OP:n keskusyhteisö – Tavoitteena helpottaa työnäkemistä ja silmien kuormitusta

Niemi Palvelut

OP:n keskusyhteisössä Mehiläisen työfysioterapeutti ja tekee tiivistä yhteistyötä Instru Optiikan kanssa. OP on solminut yhteistyösopimuksen Instrumentariumin kanssa, jolloin työntekijät voivat käydä ilmaisessa näöntutkimuksessa. OP on myös keskittänyt erityistyölasihankinnan Instrun myymälöihin valtakunnallisesti.

Mitä OP keskusyksikön, Mehiläisen ja Instrumentariumin yhteistyö pitää sisällään?

Ilmaisen näöntutkimuksen ja erityistyölasien hankinnan lisäksi Instrumentarium järjestää muuan muassa OP:n keskusyhteisön toimitiloissa Helsingin Vallilassa näköseulapäiviä, osallistuu työhyvinvointipäiviin työnäkemisen teemalla ja toimii OP:n työnäkemisen asiantuntijaryhmässä, kertoo Mehiläisen työfysioterapeutti Piia Hammaren-Luoso.

 

Miten erityistyölasien hankintapäätökset käytännössä tapahtuvat?

OP:n keskusyhteisössä erityistyölasihakemukset käsitellään kuukausittain työnäkemisen asiantuntijaryhmässä. Ryhmään kuuluvat työnantajan edustaja, Mehiläisen työfysioterapeutti työterveyshuollon edustajana ja Instrun erityistyölasioptikko.


OP
  • Perustettu 1902
  • OP Ryhmän keskusyhteisö on OP Osuuskunta
  • OP:n Keskusyhteisö ohjaa ryhmän keskitettyjä palveluja, kehittää ryhmän liiketoimintaa, huolehtii ryhmän strategisesta ohjauksesta ja edunvalvonnasta
  • OP:lla on omistaja-asiakkaita yhteensä 1,9 miljoonaa

www.op.fi


Mikä on mielestäsi ollut tässä yhteistyön ”kolmikantamallissa” parasta?

Olen voinut työfysioterapeuttina aina pyytää neuvoja työnäkemiseen liittyvissä asioissa Instrun yhteyshenkilöltä, ja se on toiminut sujuvasti, kiittää Piia Hammaren-Luoso ja jatkaa, että yhteistyö on sujunut kaikin puolin erittäin hyvin.

Miten yhteistyötä aiotaan kehittää jatkossa?

Luotan instrulaisten ammattitaitoon ja toivon yhteistyön jatkuvan yhtä tiiviinä. Tavoitteena on helpottaa OP:n henkilökunnan työnäkemistä ja silmien kuormitusta sekä osaltaan vaikuttaa myös niskahartiaseudun oireita ennalta ehkäisevästi, sanoo Mehiläisen työfysioterapeutti Piia Hammaren-Luoso.

Kiinnostaako yritystäsi yhteistyö työnäköasioissa Instrun kanssa?

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, miten Instumentarium voisi auttaa yritystänne työnäköasioissa? Ota yhteyttä yhteyshenkilöihimme tai lähetä yhteyspyyntölomake. Se voi olla alku entistä paremmalle työhyvinvoinnille ja turvallisemmalle matkalle.

Yhteydenottopyyntö

Lue lisää työnäkemisen hyvistä referensseistä

Niemi Palvelut – Mitä ammattiautoilija hyötyy laajemmasta toiminnallisen näön tutkimuksesta?
SSAB - Yhteistyö Instrun optikkojen kanssa on vaikuttanut työviihtyvyyteen ja vähentänyt tapaturmia
Stora Enso – Tehdastyössä pitää nähdä lähelle ja kauas
Pohjola Vakuutus – Yhteistyössä pystymme tuottamaan parempaa asiakastyytyväisyyttä