Tarjousehdot

Kaikki kehykset -50 %

Kaikki silmälasikehykset -50 %. Alennuksen voi yhdistää linssialennukseen ja näönhuollon tarjouksiin, mutta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimus- tai pakettihintoihin. Tarjoukset voimassa uusiin tilauksiin silmälasien ostajalle 4.2.2021 asti. Kehysvalikoima vaihtelee myymälöittäin.

Yksilöllinen ja Yksilöllinen Plus – linsseistä -100 €

Nyt saat yksilölliset –linsseistä 100€ alennuksen. Alennuksen voi yhdistää kehystarjoukseen ja näönhuoltotarjoukseen, ei muihin tarjouksiin eikä sopimus- ja pakettihintoihin. Tarjoukset voimassa uusiin tilauksiin silmälasien ostajalle 4.2.2021 asti.

Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus 0 €.

Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus 0 €. Tarjous on voimassa 4.2.2021. asti Instrumentarium-myymälöissä.

Optikon näöntarkastus ja silmänpohjakuvaus 20 € (norm. 45 €) silmälasien ostajalle

Optikon näöntarkastus ja silmänpohjakuvaus 20 € (norm. 45 €) silmälasien ostajalle. Tarjous on voimassa 4.2.2021. asti Instrumentarium-myymälöissä.

Laajennettu näöntutkimus 35 € (norm. 60 €) silmälasien ostajalle

Laajennettu näöntutkimus 35 € (norm. 60 €) silmälasien ostajalle. Tarjous on voimassa 4.2.2021. asti Instrumentarium-myymälöissä..

Ostaessasi silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla saat toiset parit -50 %

Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä paketti- tai sopimushintoihin, vaan on voimassa ainoastaan toista paria ostettaessa. Pakettihinnoitellut aurinkolasit kuten Serengeti, Uvex Sports, Ray-Ban RX ja Oakley -30 %. Henkilökohtainen etu voimassa 1. lasien noutoon saakka. 1. pari on aina bruttohinnaltaan (ennen alennuksia) kalliimpi pari. Silmälasien 50 % alennus lasketaan normaalihinnoista ainoana poikkeuksena poistuvat kehykset = kehys -80 % ja linssit -50 %. Piilolinssitarjousta ei voi yhdistää muihin piilolinssitarjouksiin, edut voimassa myymälässä. Tarjous koskee uusia silmälasitilauksia.