Optikot ja silmälääkärit Vantaalla

Instrumentariumilla on useeita myymälöitä Vantaalla. Tutustu laajaan silmälasi- ja aurinkolasivalikoimaamme sekä piilolinsseihimme ja tule sovittamaan liikkeeseen. Asiantuntijamme auttavat sinua oikean kehyksen ja linssien valinnassa.

Myymälämme Vantaalla

SilmälasitSilmälasit

Silmälasit

Laajasta valikoimastamme löydät silmälasit naisille, miehille ja lapsille. Tutustu upeisiin merkkikehyksiimme kuten Ray-Ban, Oakley, Giorgio Armani, Prada, Dolce&Gabbana, Versace, Coach ja Persol.

AurinkolasitAurinkolasit

Aurinkolasit

Instrumentariumilta löydät naisten aurinkolasit, miesten aurinkolasit ja lasten aurinkolasit. Saat hyvät aurinkolasit vahvuuksilla tai ilman. Löydä suosikkisi merkkikehyksistämme kuten Oakley, Ray Ban, Coach, Prada, Michael Kors ja Burberry

PiilolinssilaatikotPiilolinssilaatikot

Piilolinssit

Instrumentariumilta saat piilolinssit omilla vahvuuksillasi ja käyttötapasi mukaan. Kertakäyttö- kuukausi- ja jatkuvakäyttöiset linssit. Saatavilla on myös monitehopiilolinssit ja tooriset, hajataitteisuutta korjaavat linssit. 

NäöntarkastusNäöntarkastus

Näöntarkastus

Tiesitkö, että näöntarkastukseen menee useimmiten vain 20 minuuttia? Se käy siis helposti ja nopeasti vaikkapa lounastaukosi aikana. 

SilmälääkäriSilmälääkäri

Silmälääkäri

Silmälääkärit palvelevat useimmissa Instrumentariumin myymälöissä. Jos sinulla on ollut silmäsairauksia, epäilet sairastavasi sellaista tai sinulle on tehty silmäleikkaus, varaa näöntarkastusaika varmuuden vuoksi silmälääkärille. 

SilmäsairaalaSilmäsairaala

Silmäsairaala

 Tarjoamme sinulle pääkaupunkiseudulla ja Kouvolassa myös ensiluokkaisia silmäsairaalapalveluita, jotka tuotamme yhteistyössä Silmäsairaala Valon kanssa.