OPTIKON
PIILOLINSSIKONTROLLI

Varaa aika optikon näöntarkastukseen

Tai soita numeroon

09 4241 7000

ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

Vuosittainen käynti optikon piilolinssikontrollissa on erittäin suositeltavaa. Kontrollikäynnillä optikko tarkastaa silmiesi terveydentilan. Lisäksi hän varmistaa, että nykyinen piilolinssityyppisi on sinulle edelleen sopiva. Optikon piilolinssikontrollin kesto 10-20 minuuttia.

Käymällä säännöllisesti optikon piilolinssikontrollissa varmistat, että silmäsi voivat hyvin ja linssit soveltuvat sinulle jatkossakin. Et pysty itse paljain silmin havaitsemaan mahdollisia silmän terveydentilan muutoksia ja siksi suosittelemme kaikille piilolinssien käyttäjille optikon tarkastusta vähintään vuoden välein. Lisäksi saat tietoa markkinoiden uusimmista piilolinssituotteista.

Miksi optikon piilolinssikontrollissa olisi hyvä käydä kerran vuodessa?

Tilaisiko uuden paketin piilareita vai varaisiko ajan ensin piilolinssikontrolliin? #Someoptikko’mme Arto kertoo, kuinka usein optikon piilolinssikontrollissa tulisi käydä ja miksi.

Silmien tarkastus uudelle piilolinssikäyttäjälle

Jos olet kiinnostunut piilolinssien käytöstä, mutta et ole aiemmin käyttänyt linssejä tai linssien käytöstä on kulunut jo aikaa, aloita varaamalla aika optikolle piilolinssien sovitukseen. 

Kerrottuasi piilolinssien käyttötoiveistasi optikolle, hän osaa suositella tarpeisiisi parhaiten soveltuvaa linssiä. Sovituksessa saat lisäksi opastuksen piilolinssien käyttöön ja hoitoon sekä yksilölliset käyttöaikasuositukset. Opit myös tekniikat piilolinssien silmään laittamiseen ja poistamiseen silmästä.

Piilolinssit kehittyvät koko ajan, ja ongelmat, joita sinulla on mahdollisesti voinut olla aikaisempien linssien kanssa, voidaan välttää valitsemalla uudentyyppinen piilolinssi. Kannattaa siis keskustella optikomme kanssa!

Mitä optikon piilolinssikontrolli maksaa?

Näöntarkastus
0 €
norm. 25 €
Optikon näöntarkastus silmälasien oston yhteydessä
Ensikäyttäjän piilolinssisovitus
30 €
 
Optikon piilolinssisovitus ensikäyttäjälle
Piilolinssikontrolli
30 €
 
Optikon piilolinssikontrolli

Kaikki piilolinsseistä

Laajennettu näöntarkastusLaajennettu näöntarkastus
Piilolinssien ostajan opas

Koetko, että silmälasit ovat joissain tilanteissa tiellä tai onko silmälaseillasi riski rikkoontua esimerkiksi töissä tai harrastuksissa? Haluaisitko lähteä ulos ilman laseja? Jos näin on, ovat piilolinssit ehdottomasti kokeilemisen arvoinen vaihtoehto.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus
Tiesitkö: Myös lapset voivat käyttää turvallisesti piilolinssejä

Piilolinssit ovat mukava, käytännöllinen ja turvallisnen vaihtoehto esimerkiksi urheillessa, ulkoillessa tai silloin, kun silmälasit tuntuvat häiritsevän. Piilolinsseillä saat vapautta elämääsi ja vaihtelua ulkonäköösi. Nykyaikaisia piilolinssejä saa myös hajataittoa korjaavina ja monitehoisina!

Aiheeseen liittyy

Piilolinssit

Someoptikko, mitä eroja piilolinsseissä on?

Varaa aika

Voit tehdä varauksen myös soittamalla

09 4241 7000

ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu