Ajankohtaiset tarjoukset silmälaseille, aurinkolaseille ja piilolinsseille

Tässä esiteltynä tämän hetken tarjouksemme verkosta ja myymälöistä. Haluamme taata asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikissa silmien hyvinvoinnin ja tyyliin liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teitä myymälöissämme. Tervetuloa.

Silmälasitarjoukset

Myymälän silmälasitarjousMyymälän silmälasitarjous

Myymälässä: BLACK WEEK JATKOT

Black Week-tarjoukset: Erä kehyksiä jopa -70% TAI kaikki linssit -50%. Lisäksi silmälasien ostajalle toiset lasit -50%. Kehystarjous -70% koskee erää kehyksiä ostaessasi silmälasit eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin, sopimus- tai pakettihintoihin. Kehysvalikoima vaihtelee myymälöittäin. Ei koske Selective Collection–mallistoa. Kaikki linssit -50%. Linssitarjous ei koske Ray-BanMeta -älyläseja. Lisäpari -50% -tarjous koskee normaalihintaisia kehyksiä ja linssejä. Lisäparin voi linssittää myös omaan kehykseen, tällöin peritään hiontamaksu 50 €/linssi. Tarjoukset ovat voimassa 10.12.2023 asti ja koskevat vain uusia tilauksia.

0–16-vuotiaille kaikki silmälasit -40 %0–16-vuotiaille kaikki silmälasit -40 %

0–16-vuotiaille kaikki silmälasit -40 %

Tarjous sisältää 6 kuukauden reseptitakuun: voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kk lasien luovutuspäivästä. Etu voimassa toistaiseksi Instrumentarium-myymälöissä. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Näönhuollon tarjoukset

Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus 0 €Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus 0 €

Nyt kaikille optikon näöntarkastus 0 €

Nyt kaikille optikon näöntarkastus 0€. Tarkastus ei edellytä ostoa. Tarjous on voimassa toistaiseksi.
Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmäpohjakuvaus 20 €Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmäpohjakuvaus 20 €

Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmänpohjakuvaus 20 € (norm. 45 €)

Nopea ja helppo Optos Daytona -silmänpohjakamera kuvaa 80 % silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla, kun tavallinen kamera kuvaa vain 15 % verkkokalvosta. Mitä enemmän sinulla on ikää, sitä tärkeämpää on silmänpohjan säännöllinen kuvaaminen. Tarjous on voimassa toistaiseksi.
Silmälasien ostajalle laajennettu näöntutkimus 35 €Silmälasien ostajalle laajennettu näöntutkimus 35 €

Silmälasien ostajalle laajennettu näöntutkimus 35 € (norm. 60 €)

Sisältää: optikon näöntarkastuksen, silmänpohjantutkimuksen, silmänpaineen mittauksen. Lisäksi uusilla tutkimuslaitteilla selvitetään erityisesti liikenteessä ja hämäränäössä tärkeää toiminnallista näkemistä: kontrastinäkö, näkökentän laajuus, reaktioaikatesti. Palvelu ei saatavana toistaiseksi.

Aurinkolasitarjoukset

Verkossa: Erä aurinkolaseja -20 %

Tarjous koskee aurinkolaseja ilman voimakkuuksia merkeiltä DbyD, Unofficial tai Seen. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa 3.12.2023 asti Instrun verkkokaupassa.

Piilolinssitarjoukset

Verkkokaupasta kaikki jatkuvakäyttöiset ja kuukausipiilolinssit -35%Verkkokaupasta kaikki jatkuvakäyttöiset ja kuukausipiilolinssit -35%

Verkossa: Kaikki jatkuvakäyttöiset ja kuukausipiilolinssit -35%

Piilolinssitarjous koskee kaikkia jatkuvakäyttöisiä piilolinssejä sekä kuukausipiilolinssejä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Kotiintoimituspalvelun toistuvaistilauksiin. Kampanja voimassa 10.12.2023 asti Instrun verkkokaupassa.

Myymälätarjous - osta 4, maksa 3: Piilarit, piilarinesteet, ja kostutustuotteetMyymälätarjous - osta 4, maksa 3: Piilarit, piilarinesteet, ja kostutustuotteet

Piilolinssituotteet myymälästä: Osta 4, maksa 3

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Ostaessasi 4 tuotetta kertaostoksena saat edullisimman veloituksetta. Ei voi yhdistää Kotiintoimituspalveluun eikä muihin tarjouksiin. Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentarium-myymälöissä.

Uusille All Inclusive asiakkaille piilolinssit kaupan päälle!

Solmimalla All Inclusive -sopimuksen saat 30-paria piilolinssejä kaupan päälle. Tarjous sisältää maksuttoman piilolinssisovituksen ja maksuttoman jälkitarkastuksen ja 30-paria piilolinssejä. Kampanja voimassa toistaiseksi ja koskee vain uusia All Inclusive -sopimuksia. 

Hyödynnä tarjoukset varaamalla aika lähimpään myymäläämme

Verkossa
Puhelimitse
09 424 170 00 Puhelinnumero ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu

Tiedä ensimmäisenä kehystrendeistä,
näkemiseen liittyvistä asioista ja eduista.

Instrumentarium ilmainen uutiskirje julkaistaan 4 kertaa vuodessa
ja voit peruuttaa sen milloin vain.