Samy Mrena

Silmäkirurgi, LKT, FEBO, Silmätautien erikoislääkäri

YLEISTÄ

Lääketieteen lisensiaatti, Tampereen yliopisto v. 2001. Lääketieteen tohtori, Helsingin yliopisto v. 2005. Silmätautien erikoislääkäri, Helsingin yliopisto v. 2007. Fellow of The European Board of Ophthalmology-pätevyys v. 2007. Silmäkirurgin erityispätevyys 2009 ja silmäkirurgisia leikkauksia v. 2003 lähtien. Erikoislääkärin työtehtävät HYKS Silmäklinikka vuodesta 2007- (kaihi-, sarveiskalvo-, refraktiivinen- ja tapaturmakirurgia). Jääkiekon MM-kisojen 2012, 2013 ja 2016 silmälääkäri Olen yksi Silmäsairaala Valon perustajista ja siellä vastaanottavista lääkäreistä. Silmäsairaala Valon toimipisteet sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa ja Kouvolassa. www.samymrena.fi

ERIKOISOSAAMINEN

Erityisesti kaihi- ja sarveiskalvo-ongelmaiset potilaat sekä refraktiivisen kirurgian potilaat, leikkauspotilaiden esi- ja jälkitarkastukset, sekä päivystyspotilaat.

KIELITAITO

  • suomi
  • englanti
  • ruotsi
  • ruotsi
  • slovakki
  • tšekki

Vastaanottohinta

80-130 euroa Peruutathan aikasi vähintään 24h ennen vastaanottoa mikäli et pääse paikalle. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan ½ vastaanoton hinnasta.

Silmälääkärin tutkimus on aina maksullinen ja sen hinta riippuu vastaanottavan lääkärin tekemistä tutkimuksista ja toimenpiteistä. Silmälääkärikäynnin yhteydessä veloitettava toimistomaksu on 18 €.

Huomioithan, että silmälääkäri voi veloittaa peruuttamattomasta ajasta.

Vastaanottopaikat

Samy Mrena

Silmäkirurgi, LKT, FEBO, Silmätautien erikoislääkäri

Varaa aika

 

 

Asiantunteva optikko ja henkilökunta palvelevat sinua kaikissa Instru myymälöissä.Tilaa Instrumentariumin uutiskirje

Saat ajankohtaista tietoa kehystrendeistä,
näkemiseen liittyvistä asioista ja eduistamme