Tarjousehdot

2 lasit 1 hinnalla

Uusien silmälasien ostajalle toiset silmälasit kaupan päälle itselle tai kaverille. Toinen pari kaupan päälle koskee kehyksiä ja linssitasoja Perus, Vakio ja Hyvä. Muut linssitasot erillisen hinnaston mukaisesti. Ykköspari on bruttohinnaltaan aina kalliimpi pari.
Vaihtoehtoisesti voit valita toiseksi pariksi aurinkolasit voimakkuuksilla vastaavilla ominaisuuksilla kuin silmälasit. Ei voi yhdistää muihin silmälasitarjouksiin, eikä paketti- tai sopimushintoihin.
PakettitilattavatOakley, RayBan Authentic tai UvexSports -aurinkolasit lisämaksusta. Aurinkolaseihin polarisointi ja peilipinta lisämaksusta. Tarjous ei koske Ray-Ban Meta -älylaseja. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Kesäale: Linssitarjous - moniteholinssit jopa -275€

 Linssitarjoukset koskevat kaikkia Yksilöllinen-, Yksilöllinen Plus ja Pro-tason linssejä. Mikäli linssit halutaan omiin jo käytössä olleisiin kehyksiin, peritään lisäksi hiontamaksu 50 €/linssi. Tarjous koskee uusia tilauksia 31.8.2023 asti. Linssitarjouksen voi yhdistää voimassa olevaan kehystarjoukseen, mutta ei muihin tarjouksiin, kuten toiset lasit -50 % eikä sopimus- tai pakettihintoihin.

Nyt kaikille ilmainen optikon näöntarkastus

Nyt kaikille optikon näöntarkastus 0 €. Tarkastus ei edellytä ostoa. Tarjous on voimassa toistaiseksi Instrumentarium- myymälöissä.

Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmänpohjakuvaus 20 € (norm. 45 €)

Optikon näöntarkastus ja silmänpohjakuvaus 20 € (norm. 45 €). Tarjous on voimassa toistaiseksi Instrumentarium-myymälöissä.

Silmälasien ostajalle laajennettu näöntutkimus 35 € (norm. 60 €)

Laajennettu näöntutkimus ei ole toistaiseksi saatavilla.

Konseptiedut

All Inclusive -palvelu, jossa saat kiinteään kuukausihintaan käyttöösi kolmet silmä- tai aurinkolasit alk. 10 €/kk.

 All Inclusive -palvelu alk. 10 €/kk hinta sisältää kolmet kehykset hintaluokasta < 69 € ja perusyksiteholinssit vakiovoimakkuuksin hintaluokasta < 45 € vähintään 24 kk määräaikaisella sopimuksella, siten että vähintään yksien lasien tulee olla voimakkuuksilla. Toiset- ja/tai kolmannet lasit voivat olla joko silmälasit, aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman. Lisäksi sopimus sisältää optikon määräämät näöntarkastukset ja lasien pienkorjaukset sopimuskauden aikana sekä reseptitakuun, jolloin voimakkuuksien muuttuessa linssit vaihdetaan veloituksetta saman hintaluokan tuotteisiin. Sopimuskauden hinta määräytyy valitsemiesi tuotteiden normaalihinnan mukaan. Yhdet sopimuksessa olevat lasit voi vaihtaa uusiin 12 kk välein, jolloin jäljellä oleva sopimuskausi pitenee 12 kuukaudella. Sopimus jatkuu automaattisesti 24 kk jälkeen toistaiseksi voimassa olevana, mikäli sitä ei ehtojen mukaan päätetä.  

Silmälasien ostajalle toiset silmälasit, piilolinssit tai F-luokan suojalasit -50 % - voi valita vaikka kaikki!

Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä paketti- tai sopimushintoihin.  Henkilökohtainen etu voimassa 1.lasien noutoon saakka. 1. pari on aina ennen alennuksia kalliimpi pari. Silmälasien 50 % alennus lasketaan normaalihinnoista. Edut voimassa myymälässä.

Lisäparin voi linssittää myös omaan kehykseen, tällöin peritään hiontamaksu 50 €/linssi.

Silmälasien ostajalle aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman -30 %

Lasien ostajalle aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman -30 %. Pakettihinnoitellut aurinkolasit kuten Ray-Ban Authentic ja Oakley myös -30 %. Ei koske Ray-Ban Meta -älylaseja. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Alennus on henkilökohtainen.