Optikot ja silmälääkärit Oulussa

Instrumentariumilla on useita myymälöitä Oulussa. Tutustu laajaan silmälasi- ja aurinkolasivalikoimaamme sekä piilolinsseihimme ja tule sovittamaan liikkeeseen. Asiantuntijamme auttavat sinua oikean kehyksen ja linssien valinnassa.

Myymälämme Oulussa

Silmälasit

Silmälasit

Laajasta valikoimastamme löydät silmälasit naisille, miehille ja lapsille. Tutustu upeisiin merkkikehyksiimme kuten Calvin KleinGuessKalevala KoruBurberryGucciMax Mara ja Heritage

Aurinkolasit

Aurinkolasit

Instrumentariumilta löydät naisten aurinkolasit, miesten aurinkolasit ja lasten aurinkolasit. Saat hyvät aurinkolasit vahvuuksilla tai ilman. Voit erotella suosikeiksesi merkkiaurinkolasit kuten Oakley, Ray Ban, Polaroid, Bolle, Julbo, Serengeti tai Police. Katso myös aurinkolasitarjoukset.

Piilolinssilaatikot

Piilolinssit

Instrumentariumilta saat piilolinssit omilla vahvuuksillasi ja käyttötapasi mukaan. Kertakäyttö- kuukausi- ja jatkuvakäyttöiset linssit. Saatavilla on myös monitehopiilolinssit ja tooriset, hajataitteisuutta korjaavat linssit. 

Näöntarkastus

Näöntarkastus

Tiesitkö, että näöntarkastukseen menee useimmiten vain 20 minuuttia? Se käy siis helposti ja nopeasti vaikkapa lounastaukosi aikana. 

Silmälääkäri

Silmälääkäri

Silmälääkärit palvelevat useimmissa Instrumentariumin myymälöissä. Jos sinulla on ollut silmäsairauksia, epäilet sairastavasi sellaista tai sinulle on tehty silmäleikkaus, varaa näöntarkastusaika varmuuden vuoksi silmälääkärille. 

Silmäsairaala

Silmäsairaala

 Tarjoamme sinulle pääkaupunkiseudulla ja Kouvolassa myös ensiluokkaisia silmäsairaalapalveluita, jotka tuotamme yhteistyössä Silmäsairaala Valon kanssa.