Instru Jyväskylä Forum-Jyväskylä-Myymälät, optikot, silmälääkärit ja näöntarkastus

Instru Jyväskylä Forum, Kauppakeskus Forum

Kauppakatu 20-22, forum 1 krs
40100 Jyväskylä

Myymälämme sijaitsee Forumin kauppakeskuksessa 1.kerroksessa. Nopein sisäänkäynti myymälään on Vapaudenkadun ovista. Jos saavut kauppakeskukseen kävelykadun ovista, pääset 1.kerrokseen kätevästi liukuportailla tai niiden luona sijaitsevalla hissillä. Lähin pysäköinti löytyy Forumin parkkihallista, josta pääset myös liukuportaita tai hissillä suoraan 1.kerrokseen. Muita parkkipaikkoja sijaitsee asemakadulla ulkoparkki tai Sokoksen parkkihalli viereisessä rakennuksessa.

Liikkeeseemme sekä näöntarkastushuoneeseen on esteetön pääsy pyörätuolilla. Suosittelemme pyörätuolilla liikkuvia asiakkaita soittamaan myymälään aikaa varatessa.

Hyvä asiakas, Myymälässämme noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin. Ajantasaista lisätietoa toimintatavoistamme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme: https://www.instru.fi/uutiset/tietoa-koronaviruksen-vaikutuksesta

Terveisin, Instrumentarium henkilökunta

Aukioloajat
ma–pe
9-19
la
10-17
su
suljettu
Myymälän puhelinnumero
0203 32834

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

jyvaskyla.forum (at) instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös laajan Solaris aurinkolasivalikoiman ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Laajennettu näöntutkimus

Pystymme selvittämään entistä tarkemmin myös toiminnallista näkemistä sekä silmänpohjan terveydentilaa. Lue lisää

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen