Itis-Helsinki-Myymälät, optikot, silmälääkärit ja näöntarkastus

Itis

Itäkatu 7 E 14
00930 Helsinki

Olemme poikkeuksellisesti avoinna 22.2.-3.3.2021 ma-la klo 10-18 su 12-18.

Löydät meidät Pasaasilta Hesburgeria vastapäätä. Sisäänkäyntimme on kauppakeskuksen sisällä risteyskohdassa, josta pääsee Tallinnanaukiolle, Hansasillalle, S-marketille päin tai Bulevardille päin. Lähin parkkialue on metroparkin vieressä oleva alue, josta pääsee myös Lidliin. Kaikilta kauppakeskuksen parkkialueilta pääsee meille sisäkautta.

Optikon tai silmälääkärin tutkimusta varten täytyy pyörätuolista siirtyä tutkimustuoliin. Myymälässä on silmälääkärin vastaanotto lähes päivittäin. 

Tarjoamme optikko- ja silmälääkäripalveluita myös Itiksen Stockmannin ensimmäisessä kerroksessa. Ajanvarauksesta tämä rauhallinen liike löytyy nimellä "Stockmann Itis". 

Tervetuloa!

Aukioloajat
ma–pe
10.00-20:00
la
10.00-19:00
su
12.00-18.00

Lauantai 23.10. klo 10-18
Ke 27.10. klo 10-18
Torstai 11.11. klo 10-18
Myymälässämme noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin. Ajantasaista lisätietoa toimintatavoistamme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme: https://www.instru.fi/uutiset/tietoa-koronaviruksen-vaikutuksesta Terveisin, Instrumentariumin henkilökunta

Myymälän puhelinnumero
0203 32862

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

helsinki.itis (at) instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös laajan Solaris aurinkolasivalikoiman ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri. Teemme myös silmänpohjakuvauksia.

SilmänpohjakuvausSilmänpohjakuvaus

Nopeasti ja tarkasti tärkeää tietoa silmiesi terveydentilasta. Lue lisää

Tax free -mahdollisuus

Hanki aurinko- ja silmälasit Instrumentariumista tax free -ostoksena.

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen