SilmäsairaudetSilmäsairaudet

Silmäsairaudet

Keräsimme näille sivuille hyödyllistä tietoa silmäsairauksista, riskiryhmistä, oireista, syistä ja luonnollisesti sairauksien hoidosta. Ammattitaitoiset silmälääkärimme pitävät huolta silmiesi hyvinvoinnista. Silmälääkäripalvelut löydät jokaisesta myymälästämme.

KuivasilmäisyysKuivasilmäisyys

Kuivasilmäisyys

Kuivasilmäisyydestä on kyse, kun kuivan silmän oireet kroonistuvat. Silmät eivät tuota tällöin tarpeeksi kyynelnestettä, tuotetun kyynelnesteen laatu on heikko tai kyynelneste haihtuu liian nopeasti.

GlaukoomaGlaukooma

Glaukooma

Glaukooma on näköhermoa vaurioittava etenevä sairaus, joka hoitamattomana voi johtaa vakavaan näön heikentymiseen. 

Silmänpohjan ikärappeumaSilmänpohjan ikärappeuma

Silmänpohjan ikärappeuma

Silmänpohjan ikärappeuma on yksi johtavista syistä näkövammaisuuteen läntisessä maailmassa. 

KaihiKaihi

Kaihi

Kaihissa silmän linssi menettää mukautumiskykyään, samenee ja muuttuu valoa heikommin läpäiseväksi.

Luomireunan tulehdusLuomireunan tulehdus

Luomireunan tulehdus

Luomireunan tulehdus on luomien sairaus, joka ei vaaranna näköä. Se aiheuttaa silmäluomiin kutituksen, polttelun ja ärsytyksen tunnetta.

Lasiaisen irtaumaLasiaisen irtauma

Lasiaisen irtautuma

Lasiaisen irtauma on yleinen, ikääntymiseen liittyvä tapahtuma, jossa lasiainen irtoaa kiinnityksestään silmän sisäisistä osista.

Silmälääkärin palvelut käytössäsi

Laajennettu näöntarkastusLaajennettu näöntarkastus
Silmälääkärin palvelut

Jos sinulla on ollut silmäsairauksia, epäilet sairastavasi sellaista tai sinulle on tehty silmäleikkaus, varaa näöntarkastusaika varmuuden vuoksi silmälääkärille. Myös alle 8-vuotiaiden lasten näöntarkastuksen tekee aina silmälääkäri. Ammattitaitoiset optikkomme auttavat sinua myös silmälääkäriasioissa. Aina tarvittaessa he pyytävät konsulttiapua tai ohjaavat sinut jatkotutkimuksiin silmälääkärillemme.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus
VALO-silmäsairaala palveluksessasi

Silmiesi hyvinvoinnista huolehtiminen on meille kunnia-asia. Sinua palvelee yli 200 asiantuntevaa optikkoa ympäri Suomen, minkä lisäksi pidämme huolta silmistäsi tarjoamalla silmälääkäreiden palveluja kaikissa myymälöissämme. Nyt voimme tarjota sinulle pääkaupunkiseudulla ja Kouvolassa myös ensiluokkaisia silmäsairaalapalveluita, jotka tuotamme yhteistyössä Silmäsairaala Valon kanssa.

Varaa aika

Tai soita numeroon

09 4241 7000

ma–pe 9–20, la 9–17, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu