Värilliset piilolinssit

Värillisillä piilolinsseillä saat vaihtelua ulkonäköön

Kaipaatko piristystä ulkonäköösi? Haluatko kokeilla jotain uutta? Värillisillä piilolinsseillä se käy käden käänteessä ja uusi silmien väri tai kirkkaampi sävy tuo uutta säihkettä ulkonäköön. Värilliset piilolinssit ovat suosittuja juhlakausina – etenkin kesäjuhlat ja pikkujoulut ovat värillisten piilolinssien kulta-aikaa.

Verkkokaupastamme voit hankkia värillisiä piilolinssejä vahvuuksilla tai ilman. Lisäksi värillisiä piilolinssejä on saatavilla eri käyttötarkoituksiin kertakäyttölinsseistä kuukausilinsseihin. Kokeile rohkeasti eri värivaihtoehtoja ja ihastu!

Sävyttävät ja peittävät värilliset piilolinssit

Värilliset piilolinssit voidaan jakaa kahteen kategoriaan: sävyttäviin ja peittäviin piilolinsseihin. Sävyttäviä linssejä käytetään korostamaan silmän omaa väriä. Peittäviä piilolinssejä käytetään puolestaan vaihtamaan silmän omaa väriä jonkun muun väriseksi, pitämällä kuitenkin silmät luonnollisen näköisinä.

Värillisiä piilolinssejä käytettäessä kannattaa aina muistaa, että oman silmän värillä on vaikutusta lopputulokseen. Optikkomme auttavat mielellään löytämään juuri sinun silmillesi sopivat värilliset piilolinssit.

Esimerkkejä sävyttävistä piilolinsseistä

AIR OPTIX® COLORS -linssi on hengittävä värillinen kuukausipiilolinssi. Kattavan värivalikoiman avulla voit luoda kokonaan uuden ilmeen – korosta silmiäsi hennoilla sävyillä tai rohkeasti voimakkaammin värein. AIR OPTIX® COLORS –piilolinssit on saatavilla omilla voimakkuuksilla tai ilman voimakkuutta. 

iWear Air + ja Air Optix Aqua -piilolinssien käyttäjät voivat käyttää Airoptix Aqua Colors -piilolinssiä ilman optikon sovitusta.

LUONNOLLISET VÄRIT

Väriliset piilolinssit

PURE HAZEL

Väriliset piilolinssit

BLUE

Väriliset piilolinssit

GREEN

Väriliset piilolinssit

GRAY

Väriliset piilolinssit

BROWN

VOIMAKKAAT VÄRIT

Väriliset piilolinssit

HONEY

Väriliset piilolinssit

BRILLIANT BLUE

Väriliset piilolinssit

GEMSTONE GREEN

Väriliset piilolinssit

STERLING GRAY

Väriliset piilolinssit

BROWN

Silmien väri ja meikki

Henkeäsalpaava asu, upea meikki ja yhteensopiva silmiesi väri – ole hurmaava joka ainoa päivä.

Siniset silmät korostuvat entisestään, kun ne rajataan terrakotanruskealla tai aprikoosin sävyisellä silmämeikillä. Luo dramaattinen katse käyttämällä tummaa tai vaaleaa lilaa. Kauneimmat utuiset silmät luot kullan, ruskean ja hennon vaaleanpunaisen sävyillä.

Ruskeat silmät ovat kiehtovimmillaan, kun niitä korostetaan pehmeillä, hillityillä väreillä, kuten ruskealla, ruskeanharmaalla tai aprikoosilla. Metallinhohtoinen luomiväri sopii myös täydellisesti; korosta silmiäsi kimaltelevalla kullan, pronssin ja messingin sävyillä.

Vihreät silmät ovat parhaimmillaan, kun niitä korostetaan malvan sävyillä, kuten luumulla, lilalla tai pinkillä. Pehmeät, maanläheiset värit, kuten ruskea tai beige, luovat täydellisen harmonian.