Tarjousehdot

Valintasi mukaan: Kehykset tai linssit -50 %

Myymälässä: Kaikkiin uusiin normaalihintaisiin silmälasitilauksiin kehykset tai linssit valintasi mukaan -50 %. Mikäli linssit halutaan omiin jo käytössä olleisiin kehyksiin, peritään lisäksi hiontamaksu 50 €/linssi. Ostaessasi silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla saat toiset silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla -50 %, alennus koskee edullisempaa paria. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä paketti- tai sopimushintoihin. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa 21.6.2021 asti.

Verkossa: Kaikki kehykset -50 %. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä paketti- tai sopimushintoihin. Tarjous voimassa 21.6.2021 asti.

Myymälässä ja verkossa kaikki aurinkolasit -25 % voimakkuuksilla tai ilman

Tarjous koskee myymälässä normaalihintaisia aurinkolaseja voimakkuuksilla tai ilman sekä verkkokaupan aurinkolaseja ilman voimakkuuksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja voimassa myymälöissä 30.6.2021 saakka ja verkossa 2.5.2021 saakka.

Silmälasien ostajalle ilmainen optikon näöntarkastus

Nyt kaikille optikon näöntarkastus 0 €. Tarjous on voimassa 21.6.2021. asti Instrumentarium-myymälöissä.

Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmänpohjakuvaus 20 € (norm. 45 €)

Optikon näöntarkastus ja silmänpohjakuvaus 20 € (norm. 45 €). Tarjous on voimassa 21.6.2021. asti Instrumentarium-myymälöissä.

Silmälasien ostajalle laajennettu näöntutkimus 35 € (norm. 60 €)

Laajennettu näöntutkimus 35 € (norm. 60 €). Tarjous on voimassa 21.6.2021. asti Instrumentarium-myymälöissä.

Konseptiedut

Silmälasien tai aurinkolasit voimakkuuksilla ostajalle piilolinssit, aurinkolasit voimakkuuksilla, toiset silmälasit tai F-luokan suojalasit -50 % - voi valita vaikka kaikki!

Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä paketti- tai sopimushintoihin. Pakettihinnoitellut aurinkolasit kuten Uvex Sports, Ray-Ban RX ja Oakley -30 %. Henkilökohtainen etu voimassa 1.lasien noutoon saakka. 1.pari on aina ennen alennuksia kalliimpi pari. Silmälasien 50 % alennus lasketaan normaalihinnoista ainoana poikkeuksena poistuvat kehykset= kehys -80 % ja linssit -50 %. Edut voimassa myymälässä. Piilolinssitarjousta ei voi yhdistää muihin piilolinssitarjouksiin. Tarjous koskee uusia silmälasitilauksia.  

Silmälasien, aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman ostajalle toiset aurinkolasit ilman voimakkuuksia -30 %

Alennus on henkilökohtainen. Etua ei voi käyttää jo ostettuihin aurinkolaseihin tai yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimushintoihin.