Jumbo-Vantaa-Myymälät, optikot, silmälääkärit ja näöntarkastus

Jumbo

Kauppakeskus Jumbo, Vantaanportinkatu 3
01510 Vantaa

Me näemme, mitä silmäsi kertovat - silmiesi hyvinvoinnista huolehtiminen on meille kunnia-asia. Tarjoamme kattavat optikkopalvelut, silmälääkäripalvelut sekä silmien kuvantamispalvelut - silmänpohjakuvauksen lisäksi saatavilla on myös OCT-kuvaus, eli silmän valokerroskuvaus. Liikkeessämme toimii myös kuivasilmäklinikka: asiantuntijamme ovat erikoistuneet kuivan silmän oireiden syyn selvittämisen ja hoitamiseen, käytössämme on monipuolinen kuivien silmien erikoistutkimus- ja hoitolaitteisto.

Laajasta valikoimastamme löydät kehykset, linssit, piilolinssit sekä muut oheistuotteet kaikkiin näkemisen tarpeisiin - koulutetut ja asiantuntevat optikkomme sekä optiset myyjät ovat täällä juuri sinua varten. Myymälässämme on saatavilla täyden palvelun All Inclusive -sopimus edulliseen kuukausihintaan - saat käyttöösi kolmet tarpeisiisi sopivat lasit, näkösi muuttuessa vaihdamme linssit veloituksetta uusiin ja korjauspalvelu tuo turvaa laseillesi - lue lisää palvelun muista eduista nettisivuiltamme tai tule käymään myymälässämme!

Myymälämme sijaitsee kauppakeskuksen katutasossa pääsisäänkäynnin vasemmalla puolella heti apteekin ja R-kioskin jälkeen. Ilmaista parkkitilaa on runsaasti myymälän läheisyydessä Jumbon kauppakeskuksen parkkihallissa. Myymäläämme on esteetön pääsy pyörätuolilla, myös optikon ja silmälääkärin tutkimushuoneet ovat esteettömät.


Meillä toimii myös kuivasilmäklinikka!

Kuivasilmäklinikallamme asiantuntijamme ovat erikoistuneet kuivan silmän oireiden syyn selvittämiseen ja hoitamiseen. Kuivasilmäklinikoillamme on käytössä monipuolinen kuivien silmien erikoistutkimus- ja hoitolaitteisto. Lue lisää kuivasilmäklinikoistamme täällä ja varaa aika!

Aukioloajat
ma–la
9-20
su
11-18

Poikkeusaukioloajat: pe 26.4. klo 9-19, ti 30.4. klo 10-18 ja ke 1.5. suljettu.

Myymälän puhelinnumero
020332815

Puhelun hinta (pvm/mpm)

Myymälän sähköpostiosoite

vantaa.jumbo@instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös aurinkolasit ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Tax free -mahdollisuus

Hanki aurinko- ja silmälasit Instrumentariumista tax free -ostoksena.

Laajennettu näöntutkimus

Pystymme selvittämään entistä tarkemmin myös toiminnallista näkemistä sekä silmänpohjan terveydentilaa. Lue lisää

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen