Laajin valikoima merkkisilmälaseja

Kehysten valintaan vaikuttaa se, miltä ne näyttävät juuri sinun kasvoillasi. Parhaat ja laadukkaimmat silmälasit ja aurinkolasit löydät Instrumentariumista!

Carrera-silmälasit

Dynaaminen Carrera-muotoilu imee vaikutteensa urheilun ja tyylikkyyden lähtökohdista. Kaikki Carreran silmälasit ovat huolellisesti suunniteltu vastaamaan nopeatempoisen elämän tarpeisiin.

Carrera-silmälasit
Fendi-silmälasit

Fendi-silmälasit edustavat tyylipuhdasta italialaista ylellisyyttä. Klassisen tyylikkäät Fendi-silmälasit ovat vakiinnuttaneet asemansa maailman muotitietoisten sydämissä huolitelluilla yksityiskohdillaan ja kiinnostavilla väri- ja materiaaliyhdistelmillään.

Fendi-silmälasit
Fleye-silmälasit

Fleye on vuonna 2002 perustettu tanskalainen yritys, jolla on uskollisia käyttäjiä yli 30 maassa. FLEYE edustaa tanskalaisen muotoilun uutta sukupolvea ja tunnetaan maailmanlaajuisesti keveistä, kestävistä ja joustavista silmälaseistaan.

Fleye-silmälasit
Giorgio Armani -silmälasit

Monipuolinen, luova muotoilu, innovatiivinen teknologia sekä tyylikkäät värit ja kuviot saavat aikaan silmälasit, jotka ovat kaukana tavanomaisesta! Fuzion silmälasimallistossa on metalli- ja muovikehyksiä, joissa yhdistyvät trendikkäät muodot, käyttömukavuus sekä tyylikkäät värit ja kuviot.

Giorgio Armani -silmälasit
Gucci-silmälasit

Vuonna 1921 Guccio Gucci avasi nahkatuotteita myyvän yrityksen sekä pienen matkalaukkuliikkeen kotikaupungissaan Firenzessä. Nyt Gucci on yksi tunnetuimmista merkeistä maailmassa. Gucci-silmälasit seuraavat muotitrendejä, mutta kunnioittavat historiansa eleganssia ja traditioita.

Gucci-silmälasit
Guess-silmälasit

Guess-brändin perustivat ranskalaiset Marcianon veljekset vuonna 1981. Guess-silmälasien kantaja on nuorekas ja seikkailunhaluinen. Oman säätiönsä kautta Guess tukee mm. aids-tutkimusta, lasten koulutusta ja ympäristön suojelua.

Guess-silmälasit
Heritage-silmälasit

Ajattomat ja elegantit silmälasit. Heritage tuo klassiset luksuslasinsa raikkaasti nykyaikaan. Runsaat ja korkealaatuiset yksityiskohdat viimeistelevät ilmeen. Valmistukseen on valikoitu käsintehtyä italialaista asetaattia ja titaania.

Heritage-silmälasit
Hugo Boss -silmälasit

BOSS Eyewear yhdistää taidokkaasti tyylikästä estetiikkaa innovatiiviseen muotoiluun. Kehysmallistossa on nähtävissä brändille tyypillinen hienostuneisuus erilaisten yksityiskohtien ja high-tech materiaalien muodossa. Miesten kehyksiä määrittää laatu yhdistettynä toiminnallisuuteen, tehden niistä mukavan tuntuiset päällä. Naisten mallistossa yhdistyvät naiselliset muodot ja tarkkaan mietityt värit.

Hugo Boss -silmälasit
Jimmy Choo -silmälasit

Maailmanlaajuinen silmälasikehysmallisto Jimmy Choo edustaa hienostunutta elämäntyyliä, eksoottista glamouria ja loistokkuutta. Jimmy Choo -silmälasit ovat vahvasti naisellisia ja ylellisiä räiskyvine eläinkuoseineen ja runsaine yksityiskohtineen. Jimmy Choo -merkistä kiinnostunut ei halua jäädä varjoon. Vain Instrumentariumista.

Jimmy Choo -silmälasit
Kalevala Koru -silmälasit

Kehys kuin koru. Kalevala Korun silmälasit on suunniteltu suomalaisille kasvoille. Jokaisella silmälasikehyksellä on oma tarinansa ja jokaisella kehyksellä on esikuvansa korumallistossa. Kalevala Korun Klassikko-koruihin pohjaavat silmälasit tuovat viestiä kaukaa historiasta. Vain Instrumentariumista.

Kalevala Koru -silmälasit
Max Mara -silmälasit

Max Mara edustaa naisellisuutta ja ajatonta eleganssia. Brändin kehyksissä yhdistyvät korkealaatuiset materiaalit, moderni muotoilu sekä räätälöity tyyli.

Max Mara -silmälasit
Michael Kors -silmälasit

Michael Kors on palkittu yhdysvaltalainen muotisuunnittelija, joka perusti oman vaatemerkin 30 vuotta sitten. Vaatemalliston lisäksi Michael Kors on suunnitellut mm. asusteita, kenkiä ja silmälaseja. Michael Kors -silmälasit ovat tyylikkäät, sporttiset ja modernit. Metalli- sekä muovikehyksissä korostuu maanläheiset värit ja malleja löytyy myös kapeakasvoisille.

Michael Kors -silmälasit
Prada-silmälasit

Prada on hieno esimerkki siitä, kuinka design voi olla innovatiivista, mutta silti tunnistettavissa läpi vuosikymmenten – myös silmälaseissa. Prada-silmälasit ovat ajaton ja rohkea valinta.

Prada-silmälasit
Ray-Ban -silmälasit

Ray-Banin silmälaseja kuvaavat hyvin sanat: rento ja urbaani elämäntyyli, huolettomuus. Mallit ovat ajattomia klassikoita, jotka pysyvät aina muodissa. Mallistossa yhdistyvät huipputekniikka ja design vuosien kokemuksella.

Ray-Ban -silmälasit
Stella McCartney -silmälasit

Stella McCartney -mallisto on innovatiivinen ja raikas. Muotoilu on yhdistelmä luonnollista itsevarmuutta, naisellisuutta ja modernia otetta. Kehykset suunnitellaan ja valmistetaan brändille ominaisen vastuullisuusajattelun mukaisesti käyttäen erityistä bio-asetaattia, joka tehdään luonnollisista raaka-aineista.

Stella McCartney -silmälasit
Tiffany&Co-silmälasit

Pitkän historian omaava Tiffany tarjoaa silmälaseissa kantajalleen arvokkuutta ja ylellisyyttä. Tiffany on tarjonnut maailmalle tyylin mestariteoksia jo vuodesta 1837 alkaen. Tiffany-mallliston ytimessä on hienostuneisuus ja kestävä kauneus. Tiffany-silmälasit ovat myynnissä vain osassa Instrumentarium-myymälöissä.

Tiffany&Co-silmälasit
Tommy Hilfiger -silmälasit

Tommy Hilfiger on maailmanlaajuisesti tunnettu muotibrändi, jossa näkyy optimistinen ote ikoniseen popkulttuuriin ja klassisiin amerikkalaistyyleihin. Nämä teemat toistuvat myös laadukkaissa ja tyylikkäissä kehyksissä.

Tommy Hilfiger -silmälasit
Versace-sillmälasit

Muotimaailma olisi paljon tylsempi ilman italialaista Versacen muotitaloa. Versace-silmälasit tarjoavat kantajalleen rohkeaa ja loisteliasta tyyliä, joka ihastuttaa tyypillisesti myös maailmanluokan tähtiä.

Versace-sillmälasit