Linssejä löytyy monia erilaisia ja moniin eri käyttötarkoituksiin. Monipuoliset lähilasit auttavat toimimaan tehokkaasti ja tekevät näkemisestä miellyttävämpää.

YKSITEHOTMONITEHOTLÄHILASITKAKSITEHOT

 

MONIPUOLISET LÄHILASIT

Jos teet tarkkaa lähityötä tai luet paljon, suosittelemme käyttöösi lisäksi myös lähilaseja tai erityisesti lähityöskentelyyn tarkoitettuja monipuolisia lähilaseja.

Monipuoliset lähilasit on tarkoitettu helpottamaan lähityöskentelyä niin lähi- kuin välialueillekin. Näiden linssien avulla on mahdollista maksimoida näköalueiden laajuus juuri sinun tarpeidesi mukaan. Useimmiten aikuisnäköinen lasien käyttäjä hyötyy monipuolisista lähilaseista yleislasien rinnalla, sillä niiden avulla työergonomia saadaan rakennettua oikeaoppiseksi ja työskentelyn tehokkuus ja mielekkyys paranevat.

 
 

VAKIO

199 €
sisältäen vakiotason heijastuksenesto- ja kovapinnoitteen.

 
 

HYVÄ

299 €
sisältäen

  • Ohennus tarpeesi mukaan: 1x tai 2x ohennettu
  • Kova ja heijastamaton pinnoite
  • Mahdollisuus Sinivalosuojaan (+40 €)
 
 

ERINOMAINEN

399€
sisältäen

  • Ohennus tarpeesi mukaan: 1x tai 2x ohennettu
  • Räätälöitävissä tarpeen mukaan
  • 2 x kestävämpi vettä ja likaa hylkivä pinnoite
  • Mahdollisuus Sinivialosuojaan (+40 €)

Tule juttelemaan linssivaihtoehdoista lähimpään myymäläämme.

 

Tiesithän, että työnantajasi kautta sinulla on mahdollista saada esim. näyttöpäätetyöskentelyyn juuri siihen suunnitellut silmälasit? Varmista onko sinun yritykselläsi jo sopimus Instrumentariumin yritysmyynnin kanssa erityistyölasien osalta.

 

 

MITEN LÄHILASIT EROAVAT YKSI-/MONITEHOISTA?

Yksiteholaseilla näkee erittäin hyvin ja laajasti koko linssin alueelta, mutta linssin voimakkuus rajoittaa linssin toimivuuden ikänäköisellä käyttäjällä tietylle etäisyydelle. Esimerkkinä voi ajatella tilannetta jossa lukulaseilla kyllä näkee hyvin n. 40 cm päässä olevat paperit, mutta vajaan metrin päässä oleva näyttö ei olekaan enää tarkka vaan vaatii kurottautumista lähemmäs ja näin ollen ergonomia ei toteudu työskennellessä.

Samoin jos pääosa työpäivästä kuluu näyttöpäätteen ääressä, ei monitehon välialueen laajuus tarjoa samanlaista mielekkyyttä työskentelyyn kuin erillinen monipuolinen lähilasi, vaikkakin monitehosta löytyy voimakkuus jolla ruudun näkee tarkasti.

 

JUURI SINUN TARPEESI MUKAAN

Monipuolisilla lähilaseilla voidaan räätälöidä näköalueet juuri sinun työpisteesi ja työtarpeidesi mukaisesti. Instrumentariumin valikoimasta löytyy laajennettuja lukulaseja, erilaisia näyttöpäätelinssejä sekä toimistomonitehoja. Eri vaihtoehtojen avulla ammattitaitoinen optikko pystyy määrittelemään sinulle linssit joilla pystyt suoriutumaan työtehtävistäsi mahdollisimman mukavasti.

Monipuoliset lähilasit ovat erinomainen vaihtoehto myös kotona erilaisten digilaitteiden, kuten tabletin tai kannettavan tietokoneen käyttämiseen.