Silmälasi- ja aurinkolasitrendit 2024

Vuoden 2024 silmälasi- ja aurinkolasimuoti ihastuttaa futuristisilla muodoilla, koristeellisuudella, matalilla kehyksillä, ja ryhdikkäillä kissamaisilla kehyksillä. Kehystrendeistä löytyy jokaiselle jotakin niin arkeen kuin juhlaan. 

Lue artikkelista lisää kuluvan vuoden trendeistä ja tutustu uutuuksiin, kehyksen valintaan liittyviä vinkkejä unohtamatta. Inspiroidu ja löydä tyylisi!

 

Futuristisia muotoja

Epätavalliset muodot ja futuristinen fiilis näkyy tänä vuonna varsinkin aurinkolasimuodissa. Eri materiaaleista valmistettuja kehyksiä yhdistää mielenkiintoiset yksityiskohdat, pehmeät kaarevat muodot, ja persoonallisuus. Lisää futurista tunnelmaa ilmeeseen tuo värilliset ja liukuvärjätyt linssit. Erityisen hyvin nämä kehykset sopivat aktiiviseen elämäntapaan, täydentämään kantajansa sporttista ja modernia tyyliä. Kaarevat aurinkolasit suojaavat myös hyvin auringolta.

Tämä trendi on rohkean edelläkävijän valinta!

Sporttista huippumuotia - Ferrari Cavallino

Nämä Ferrari Cavallinon aurinkolasit yhdistävät luksusmuodin vaivattomaan sporttisuuteen. Aisojen kaareva muoto epäsymmetrisen etuosan kanssa luo surrealistisen vaikutelman. Kevyt metallikehys ja kaarevat linssit sopivat täydellisesti kesän vauhdikkaisiinkin aktiviteetteihin. 

Ferrari Cavallino-kehyksiä saapuu pian valikoituihin Instrumentarium-myymälöihin.

Ray-Ban® - Pilottiklassikko koverilla linsseillä

Klassikot ovat uudistuneet! Ray-Banin Reverse-mallisto tuo koverat linssit brändin ikonisiin kehyksiin. Kokeile esimerkiksi tätä pilottiklassikkoa uudella twistillä, koverat linssit tuovat muuten jo tuttuun malliin uudenlaista futuristista ilmettä. Ruskea linssi kultaisella kehyksellä tuo myös lämpöä kasvoille.

Vinkki: Yhdistä tämän trendin aurinkolasit nahkatakkiin ja suosikki tennareihisi - kesän yllättävin look on valmis!

Jos kaipaat pastellia tyyliisi, katso nämä: 

aurinkolasitrendit 2024, silmälasitrendit 2024, koristeelliset silmälasitaurinkolasitrendit 2024, silmälasitrendit 2024, koristeelliset silmälasit

Kuvassa: Jimmy Choo, Tiffany 

Klassista koristeellisuutta

Tämän trendin kehykset eivät säästele säihkyvyydessä, vaan koristeelliset yksityiskohdat saavat näkyä. Tummat värit yhdistettynä kultaan on aina varma klassinen valinta, ja timantit täydentävät kultaiset ja ruusukultaiset kehykset kauniisti. Myöskään näyttäviä brändilogoja ei enää arastella. Tilanteesta riippuen koristeellista tyyliä voi joko hillitä tai korostaa: yhdistä koristeelliset kehykset hillitympään meikkiin ja pukeutumiseen arkena, juhlissa laseja voi korostaa näyttävällä huulimeikillä ja kehyksiin sopivilla koruilla.

Näillä kehyksillä käännät varmasti katseita!

Näyttävä Jimmy Choo

Mustat paksut kehykset kultaisella aisan yksityiskohdalla ovat tyylitietoisen valinta. Näissä silmälaseissa sinut huomataan!

Jimmy Choon tuotteita tulossa pian Instrumentariumille.

Timanttien säihkettä - Tiffany

Nämä naiselliset silmälasit yhdistävät metallikehyksessä ruusukultaa ja mustaa, aisoja koristaa Tiffanyn hillitty logo timanteilla. Aisan yksityiskohdat tuovat muuten suhteellisen maltilliseen kehykseen näyttävyyttä.

Vinkki: Miten yhdistää silmälasit ja korut juhlapukeutumisessa. Lue lisää täältä.

Jos kaipaat näyttävää ja itsevarmaa kehystyyliä, katso nämä: 

aurinkolasitrendit 2024, silmälasitrendit 2024, matalat aurinkolasit, matalat silmälasitaurinkolasitrendit 2024, silmälasitrendit 2024, matalat aurinkolasit, matalat silmälasit

Kuvassa: Versace, Ray-Ban® 

Näyttävät matalat

Tänä vuonna matalat mutta näyttävät kehykset näkyvät niin silmälasi- kuin aurinkolasimuodissa. Paksuja ja näyttäviä kehyksiä yhdistettynä mataluuteen ei voi olla huomaamatta kesän festareilla ja katukuvassa. Tämän lookin vastakohtana matalia silmälaseja ja aurinkolaseja nähdään myös kevyemmissä metallisissa kehyksissä, jotka sopivat moneen erilaiseen tyyliin ja tilanteeseen. 

