Tarjousehdot

Osta lasit voimakkuuksilla, saat toiset 0 €

Myymälässä: Uusien silmälasien ostajalle toiset samanhintaiset silmälasit kaupan päälle itselle tai kaverille. Vaihtoehtoisesti voit valita myymälässä toiseksi pariksi aurinkolasit voimakkuuksilla vastaavilla ominaisuuksilla kuin silmälasit. Ei voi yhdistää muihin silmälasitarjouksiin, eikä paketti- tai sopimushintoihin. Pakettitilattavat Oakley-, RayBan RX- tai Uvex Sports -aurinkolasit lisämaksusta. Aurinkolaseihin polarisointi ja peilipinta lisämaksusta. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa 21.6.2021 asti.

Verkossa: Kaikki kehykset -50 %. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä paketti- tai sopimushintoihin. Tarjous voimassa 21.6.2021 asti.

Myymälässä kaikki aurinkolasit -25 % voimakkuuksilla tai ilman

Tarjous koskee myymälässä normaalihintaisia aurinkolaseja voimakkuuksilla tai ilman sekä verkkokaupan aurinkolaseja ilman voimakkuuksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja voimassa myymälöissä 21.6.2021 saakka.

Silmälasit -40 % 65 vuotta täyttäneille

Tarjoukset voimassa yli 65-vuotiaille asiakkaille 30.9.2021 asti Instrumentarium-myymälöissä. Silmälasitarjous koskee uusia silmälasitilauksia sisältäen silmälasikehykset ja linssit. Silmälasien ostajalle vakuutus kaupan päälle ja Cline ja Dbyd-merkkiset monitehoaurinkolasit hintaan 99 € (ovh. 219 €). Laajennettu näöntutkimus tarjolla valikoiduissa myymälöissä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä paketti- tai sopimushintoihin.

Erä kehyksiä 10€

Tarjous koskee rajattua erää silmälasikehyksiä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimus- tai pakettihintoihin. Kehysvalikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa 30.6. saakka uusiin tilauksiin silmälasien ostajalle.

Lasten Play! - ja Twiins -silmälasit 20 €

Lasten Play ja Twiins silmälasit 20 €. Sisältää kehykset ja pinnoitetut linssit. Tarjous voimassa niin kauan kuin kehyksiä riittää. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Voimassa vain myymälöissä. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Osta aurinkolasit ilman voimakkuuksia, saat piilolinssit -30 % + ILMAISEN PIILOLINSSISOVITUKSEN!

Kun ostat aurinkolasit ilman voimakkuuksia, saat piilolinssien kertaostoksesta -30% ja ilmaisen sovituksen. Ei voi yhdistää kotiintoimituspalveluun. Etu voimassa 18.8. asti vain myymälöissä.

Kaikille ilmainen optikon näöntarkastus

Nyt kaikille optikon näöntarkastus 0 €. Tarjous on voimassa 21.6.2021. asti Instrumentarium-myymälöissä.

Kaikille optikon näöntarkastus ja silmänpohjakuvaus 20 € (norm. 45 €)

Optikon näöntarkastus ja silmänpohjakuvaus 20 € (norm. 45 €). Tarjous on voimassa 21.6.2021. asti Instrumentarium-myymälöissä.

Kaikille laajennettu näöntutkimus 35 € (norm. 60 €)

Laajennettu näöntutkimus 35 € (norm. 60 €). Tarjous on voimassa 21.6.2021. asti Instrumentarium-myymälöissä.

Konseptiedut

Silmälasien tai aurinkolasit voimakkuuksilla ostajalle piilolinssit, aurinkolasit voimakkuuksilla, toiset silmälasit tai F-luokan suojalasit -50 % - voi valita vaikka kaikki!

Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä paketti- tai sopimushintoihin. Pakettihinnoitellut aurinkolasit kuten Uvex Sports, Ray-Ban RX ja Oakley -30 %. Henkilökohtainen etu voimassa 1.lasien noutoon saakka. 1.pari on aina ennen alennuksia kalliimpi pari. Silmälasien 50 % alennus lasketaan normaalihinnoista ainoana poikkeuksena poistuvat kehykset= kehys -80 % ja linssit -50 %. Edut voimassa myymälässä. Piilolinssitarjousta ei voi yhdistää muihin piilolinssitarjouksiin. Tarjous koskee uusia silmälasitilauksia.  

Silmälasien, aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman ostajalle toiset aurinkolasit ilman voimakkuuksia -30 %

Alennus on henkilökohtainen. Etua ei voi käyttää jo ostettuihin aurinkolaseihin tai yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimushintoihin.