Oletko harkinnut piilolinssejä?

Koetko, että silmälasit ovat joissain tilanteissa tiellä tai onko silmälaseillasi riski rikkoontua esimerkiksi töissä tai harrastuksissa? Haluaisitko lähteä ulos ilman laseja? Jos näin on, ovat piilolinssit ehdottomasti kokeilemisen arvoinen vaihtoehto. Piilolinssit voit hankkia helposti myymälästä tai netistä.

KOE PIILOLINSSIEN TUOMA VAPAUS

Instrumentariumista löydät markkinoiden tunnetuimmat piilolinssimerkit sekä laadukkaat ja edulliset iWear-piilolinssit. Valittavanasi on erilaisia valmistusmateriaaleja ja piilolinssityyppejä eri käyttötarpeisiin.

Piilolinssit urheiluun

Ulkoillessa

Piilolinssit aurinkolasien kanssa

Aurinkolasien kanssa

Piilolinssit matkustukseen

Vaihtelun vuoksi

Piilolinssit harrastuksiin

Harrastuksissa

Tutustu piilolinssivalikoimaan

Piilolinssinäöntarkastus

1. Piilolinssinäöntarkastus

Instrumentariumin ammattitaitoiset optikot kartoittavat tarpeesi ja auttavat löytämään juuri sinulle sopivat piilolinssit.

Varaa aika näöntarkastukseen

 

 

Piilolinssien käytön opetteleminen

2.Piilolinssien käytön opetteleminen

Optikon opastuksella opit käsittelemään piilolinssejä oikein, minkä jälkeen voit turvallisesti jatkaa harjoittelua kotona.

 

 

Sopivat piilolinssit

3.Sopivan piilolinssin valitseminen

Parhaiten sinulle soveltuvien piilolinssien löydyttyä, saat niitä helposti lisää Instrumentariumin myymälöistä tai voit tilata piilolinssit netistä suoraan kotiisi Instrumentariumin verkkokaupasta. Mikäli sinulla on kysyttävää piilolinsseistä, löydät aina asiantuntevaa apua myymälöistämme.

Osta piilolinssit verkosta
Katso lähin myymälä

 

 

Piilolinssien kotiintoimituspalvelu

4.Kotiintoimituspalvelu

Kotiintoimituspalvelusta saat piilolinssit edullisesti suoraan kotiisi säännöllisin väliajoin ja säästät tilaamisen vaivan. Kotiintoimituspalveluun voit liittyä kätevästi myymälässä tai verkkokaupassa.

Tutustu Kotiintoimituspalveluun

Muista piilolinssikontrolli!

Haluamme Instrumentariumissa varmistaa, että silmäsi voivat hyvin ja käyttämäsi piilolinssit ovat paras mahdollinen vaihtoehto sinulle. Vuosittaisessa piilolinssikontrollissa käymme läpi nämä asiat ja samalla saat päivitetyn piilolinssireseptin sekä tietoa markkinoiden uusimmista piilolinsseistä.

Varaa aika kontrolliin