Tarjousehdot

Myymälässä silmälasit -40 %

Tarjous koskee silmälasitilauksia (sis. silmälasikehykset ja linssit), eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimus- tai pakettihintoihin. Kehysvalikoima vaihtelee myymälöittäin. Linssit -40 % voi yhdistää siihen, että linssittää myös oman olemassa olevan kehyksen, tällöin peritään hiontamaksu 50 e / linssi. Tarjous voimassa 2.12.2021 asti uusiin tilauksiin silmälasien ostajalle. 

Myymälässä aurinkolasit -30 %

Tarjous koskee kaikkia normaalihintaisia aurinkolaseja ilman voimakkuuksia. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa toistaiseksi. 

Lasten Play! - ja Twiins -silmälasit 20 €

Lasten Play ja Twiins silmälasit 20 €. Sisältää kehykset ja pinnoitetut linssit. Tarjous voimassa niin kauan kuin kehyksiä riittää. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Voimassa vain myymälöissä. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Silmälasien ostajalle ilmainen optikon näöntarkastus

Nyt kaikille silmälasien ostajille optikon näöntarkastus 0 €. Tarjous on voimassa 2.12.2021. asti Instrumentarium-myymälöissä.

Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmänpohjakuvaus 20 € (norm. 45 €)

Optikon näöntarkastus ja silmänpohjakuvaus 20 € (norm. 45 €). Tarjous on voimassa 2.12.2021. asti Instrumentarium-myymälöissä.

Silmälasien ostajalle laajennettu näöntutkimus 35 € (norm. 60 €)

Laajennettu näöntutkimus 35 € (norm. 60 €). Tarjous on voimassa 2.12.2021. asti Instrumentarium-myymälöissä.

Konseptiedut

All Inclusive -palvelu, jossa saat kiinteään kuukausihintaan käyttöösi kolmet silmä- tai aurinkolasit alk. 10 €/kk.

 All Inclusive -palvelu alk. 10 €/kk hinta sisältää kolmet kehykset hintaluokasta < 69 € ja perusyksiteholinssit vakiovoimakkuuksin hintaluokasta < 45 € vähintään 24 kk määräaikaisella sopimuksella, siten että vähintään yksien lasien tulee olla voimakkuuksilla. Toiset- ja/tai kolmannet lasit voivat olla joko silmälasit, aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman. Lisäksi sopimus sisältää optikon määräämät näöntarkastukset ja lasien pienkorjaukset sopimuskauden aikana sekä reseptitakuun, jolloin voimakkuuksien muuttuessa linssit vaihdetaan veloituksetta saman hintaluokan tuotteisiin. Sopimuskauden hinta määräytyy valitsemiesi tuotteiden normaalihinnan mukaan. Yhdet sopimuksessa olevat lasit voi vaihtaa uusiin 12 kk välein, jolloin jäljellä oleva sopimuskausi pitenee 12 kuukaudella. Sopimus jatkuu automaattisesti 24 kk jälkeen toistaiseksi voimassa olevana, mikäli sitä ei ehtojen mukaan päätetä.  

Silmälasien tai aurinkolasit voimakkuuksilla ostajalle piilolinssit, aurinkolasit voimakkuuksilla, toiset silmälasit tai F-luokan suojalasit -50 % - voi valita vaikka kaikki!

Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä paketti- tai sopimushintoihin. Pakettihinnoitellut aurinkolasit kuten Uvex Sports, Ray-Ban RX ja Oakley -30 %. Henkilökohtainen etu voimassa 1.lasien noutoon saakka. 1.pari on aina ennen alennuksia kalliimpi pari. Silmälasien 50 % alennus lasketaan normaalihinnoista ainoana poikkeuksena poistuvat kehykset= kehys -80 % ja linssit -50 %. Edut voimassa myymälässä. Piilolinssitarjousta ei voi yhdistää muihin piilolinssitarjouksiin. Tarjous koskee uusia silmälasitilauksia.  

Silmälasien, aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman ostajalle toiset aurinkolasit ilman voimakkuuksia -30 %

Alennus on henkilökohtainen. Etua ei voi käyttää jo ostettuihin aurinkolaseihin tai yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimushintoihin.