Uusi palvelu - näöntarkastus verkossa!

Hyvä asiakkaamme,

meillä on jännittäviä uutisia! Olemme aloittaneet yhteistyön Easee BV:n kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme mahdollisuuden silmälasimääräyksen päivittämiseen verkossa. Testillä voit myös tarkistaa näöntarkkuutesi luotettavasti ja helposti kotoa käsin.Myös piilolinssimääräyksen päivittäminen verkossa on mahdollista 19.11. alkaen. 

Easee-verkkonäöntarkastus on EU:ssa hyväksytty lääkinnällinen laite ja sillä on myös CE-merkintä. Olemme iloisia päästessämme tarjoamaan tätä uutta palvelua asiakkaillemme ensimmäisenä Suomessa.

Verkkonäöntarkastus on tarkoitettu 18–40-vuotiaille henkilöille, joilla ei ole tarvetta lähilaseille tai monitehoille eikä esimerkiksi silmäsairauksia. Testin tekeminen on helppoa: tarvitset tietokoneen/tabletin ja älypuhelimen, pankki- tai muun kortin näyttöasetusten säätämiseksi sekä mahdollisuuden 3 metrin etäisyyteen. Verkkonäöntarkastuksen tekeminen kestää vain noin 20 minuuttia ja on maksutonta. Verkkonäöntarkastus ei vastaa täysin optikon tekemää näöntutkimusta, sillä etänä emme voi tutkia muun muassa silmien terveydentilaa.

Tutut Instrumentariumin optikkosi ovat mukana tarkastamassa ja hyväksymässä palvelusta saadut silmälasimääräykset. Silmälasimääräyksesi ilmestyy 48 tunnin kuluessa Oma tili -osioon verkkokaupassamme ja voit käyttää sitä kätevästi ostaessasi verkkokaupastamme yksitehosilmälasit. Olet myös lämpimästi tervetullut myymäläämme tilaamaan uudet silmälasit ja/tai aurinkolasit voimakkuuksilla sekä keskustelemaan tarkemmin asiantuntijoidemme kanssa.

Myymäläverkostomme, uudistettu verkkokauppamme ja uusi verkkonäöntarkastus tukevat toisiaan, jotta voit valita sinulle sopivimman tavan asioida kanssamme.

Asiakkaidemme palaute on meille äärimmäisen tärkeää uusien palveluiden kehittämisessä. Voit jättää meille palautteesi uudesta palvelustamme esimerkiksi palautelomakkeellamme. Tavoitat meidät lisäksi asiakaspalvelustamme osoitteesta asiakaspalvelu@instru.fi sekä chat-palvelustamme.

Tervetuloa asioimaan kanssamme – valitsemassasi kanavassa!

Lue lisää: https://www.instru.fi/verkkonaontarkastus