Tarjousehdot

Toiset lasit 0€

Myymälästä ja verkosta: Uusien silmälasien ostajalle toiset samanhintaiset silmälasit kaupan päälle itselle tai kaverille. Myymälästä voit vaihtoehtoisesti valita toiseksi pariksi aurinkolasit voimakkuuksilla vastaavilla ominaisuuksilla kuin silmälasit. Ei voi yhdistää muihin silmälasitarjouksiin, eikä paketti- tai sopimushintoihin. Huomioithan, että verkosta tilatessasi molemmat lasit tulee ostaa samalla tilauksella.

Pakettitilattavat Oakley-, RayBan RX- tai Uvex Sports -aurinkolasit lisämaksusta. Aurinkolaseihin polarisointi ja peilipinta lisämaksusta. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa 6.10.2021 asti.

Myymälässä aurinkolasit -30 %

Tarjous koskee kaikkia normaalihintaisia aurinkolaseja ilman voimakkuuksia. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa toistaiseksi. 

Silmälasit -40 % 65-vuotta täyttäneille

Tarjoukset voimassa yli 65-vuotiaille asiakkaille 30.9.2021 asti Instrumentarium-myymälöissä. Silmälasitarjous koskee uusia silmälasitilauksia sisältäen silmälasikehykset ja linssit. Silmälasien ostajalle vakuutus kaupan päälle ja Cline ja Dbyd-merkkiset monitehoaurinkolasit hintaan 99 € (ovh. 219 €). Laajennettu näöntutkimus tarjolla valikoiduissa myymälöissä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä paketti- tai sopimushintoihin.

Lasten Play! - ja Twiins -silmälasit 20 €

Lasten Play ja Twiins silmälasit 20 €. Sisältää kehykset ja pinnoitetut linssit. Tarjous voimassa niin kauan kuin kehyksiä riittää. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Voimassa vain myymälöissä. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Silmälasien ostajalle ilmainen optikon näöntarkastus

Nyt kaikille silmälasien ostajille optikon näöntarkastus 0 €. Tarjous on voimassa 6.10.2021. asti Instrumentarium-myymälöissä.

Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmänpohjakuvaus 20 € (norm. 45 €)

Optikon näöntarkastus ja silmänpohjakuvaus 20 € (norm. 45 €). Tarjous on voimassa 6.10.2021. asti Instrumentarium-myymälöissä.

Silmälasien ostajalle laajennettu näöntutkimus 35 € (norm. 60 €)

Laajennettu näöntutkimus 35 € (norm. 60 €). Tarjous on voimassa 6.10.2021. asti Instrumentarium-myymälöissä.

Konseptiedut

Silmälasien tai aurinkolasit voimakkuuksilla ostajalle piilolinssit, aurinkolasit voimakkuuksilla, toiset silmälasit tai F-luokan suojalasit -50 % - voi valita vaikka kaikki!

Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä paketti- tai sopimushintoihin. Pakettihinnoitellut aurinkolasit kuten Uvex Sports, Ray-Ban RX ja Oakley -30 %. Henkilökohtainen etu voimassa 1.lasien noutoon saakka. 1.pari on aina ennen alennuksia kalliimpi pari. Silmälasien 50 % alennus lasketaan normaalihinnoista ainoana poikkeuksena poistuvat kehykset= kehys -80 % ja linssit -50 %. Edut voimassa myymälässä. Piilolinssitarjousta ei voi yhdistää muihin piilolinssitarjouksiin. Tarjous koskee uusia silmälasitilauksia.  

Silmälasien, aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman ostajalle toiset aurinkolasit ilman voimakkuuksia -30 %

Alennus on henkilökohtainen. Etua ei voi käyttää jo ostettuihin aurinkolaseihin tai yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimushintoihin.