Lappeenranta - Lappeenranta - Myymälät ja optikot - Instrumentarium

Lappeenranta

Valtakatu 34
53100 Lappeenranta

Myymälämme on muuttanut uusiin tiloihin lokakuussa 2017. Uusi liikkeemme sijaitsee Marian aukion viereen rakennetussa uudessa talossa. Käynti myymälään Kirkkopuiston puolelta, Kurki-patsasta vastapäätä. Ilmaiset parkkialueet on mm. Oprissa ja Armadan katolla. Pahoittelemme liikkeemme edessä tapahtuvasta tietyöstä johtuvaa haittaa heinäkuun-syyskuun 2018 välillä. Meillä on mahdollisuus tehdä näkökenttä-, kontrastinäkö- ja reaktionäkötutkimukset Ocusweep-laitteella. Myymälämme henkilökunta antaa mielellään lisätietoa tutkimuksista. Vuoden 2009 Instrumentarium myymälä.

Aukioloajat
ma–pe
9-17:30
la
9-14
su
suljettu

Vuoden 2018 poikkeavat aukioloajat: Pyhäinpäivä 3.11 suljettu, Itsenäisyyspäivä to 6.12 suljettu, Jouluaatto ma 24.12 suljettu, Joulupäivä ti 25.12 suljettu, Tapaninpäivä ke 26.12 suljettu

Myymälän puhelinnumero
0203 32830

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

lappeenranta (at) instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös laajan Solaris aurinkolasivalikoiman ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Tax free -mahdollisuus

Hanki aurinko- ja silmälasit Instrumentariumista tax free -ostoksena.

Laajennettu näöntutkimus

Pystymme selvittämään entistä tarkemmin myös toiminnallista näkemistä sekä silmänpohjan terveydentilaa. Lue lisää

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen