Jyväskylä Forum-Jyväskylä-Myymälät, optikot, silmälääkärit ja näöntarkastus

Jyväskylä Forum, Kauppakeskus Forum

Kauppakatu 20
40100 Jyväskylä

Forumin kauppakeskus sijaitsee keskustassa. Sisäänkäynti liikkeeseen Kauppakadulta. Liike katutasossa, kolmas kerros. Lähin pysäköinti kauppakeskus Forumin parkkihallissa. Liikkeeseemme esteetön pääsy myös pyörätuolilla.

Aukioloajat
ma–pe
10-18
la
10-15
su
suljettu

Hyvä asiakas, myymälämme sulkeutuu Forumin 3.kerroksessa torstaina 21.10.2021. Uudet tilamme aukeavat Forumin 1.kerroksessa torstaina 28.10.2021, tervetuloa tutustumaan! Hyvä asiakas, Myymälässämme noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin. Ajantasaista lisätietoa toimintatavoistamme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme: https://www.instru.fi/uutiset/tietoa-koronaviruksen-vaikutuksesta. Terveisin, Instrumentarium henkilökunta

Myymälän puhelinnumero
0203 32834

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

jyvaskyla.forum (at) instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös laajan Solaris aurinkolasivalikoiman ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Laajennettu näöntutkimus

Pystymme selvittämään entistä tarkemmin myös toiminnallista näkemistä sekä silmänpohjan terveydentilaa. Lue lisää

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen