MIESTEN SILMÄLASIT

KAIKKI KEHYKSET -50 % JA TOISET LASIT KAUPAN PÄÄLLE ITSELLESI TAI KENELLE HALUAT

Lisäksi yksilölliset linssit -100 €

Miesten silmälaseissa on vaihtoehtoja klassisesta moderniin. Kehykset voivat olla näyttävät tai kevyen huomaamattomat tarpeen ja tilanteen mukaan. Miesten silmälasimuoti on monipuolista ja värejä löytyy joka makuun.

Miesten silmälaseja löytyy monilta merkeiltä. Mm. Calvin Klein, Gucci ja Ray-Ban valmistavat miesten kehyksiä. Myös Heritagen ja 5th Avenuen kattavista mallistoista löytyy miehille suunniteltuja kehyksiä.

Oikean kehyksen valinnassa on tärkeää paitsi omat mieltymykset, myös kasvojen muoto ja silmälasien käyttötarkoitus. Koulutetut kehysasiantuntiamme ja asiantuntevat optikkomme auttavat löytämään juuri sinulle sopivat miesten silmälasit.

Tarjousehdot

Sivu 1/6

Varaa aika optikon näöntarkastukseen

09-4241 7000 Verkkoajanvaraus

Puhelinnumero ma–pe 8–21, la 9–18, su suljettu. Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

Instrumentariumista juuri sinulle sopivat yksilölliset ja laadukkaat silmälasit. Laajassa valikoimassa mukana silmälasien huippumerkit, kuten Ray-Ban, Gucci, Guess, Dior, Versace ja monia muita. Instrumentariumin optikot auttavat löytämään aina juuri sinulle sopivan näkemisen ratkaisun. Silmälasivalikoimat vaihtelevat jonkin verran myymälöittäin. Tule tutustumaan aurinkolaseihin lähimpään myymälään.

Tilaa Instrumentariumin uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa kehystrendeistä,
näkemiseen liittyvistä asioista ja eduistamme