitä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Kotiintoimituspalveluun.

Katso lähin myymälä

Kampanja voimassa 25.11.2018 asti Instrumentarium-myymälöissä.

HYÖDYNNÄ TARJOUKSET VARAAMALLA

AIKA LÄHIMPÄÄN MYYMÄLÄÄMME

Verkkoajanvaraus

Puhelinnumero ma–pe 8–21, la 9–18, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

 

Tilaa Instrumentariumin uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa kehystrendeistä,
näkemiseen liittyvistä asioista ja eduistamme