Harkitsetko piilolinssejä?

Piilolinssit ovat mukava, käytännöllinen ja turvallinen vaihtoehto esimerkiksi urheillessa, ulkoillessa tai silloin, kun silmälasit tuntuvat häiritsevän. Piilolinsseillä saat vapautta elämääsi ja vaihtelua ulkonäköösi, halutessasi voit vaikka vaihtaa silmiesi väriä värillisillä piilolinsseillä.

Meiltä löydät markkinoiden tunnetuimmat piilolinssimerkit sekä iWear-piilolinssit, jotka ovat huippulaadukkaita ja hinnaltaan hyvin kilpailukykyisiä.
Piilolinssejä on saatavilla eri käyttötarpeisiin aina kertakäyttöisistä yön yli käytettäviin piilolinsseihin. Tiesithän, että nykyaikaisia piilolinssejä saa myös hajataittoa korjaavina ja monitehoisina? Tule juttelemaan optikon kanssa ja löydämme yhdessä juuri sinulle sopivat piilolinssit! Piilolinssimääräyksen saatuasi voit helposti tilata piilolinssit netistä!

Viisi syytä käyttää piilolinssejä!

Instrun #someoptikko Hanna käy läpi viisi syytä käyttää piilolinssejä. Ovatko lasit joskus tiellä tai vaarassa hajota? Tiesitkö, että nykyään piilolinssejä saa myös hajataiton korjauksella tai monitehoina? Lisää hyviä syitä kokeilla piilolinssejä löytyy tältä videolta!

Piilolinssien käytölle ei ole ikärajaa

Nykyaikaisten piilolinssien käyttö on yksinkertaista ja helppoa, piilolinssit sopivat sinulle, kun silmäsi ovat terveet ja opit niiden käsittelyn. Piilolinssien soveltuvuus silmillesi tulee aina tutkia ennen kuin aloitat piilolinssien käytön. Tätä varten sinun tulee käydä piilolinssisovituksessa, jonka voi suorittaa optikko tai silmälääkäri. Jos et ole vielä täysi-ikäinen, keskustele vanhempiesi ja optikkosi tai optometristisi kanssa, sopivatko piilolinssit sinulle. Tärkeintä on, että osaat itse käsitellä piilolinssejä ohjeiden mukaisesti ja ottaa ne pois silmistäsi sekä laittaa ne silmiisi.

Tiesithän, että voit huoletta jatkaa piilolinssien käyttöä myös monitehosilmälasien rinnalla tai vaikkapa aloittaa piilolinssien käytön monitehopiilolinsseistä?

Piilolinssejä löytyy moneen eri käyttötarkoitukseen

Piilolinssit luokitellaan käyttöajan mukaisesti ja käyttötarpeestasi riippuen etsimme yhdessä juuri sinulle sopivat piilolinssit. Piilolinssejä on saatavana paitsi kertakäyttöisinä myös päiväkäyttöisinä kuukausilinsseinä sekä jatkuvakäyttöisinä piilolinsseinä, joiden käyttöaika määräytyy linssikohtaisesti. Muistathan, että piilolinsseillä on mahdollista korjata myös hajataittoa ja niitä on olemassa myös monitehoisina – kysy rohkeasti sinulle sopivinta vaihtoehtoa optikoltasi, autamme aina mielellämme!

Mitä eroja piilolinssien materiaaleissa on?

#Someoptikko'mme Sini paljastaa piilolinssien ominaisuuserot ja antaa vinkkejä niiden valintaan. Videon katsottuasi tiedät, miksi piilolinssit kannattaa valita aina optikon kanssa!.

Kertakäyttöpiilolinssejä pidetään nimensä mukaisesti aina vain yhden kerran päiväkäytössä ja tämän jälkeen käytetty pari hävitetään ja seuraavan kerran otetaan jälleen uusi kertakäyttölinssipari käyttöön. Ne ovat helpoimmat, turvallisimmat ja huolettomimmat linssit. Niiden avulla on helppo piristää ilmettä ja ne ovat paras vaihtoehto silloin, kun linssien pudistaminen hygieenisesti on hankalaa, esimerkiksi matkoilla.

Jatkuvakäyttöisiä piilolinssejä löytyy niin päiväkäyttöisinä kuukausilinsseinä kuin ns. "yötä-päivää" -linsseinä. Päiväkäyttöiset piilolinssit laitetaan silmiin käytön ajaksi, otetaan yöksi pois silmistä ja laitetaan säilytykseen puhdistusnesteeseen säilytyskoteloon. Niiden käyttöä jatketaan samalla linssiparilla valmistajan määrittelemän ajan verran, ennen kuin linssipari vaihdetaan uuteen. Ns. "yötä-päivää" -linssejä voi materiaalinsa puolesta pitää yhtäjaksoisesti silmissä valmistajan määrittelemän ajan verran ilman, että niitä täytyy poistaa silmistä nukkumisen ajaksi. 

Nykyään piilolinssejä saa lähes kaikille voimakkuuksille, myös hajataittoa korjaavina sekä monitehoina.

Tutustu piilolinssivalikoimaan

Aiheeseen liittyy


Miksi piilolinssit ovat hyvä juttu kesällä?

Kesä täyttyy nopeasti erilaisista menoista, kuten festareista, mökkiviikonlopuista, ulkoilusta, urheilusta, lomamatkoista ja kesäjuhlista. Silmälasien käyttäjä saakin piilolinsseistä turvaa kesän kaikkiin rientoihin.


Voivatko piilolinssit hukkua silmään? 5 tärkeää kysymystä optikolle

Aiheuttavatko piilarit silmätulehdusta, entä sopivatko ne lapsille? Optikko vastasi viiteen yleiseen huolenaiheeseen, jotka koskevat piilolinssejä.

Suosittelemme

Laajennettu näöntarkastusLaajennettu näöntarkastus
Piilolinssien ostajan opas

Koetko, että silmälasit ovat joissain tilanteissa tiellä tai onko silmälaseillasi riski rikkoontua esimerkiksi töissä tai harrastuksissa? Haluaisitko lähteä ulos ilman laseja? Jos näin on, ovat piilolinssit ehdottomasti kokeilemisen arvoinen vaihtoehto.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus
Tiesitkö: Myös lapset voivat käyttää turvallisesti piilolinssejä

Piilolinssit ovat mukava, käytännöllinen ja turvallisnen vaihtoehto esimerkiksi urheillessa, ulkoillessa tai silloin, kun silmälasit tuntuvat häiritsevän. Piilolinsseillä saat vapautta elämääsi ja vaihtelua ulkonäköösi. Nykyaikaisia piilolinssejä saa myös hajataittoa korjaavina ja monitehoisina!

Varaa aika

Voit tehdä varauksen myös soittamalla

09 4241 7000

ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu