Tornio-Tornio-Myymälät, optikot, silmälääkärit ja näöntarkastus

Tornio

Rajalla Kauppakeskus Länsiranta 10
95400 Tornio

Myymälämme sijaitsee Rajalla-kauppakeskuksen 1. kerroksessa, Suomen puolen sisäänkäynnistä vasemmalla. Pysäköit vaivattomasti Rajakaaren P-alueelle tai kauppakeskuksen alla olevaan, yli 500-paikkaiseen halliin, josta pääset suoraan kauppakeskukseen ja myymäläämme, myös pyörätuolilla. Pysäköintihallissa kaksi ensimmäistä tuntia ovat maksuttomia Myymälässä on silmälääkärin vastaanotto viikoittain.

Aukioloajat
ma–pe
10-19
la
10-18
su
12-16

to 6.1. 12-16 Myymälässämme noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilöuntamme turvallisuuden vuoksi. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin.Ajantasaista lisätietoa toimintatavoistamme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme:https://www.instru.fi/uutiset/tietoa-koronaviruksen-vaikutuksesta

Myymälän puhelinnumero
020332813

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

tornio.rajalla (at) instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös laajan Solaris aurinkolasivalikoiman ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Laajennettu näöntutkimus

Pystymme selvittämään entistä tarkemmin myös toiminnallista näkemistä sekä silmänpohjan terveydentilaa. Lue lisää

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen