Zeppelin-Kempele-Myymälät, optikot, silmälääkärit ja näöntarkastus

Zeppelin

Zeppeliinintie (Kauppakeskus Zeppelin)
90450 Kempele

Kauppakeskuksessa on maksuttomat parkkipaikat. Lähin sisäänkäynti on E-ovelta. Myymälään on esteeton pääsy, mutta pyörätuoliasiakkaan on pystyttävä itse tai saattajan avustuksella siirtymään näöntarkastustuoliin. Tervetuloa!

 

Myymälässämme noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin. Ajantasaista lisätietoa toimintatavoistamme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme: https://www.instru.fi/uutiset/tietoa-koronaviruksen-vaikutuksesta

 

Terveisin Instrumentarium Zeppelinin henkilökunta.

 

 

Aukioloajat
ma–pe
10-20
la
10-18
su
12-18
Myymälän puhelinnumero
0203 32876

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

kempele.zeppelin@instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös laajan Solaris aurinkolasivalikoiman ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Laajennettu näöntutkimus

Pystymme selvittämään entistä tarkemmin myös toiminnallista näkemistä sekä silmänpohjan terveydentilaa. Lue lisää

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen