Kamppi-Helsinki-Myymälät, optikot, silmälääkärit ja näöntarkastus

Kamppi, Kauppakeskus Kamppi, E-taso

Urho Kekkosen katu 1
00100 Helsinki

Hyvä asiakas

Myymälässämme noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin. Ajantasaista lisätietoa toimintatavoistamme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme: https://www.instru.fi/uutiset/tietoa-koronaviruksen-vaikutuksesta

Terveisin, Instrumentarium henkilökunta

Myymälämme sijaitsee Kampin kauppakeskuksen E-tasolla Mannerheimintien puoleisen sisäänkäynnin läheisyydessä. Lähin pysäköintihalli sijaitsee P-Kampissa, jonne ajetaan Olavinkadulta sekä 500-paikkainen P-City, jonne ajetaan Ruoholahdenkadulta. Pysäköintihalleista on jalankulku Kamppiin hisseillä. Myymäläämme pääsee esteettömästi pyörätuolilla ja näöntutkimustiloissamme on liikuteltava tutkimustuoli liikuntarajoitteisille. Asiakkaan täytyy pystyä itse tai avustajan avustamana siirtymään tutkimustuoliin. Silmälääkärin vastaanoton hinta alk. 100€. Vastaanottoaika silmälääkärille tulee peruuttaa viimeistään edellisenä päivänä. Myöhäisestä peruutuksesta tai peruuttamatta jätetystä ajasta silmälääkäri laskuttaa 65-80€. Pyydämme varaamaan riittävästi aikaa silmälääkärin vastaanotolla asioimiseen.

Aukioloajat
ma–pe
10-20
la
10-19
su
12-18
Myymälän puhelinnumero
020332818

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

helsinki.kamppi (at) instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös laajan Solaris aurinkolasivalikoiman ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Tax free -mahdollisuus

Hanki aurinko- ja silmälasit Instrumentariumista tax free -ostoksena.

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen