Parhaat aurinkolasimerkit

Aurinkolasien valintaan vaikuttaa se, miltä ne näyttävät juuri sinun kasvoihisi. Parhaat ja laadukkaimmat silmälasit ja aurinkolasit löydät Instrumentariumista!

Carrera-aurinkolasit

Carrera-aurinkolasit imevät vaikutteensa urheilun ja tyylikkyyden lähtökohdista. Kaikki Carreran aurinkolasit ovat huolellisesti suunniteltu vastaamaan nopeatempoisen elämän tarpeisiin.

Carrera-aurinkolasitCarrera-aurinkolasit
CarreraCarrera

Gucci-aurinkolasit

Guccin luova johtaja Alessandro Michele on uudistanut mallistoillaan brändin ilmeen urbaanin romanttiseksi ja monia eri tyylejä yhdistäväksi. Uutta tyyliä määrittävät ylelliset koristeet, sukupuolirajojen ylittäminen, sekä omaperäinen tunnelma. Catwalkeiltakin on voinut huomata, että Guccin kehysmallisto seuraa tätä uutta esteettistä tyyliä.

Gucci-aurinkolasitGucci-aurinkolasit
Gucci-aurinkolasitGucci-aurinkolasit

Guess-aurinkolasit

Guess-brändin perustivat ranskalaiset Marcianon veljekset vuonna 1981. Guess-aurinkolasien kantaja on nuorekas ja seikkailunhaluinen. Oman säätiönsä kautta Guess tukee mm. aids-tutkimusta, lasten koulutusta ja ympäristön suojelua.

Guess-aurinkolasitGuess-aurinkolasit
Guess-aurinkolasitGuess-aurinkolasit

Julbo-aurinkolasit

Aurinkolasit suojaavat tehokkaasti lapsen herkkiä silmiä auringon haitalliselta säteilyltä ja häikäisyltä. Julboissa on erittäin suojaava ja laadukas optinen muovilinssi kaikkia auringon haitallisia säteitä vastaan. Vauvojen ja lasten Julbo-aurinkolaseja on kolmea eri kokoa, joten ne istuvat hyvin.

Julbo-aurinkolasitJulbo-aurinkolasit
Julbo-aurinkolasitJulbo-aurinkolasit

Michael Kors -aurinkolasit

Aurinkolasit ovat osa Michael Korsin laajaa tuotevalikoimaa, johon kuuluu vaatemalliston lisäksi mm. asusteita ja kenkiä. Michael Kors -aurinkolasien yksityiskohdissa näkyy urbaanius ja sporttisuus. Aurinkolasit ovat ilmeeltään kuitenkin aina klassisen moderneja ja ajattoman tyylikkäitä.

Michael Kors -aurinkolasitMichael Kors -aurinkolasit
Michael KorsMichael Kors

Oakley-aurinkolasit

Oakley on ikoninen urheilulasibrändi, jonka aurinkolaseja käyttävät niin huippu-urheilijat kuin sporttiset aktiiviliikkujat. Urheilupiirien kestosuosikki, eikä ihme. Edistykselliset ja laadukkaat Oakley-aurinkolasit takaavat ylivertaisen suojan silmillesi kovassakin menossa. Oakleylle luonteenomaisen virtaviivaisen ja futuristisen tyylin tunnistaa jo kaukaa.

Oakley-aurinkolasitOakley-aurinkolasit
Oakley-aurinkolasitOakley-aurinkolasit

Polaroid-aurinkolasit

Polaroid-aurinkolaseissa on aina polarisoivat linssit, jotka estävät valon heijastumisen esimerkiksi veden pinnasta tai märältä tieltä. Suuren suosion ovat saaneet myös Suncoverit, jotka ovat silmälasien päälle laitettavat aurinkolasit. Polaroid-aurinkolaseista löytyy sopivat autoiluun, purjehtimiseen ja aktiiviseen liikkumiseen.

Polaroid-aurinkolasitPolaroid-aurinkolasit
Polaroid-aurinkolasitPolaroid-aurinkolasit

Ray-Ban -aurinkolasit

Ray-Ban Aviator -aurinkolasit suunniteltiin Yhdysvaltain ilmavoimille suojaamaan lentäjien silmiä auringolta. Aviator pystyi tarjoaamaan ensimmäisenä UV-suojan tyylikkyydestä tinkimättä. Klassikkomalli Wayfarer näki päivänvalon vuonna 1952. Koko Ray-Ban –aurinkolasimallistoa kuvaa hyvin sanat: rento ja urbaani elämäntyyli, huolettomuus - aina muodissa.

Ray-Ban -aurinkolasitRay-Ban -aurinkolasit
Ray-Ban-aurinkolasitRay-Ban-aurinkolasit

Vogue-aurinkolasit

Vogue-aurinkolasit ovat ihmisille, jotka rakastavat muotia mutta eivät ole muodin orjia. He ovat rohkeita, helposti inspiroituvia ja pukeutuvat arkenakin muodikkaasti. Vogue-aurinkolaseja myydään Suomessa vain Instrumentarium-myymälöissä.

Vogue-aurinkolasitVogue-aurinkolasit
Vogue-aurinkolasitVogue-aurinkolasit

Tässä vain muutamia merkeistämme. Koulutettujen kehysasiantuntijoiden avulla löydät varmasti itsellesi näyttävät aurinkolasit. Voit myös ostaa aurinkolasit netistä Instrumentariumin verkkokaupasta.