Päivitä tyylisi tähän päivään matalilla kehyksillä! 

Katseiden kääntäjä - Versace

Nämä Versacen isot ja värikkäät aurinkolasit kiinnittävät varmasti huomion. Myöskään aisojen paksuudessa ei ole säästelty. Näillä aurinkolaseilla kelpaa nauttia festarikesästä!

Ray-Ban® - Kevyttä mataluutta

Tämä viileä yhdistelmä hopeaa ja sinistä huokuu dramaattisuutta, vaikka metallinen kehys luokin keveän vaikutelman. Nämä aurinkolasit sopivat niin miehille kuin naisille.

Matalaa ja muhkeaa - Versace

Näyttävyyttä matalassa kehyksessä tarjoilevat myös nämä kookkaat mustat Versacen silmälasit. Kaarevat muodot pehmentävät kehysten ulkonäköä käyttäjän kasvoilla.

Jos kaipaat modernia retrotwistiä tyyliisi , katso nämä: 

aurinkolasitrendit 2024, silmälasitrendit 2024, kissamaiset silmälasit, kissamaiset aurinkolasitaurinkolasitrendit 2024, silmälasitrendit 2024, kissamaiset silmälasit, kissamaiset aurinkolasit

Kuvassa: Prada, Burberry

Naisellinen kissamaisuus

Tämän trendin silmä- ja aurinkolasit ovat naisellisia, ryhdikkyyttä unohtamatta. Kissamainen muoto piristää ilmettä välittömästi, ja tuo pilkettä silmäkulmaan. Kissamaiset lasit sopivat myös vaivattomasti toimistotyyliin, yhdistä ne esimerkiksi pirteään bleiseriin tai klassiseen mustaan asuun. 

Enää ei tarvitse miettiä minkä muotoiset kehykset sopivat niin työpaikalle kuin arkeen!

Klassisen naisellinen Prada

Pradan mallisto täydentyy näillä klassisilla kissamaisilla silmälaseilla. Kehys on suhteellisen iso kokoinen, mutta etuosan muoto pehmentää ilmettä. Aisat tuovat kehykseen 3D-efektiä. 

 Elegantti Burberry

Nämä Burberryn aurinkolasit ovat elegantti vaihtoehto kissamaisista aurinkolaseista tykkääville. Elävä väri tuo persoonallisuutta kehykseen, ja paksut aisat kultaisella yksityiskohdalla viimeistelevät naisellisen kokonaisuuden. 

Vinkki: Viimeistele kokonaisuus näyttävällä huulipunalla!

Transitions® -tummuvat linssit

Transitions tummuvat linssitTransitions tummuvat linssit

Täydennä trendikäs kehys Transitions® -tummuvilla linsseillä!

Auringossa tummuvat linssit elävät nyt uutta tulemistaan. Perinteinen väriskaala on laajentunut näyttävillä vaihtoehdoilla, ja jokainen löytää varmasti omaan kehykseen ja tyyliin sopivan vaihtoehdon. Rohkeimmat edelläkävijät valitsevat linssivärikseen esimerkiksi kirkkaan vihreäksi tai lilaksi tummuvat linssit.

Lue lisää Transitions® -tummuvista linsseistä ja selaa värivaihtoehtoja!

Meiltä löydät silmälasit moneen eri tyyliin ja tarpeeseen

Silmälasit ovat olennainen osa henkilökohtaista tyyliäsi. Meiltä löydät monipuolisesti laadukkaita kehysmalleja, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Tervetuloa inspiroitumaan Instrumentariumin myymälään. Tiesithän, että yksitehot tilaat kätevästi myös verkkokaupastamme.

Lasien käyttötarkoitukset saattavat vaihdella päivän mittaan useinkin, ja eri tilanteet vaativat laseilta erilaisia ominaisuuksia. Juhlissa silmälasit toimivat upeana asusteena kun taas arkilasien olisi hyvä olla mahdollisimman muuntautumiskykyiset eri tilanteisiin. Lähityöskentelyssä ruudulla laseilta vaaditaan hieaman enemmän ja urheillessa on tärkeää, että näkee hyvin sekä lähelle, että kauas. Kun sinulla on tarve useammille laseille ja haluat, että näönhuoltosi on mahdollisimman huoletonta ja helppoa tutustu All Inclusive -palveluumme.