Jumbo - Vantaa - Myymälät ja optikot - Instrumentarium

Jumbo

Kauppakeskus Jumbo, Vantaanportinkatu 3
01510 Vantaa

Aukioloajat

ma
9-21
ti-la
9-21
su
11-18

lauantaina 23.3. suljemme klo 18.00 inventaarion vuoksi

Varaa aika
optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen

Verkkoajanvaraus 09-42417000 09-42417000

Myymälämme sijaitsee kauppakeskuksen katutasossa (2.kerros) pääsisäänkäynnin vasemmalla puolella heti apteekin ja R-kioskin jälkeen. Runsaasti ilmaista parkkitilaa myymälän läheisyydessä Jumbon kauppakeskuksen parkkihallissa. Myymäläämme on esteetön pääsy pyörätuolilla.


Silmälääkärin vastaanotolle tulevan liikuntarajoitteisen asiakkaan pitää pystyä itse tai avustajan tuella siirtymään tutkimustuoliin. Peruuttamattomasta silmälääkärin ajasta silmälääkäri laskuttaa 50-65€. Pyydämme varaamaan riittävästi aikaa silmälääkärin vastaanotolla asioimiseen.Ajanvarauksesi on 20-30min, mutta aikaa on hyvä varata 1½-2 tuntia. Vastaanotolle ilmoittautuminen, varsinainen silmälääkärin vastaanotto ja tutkimusta varten silmiin laitettavien laajennustippojen tehoamisen odotus vievät aikaa.


Myymälässämme kansainvälinen Solaris - aurinkolasien erikoisliike. Solaris tarjoilee maailman aurinkolasimuotia klassikkomalleista aina viimeisimpiin uutuuksiin. Maailmalla Solaris onkin tunnettu juuri kuumimpien brändien ja trendien kohtaamispaikkana.

Tässä myymälässä

Silmänpohjakuvaus

Silmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Tax free aurinkolasit ja silmälasit

Tax free -mahdollisuus

Hanki aurinko- ja silmälasit Instrumentariumista tax free -ostoksena.

Laajennettu näöntutkimus

Pystymme selvittämään entistä tarkemmin myös toiminnallista näkemistä sekä silmänpohjan terveydentilaa. Lue lisää

Meillä palvelevat optikot

Meillä vastaanottavat silmälääkärit

Yhteystiedot

Myymälän puhelinnumero
020 332 815

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite
vantaa.jumbo (at) instru.fi

Hyvän Olon -tuotteista valikoimissa:

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös laajan Solaris aurinkolasivalikoiman ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.