Aurinkolasit vauvoille ja lapsille

 

 

Lasten ja teini-ikäisten pupillit ovat suuremmat ja mykiöt kirkkaammat kuin aikuisella, joten ne läpäisevät UV-säteilyä enemmän kuin aikuisten silmät. Suojaa siis lapsesi silmät häikäisyltä aurinkolaseilla mahdollisimman varhain, jo vauvaikäisenä. Valikoimastamme löydät lasten aurinkolasit kaiken ikäisille lapsille sekä aurikolasit vauvoille

Viisi vinkkiä lasten aurinkolasien valintaan

  1. Varmista, että lapsen aurinkolaseissa linssit ovat laadukkaat ja tarpeeksi tummat. Silloin ne tarjoavat silmille riittävän UV-suojan.
  2. Testaa aurinkolasien istuvuus lapsesi kasvoihin. Lasien täytyy tietenkin pysyä päässä. Sen lisäksi niiden täytyy olla tarpeeksi lähellä silmiä, jottei aurinko pääse paistamaan silmiin lasien ja kasvojen välistä.
  3. Huomioi lapsesi mielipide. Aurinkolasien pitää olla lapselle mielekkäät, jotta hän oppii käyttämään niitä.
  4. Totuta lapsesi aurinkolasien käyttöön jo vauvaiässä. Aurinkolasien käytöstä tulee tapa, ja se on luonnollista myöhemminkin.
  5. Suosi muovikehyksiä varsinkin vauvoille. Ne joustavat päästä pois otettaessa paremmin kuin metallikehys. Ja jos lapsi kaatuu, ne eivät aiheuta niin paljon ruhjeita.

Suojaa vauvasi näkö Julbo -lasten ja vauvojen aurinkolaseilla

Instrumentariumilta löydät laadukkaan valikoiman Julbo aurinkolaseja vauvoille ja lapsille. Vauvan aurinkolasit kannattaa hankkia mahdollisimman ajoissa ja aurinkolasien käyttöä kannattaa harjoitella ahkerasti, että vauva tottuu niihin. Julbon valikoimasta löydät lasten aurinkolasit aina 3-vuotiaille saakka. 

Julbo-aurinkolasitJulbo-aurinkolasit

Vinkit lasten ja vauvojen aurinkolasien valintaan

  • Kolme kokoa ikävuosien mukaan
  • Erittäin suojaava ja laadukas optinen muovilinssi kaikkia auringon haitallisia säteitä vastaan
  • Mukana tulevan nauhan ansioista Looping-aurinkolasit pysyvät mukana kovassakin menossa
  • Muotoilun ansiosta pienimpien aurinkolasimallit voi laittaa kasvoille kummin päin vaan.

Instrumentariumin asiantunteva optikko auttaa aina oikeiden lasten aurinkolasien valinnassa. Laajasta valikoimastamme löytyy hyvät aurinkolasit jokaiselle lapselle ja vauvalle. Voit tilata vauvojen ja lasten aurinkolasit kätevästi myös verkosta! 

Aiheeseen liittyy

Vauvat ja lapset

Lapsi tarvitsee aurinkolaseja jopa aikuista enemmän

Lapsen kasvava ja kehittyvä silmä on herkkä auringonvalolle. Vauvan silmät ovat usein hyvin suojassa harson tai vaunuliinan takana, mutta jo taaperoikäinen altistuu huomaamatta isollekin määrälle UV-säteilyä.

Someoptikko

6 vinkkiä, mistä tietää onko lapsen näkö heikentynyt?

Tarjous

0–16-vuotiaille kaikki silmälasit -40 %

Tarjous sisältää silmälasivakuutuksen ja 6 kuukauden reseptitakuun: voimakkuuksien muuttuessa vaihdamme linssit uusiin, samanhintaisiin 6 kk lasien luovutuspäivästä.

Suosittelemme

Mies ja nainen aurinkolaseissa rannallaMies ja nainen aurinkolaseissa rannalla
Aurinkolasilinssit käyttötarpeen mukaan

Käyttötarpeesta riippuen korostuu tarve linssien erityisominaisuuksille: autoiluun vaaditaan laadukas linssi ja urheiluun taas soveltuvat huurtumattomat tai iskunkestävät linssit. Liikenteessä miellyttävimmät ovat polarisoivat linssit.

Nainen sovittaa aurinkolaseja Nainen sovittaa aurinkolaseja
Kehysten valinta

Kehysten valintaan vaikuttaa se, miltä ne näyttävät juuri sinun kasvoihisi. Jokaisen valikoimaamme kuuluvan kehyksen kokeileminen voisi olla aikaavievää, ja siksipä valinnan rajaaminen tietynlaisiin kehyksiin helpottaa täydellisten silmälasien löytämisessä.

Nainen hymyilee aurinkolasit päässäNainen hymyilee aurinkolasit päässä
Osta aurinkolasit netistä!

Haluatko hankkia merkkiaurinkolasit helposti? Nyt voit tilata verkkokaupastamme uudet laadukkaat aurinkolasit ilman vahvuuksia. Katso klassinen, trendikäs ja sporttinen valikoima ja lue lisää.

Aurinkolasitrendit 2024Aurinkolasitrendit 2024
Aurinkolasitrendit 2024

Laadukkaat aurinkolasit pitävät huolta silmistäsi. Uudista aurinkolasityylisi Instrun upeilla uusilla kehysmalleilla! Mikä uutuuksista sopii juuri sinun tyyliisi?

Varaa aika

Voit tehdä varauksen myös soittamalla

09 4241 7000

ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu