Värilliset piilolinssit

Kaipaatko piristystä ulkonäköösi? Haluatko kokeilla jotain uutta? Värillisillä piilolinsseillä se käy käden käänteessä ja uusi silmien väri tai kirkkaampi sävy tuo uutta säihkettä ulkonäköön. Värilliset piilolinssit ovat suosittuja juhlakausina – etenkin kesäjuhlat ja pikkujoulut ovat värillisten piilolinssien kulta-aikaa.

Sävyttävät ja peittävät värilliset piilolinssit

Värilliset piilolinssit voidaan jakaa kahteen kategoriaan: sävyttäviin ja peittäviin piilolinsseihin. Sävyttäviä linssejä käytetään korostamaan silmän omaa väriä. Peittäviä piilolinssejä käytetään puolestaan vaihtamaan silmän omaa väriä jonkun muun väriseksi, pitämällä kuitenkin silmät luonnollisen näköisinä.

Värillisiä piilolinssejä käytettäessä kannattaa aina muistaa, että oman silmän värillä on vaikutusta lopputulokseen. Optikkomme auttavat mielellään löytämään juuri sinun silmillesi sopivat värilliset piilolinssit.

Verkkokaupan värillisten piilolinssien valikoima

Verkkokaupastamme voit hankkia värillisiä piilolinssejä vahvuuksilla tai ilman. Lisäksi värillisiä piilolinssejä on saatavilla eri käyttötarkoituksiin kertakäyttölinsseistä kuukausilinsseihin. Kokeile rohkeasti eri värivaihtoehtoja ja ihastu!