Harkitsetko piilolinssejä?

Piilolinssit ovat mukava, käytännöllinen ja turvallinen vaihtoehto esimerkiksi urheillessa, ulkoillessa tai silloin, kun silmälasit tuntuvat häiritsevän. Piilolinsseillä saat vapautta elämääsi ja vaihtelua ulkonäköösi, halutessasi voit vaikka vaihtaa silmiesi väriä värillisillä piilolinsseillä.

Meiltä löydät markkinoiden tunnetuimmat piilolinssimerkit sekä iWear-piilolinssit, jotka ovat huippulaadukkaita ja hinnaltaan hyvin kilpailukykyisiä.

Piilolinssejä on saatavilla eri käyttötarpeisiin aina kertakäyttöisistä yön yli käytettäviin piilolinsseihin. Tiesithän, että nykyaikaisia piilolinssejä saa myös hajataittoa korjaavina ja monitehoisina? Tule juttelemaan optikon kanssa ja löydämme yhdessä juuri sinulle sopivat piilolinssit!

Piilolinssien käytölle ei ole ikärajaa

Nykyaikaisten piilolinssien käyttö on yksinkertaista ja helppoa, piilolinssit sopivat sinulle, kun silmäsi ovat terveet ja opit niiden käsittelyn. Piilolinssien soveltuvuus silmillesi tulee aina tutkia ennen kuin aloitat piilolinssien käytön. Tätä varten sinun tulee käydä piilolinssisovituksessa, jonka voi suorittaa optikko tai silmälääkäri. Jos et ole vielä täysi-ikäinen, keskustele vanhempiesi ja optikkosi tai optometristisi kanssa, sopivatko piilolinssit sinulle. Tärkeintä on, että osaat itse käsitellä piilolinssejä ohjeiden mukaisesti ja ottaa ne pois silmistäsi sekä laittaa ne silmiisi.

Tiesithän, että voit huoletta jatkaa piilolinssien käyttöä myös monitehosilmälasien rinnalla tai vaikkapa aloittaa piilolinssien käytön monitehopiilolinsseistä?

Piilolinssejä löytyy moneen eri käyttötarkoitukseen

Piilolinssit luokitellaan käyttöajan mukaisesti ja käyttötarpeestasi riippuen etsimme yhdessä juuri sinulle sopivat piilolinssit. Piilolinssejä on saatavana paitsi kertakäyttöisinä myös päiväkäyttöisinä kuukausilinsseinä sekä jatkuvakäyttöisinä piilolinsseinä, joiden käyttöaika määräytyy linssikohtaisesti. Muistathan, että piilolinsseillä on mahdollista korjata myös hajataittoa ja niitä on olemassa myös monitehoisina – kysy rohkeasti sinulle sopivinta vaihtoehtoa optikoltasi, autamme aina mielellämme!

Kertakäyttöpiilolinssejä pidetään nimensä mukaisesti aina vain yhden kerran päiväkäytössä ja tämän jälkeen käytetty pari hävitetään ja seuraavan kerran otetaan jälleen uusi kertakäyttölinssipari käyttöön. Ne ovat helpoimmat, turvallisimmat ja huolettomimmat linssit. Niiden avulla on helppo piristää ilmettä ja ne ovat erityisen käteviä myös silloin, kun linssien pudistaminen hygieenisesti on hankalaa, esimerkiksi matkoilla.

Jatkuvakäyttöisiä piilolinssejä löytyy niin päiväkäyttöisinä kuukausilinsseinä kuin ns. "yötä-päivää" -linsseinä. Päiväkäyttöiset piilolinssit laitetaan silmiin käytön ajaksi, otetaan yöksi pois silmistä ja laitetaan säilytykseen puhdistusnesteeseen säilytyskoteloon. Niiden käyttöä jatketaan samalla linssiparilla valmistajan määrittelemän ajan verran, ennen kuin linssipari vaihdetaan uuteen. Ns. "yötä-päivää" -linssejä voi materiaalinsa puolesta pitää yhtäjaksoisesti silmissä valmistajan määrittelemän ajan verran ilman, että niitä täytyy poistaa silmistä nukkumisen ajaksi. 

Nykyään piilolinssejä saa lähes kaikille voimakkuuksille, myös hajataittoa korjaavina sekä monitehoina.

Tutustu piilolinssivalikoimaan