Jumbo-Vantaa-Myymälät, optikot, silmälääkärit ja näöntarkastus

Jumbo

Kauppakeskus Jumbo, Vantaanportinkatu 3
01510 Vantaa

Myymälämme sijaitsee kauppakeskuksen katutasossa (2.kerros) pääsisäänkäynnin vasemmalla puolella heti apteekin ja R-kioskin jälkeen. Runsaasti ilmaista parkkitilaa myymälän läheisyydessä Jumbon kauppakeskuksen parkkihallissa. Myymäläämme on esteetön pääsy pyörätuolilla, myös optikon ja silmälääkärin tutkimushuoneet ovat esteettömät. 

Myymälässämme on silmänpohjakuvauksen lisäksi saatavilla myös OCT-kuvaus eli silmän valokerroskuvaus. OCT-kuvantamistavalla saadaan silmänpohjakuvaa tarkempi näkyvyys esimerkiksi silmän pohjan eli verkkokalvon eri kerroksiin.

Meillä toimii myös kuivasilmäklinikka!

Kuivasilmäklinikallamme asiantuntijamme ovat erikoistuneet kuivan silmän oireiden syyn selvittämiseen ja hoitamiseen. Kuivasilmäklinikoillamme on käytössä monipuolinen kuivien silmien erikoistutkimus- ja hoitolaitteisto. Lue lisää kuivasilmäklinikoistamme täällä ja varaa aika! 

Peruuttamattomasta silmälääkärin ajasta silmälääkäri laskuttaa 50-65€. Pyydämme varaamaan riittävästi aikaa silmälääkärin vastaanotolla asioimiseen. Ajanvarauksesi on 20-30 min, mutta aikaa on hyvä varata tunnin verran. Vastaanotolle ilmoittautuminen, varsinainen silmälääkärin vastaanotto ja tutkimusta varten silmiin laitettavien laajennustippojen vaikuttaminen vievät aikaa.

Myymälässämme on kansainvälinen Solaris - aurinkolasien erikoisliike. Solaris tarjoilee maailman aurinkolasimuotia klassikkomalleista aina viimeisimpiin uutuuksiin. 

Aukioloajat
ma–la
9-20
su
11-18

Torstaina 7.9. palvelemme 9-19 inventaarion vuoksi.

Myymälän puhelinnumero
020332815

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

vantaa.jumbo@instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös laajan Solaris aurinkolasivalikoiman ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Tax free -mahdollisuus

Hanki aurinko- ja silmälasit Instrumentariumista tax free -ostoksena.

Laajennettu näöntutkimus

Pystymme selvittämään entistä tarkemmin myös toiminnallista näkemistä sekä silmänpohjan terveydentilaa. Lue lisää

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen