Instru Jyväskylä Forum, Kauppakeskus Forum

Kauppakatu 20-22, forum 1 krs
40100 Jyväskylä

Myymälämme sijaitsee Forumin kauppakeskuksessa 1.kerroksessa. Nopein sisäänkäynti myymälään on Vapaudenkadun ovista. Jos saavut kauppakeskukseen kävelykadun ovista, pääset 1.kerrokseen kätevästi liukuportailla tai niiden luona sijaitsevalla hissillä. Lähin pysäköinti löytyy Forumin parkkihallista, josta pääset myös liukuportaita tai hissillä suoraan 1.kerrokseen. Muita parkkipaikkoja sijaitsee asemakadulla ulkoparkki tai Sokoksen parkkihalli viereisessä rakennuksessa.

Liikkeeseemme sekä näöntarkastushuoneeseen on esteetön pääsy pyörätuolilla. Suosittelemme pyörätuolilla liikkuvia asiakkaita soittamaan myymälään aikaa varatessa.

Terveisin, Instrumentarium henkilökunta

Aukioloajat
ma–pe
9-18
la
10-16
su
Suljettu

Palvelemme juhannusviikolla normaalisti ma-to klo 9-18, pe-su (21-23.6) myymälämme on suljettuna.

Myymälän puhelinnumero
0203 32834

Puhelun hinta (pvm/mpm)

Myymälän sähköpostiosoite

jyvaskyla.forum@instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös aurinkolasit ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen