Kauppakeskus Karisma-Lahti-Myymälät, optikot, silmälääkärit ja näöntarkastus

Kauppakeskus Karisma, 6

Kauppiaankatu 2
15160 Lahti

Hyvä asiakas, myymälässämme noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin. Ajantasaista lisätietoa toimintatavoistamme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme: https://www.instru.fi/uutiset/tietoa-koronaviruksen-vaikutuksesta Terveisin, Instrumentarium henkilökunta

Myymälämme sijaitsee kauppakeskus Karisman ensimmäisessä kerroksessa, heti ovi 3 sisäänkäynnistä tultaessa oikealla, parkkihallista kohdasta G. Myymäläämme on esteetön kulku pyörätuolilla, mutta asiakkaan on pystyttävä siirtymään näöntarkastustuoliin joko itse tai saattajan avulla. Myymälössä on runsas valikoima kehyksiä, aurinkolaseja ja piilolaseja. Myymälässä tehdään normaalien näöntutkimusten lisäksi myös silmänpohjakuvauksia Optos Daytona laitteella. Tervetuloa!

Aukioloajat
ma–pe
10-20
la
10-18
su
12-16

Pe 18.11.2022 olemme poikkeuksellisesti avoinna 10-18 inventaarion vuoksi. Su 20.11. suljettu. Ti 6.12. itsenäisyyspäivä suljettu. La 24.12. jouluaatto suljettu. Su 25.12. joulupäivä suljettu. Su 1.1. uusi vuosi suljettu.

Myymälän puhelinnumero
0203 32778

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

lahti.karisma@instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös aurinkolasit ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Tax free -mahdollisuus

Hanki aurinko- ja silmälasit Instrumentariumista tax free -ostoksena.

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen