Tarjousehdot

Myymälässä kahdet lasit yksien hinnalla

1Uusien silmälasien ostajalle toiset samanhintaiset silmälasit kaupan päälle itselle tai kaverille. Vaihtoehtoisesti voit valita toiseksi pariksi aurinkolasit voimakkuuksilla vastaavilla ominaisuuksilla kuin silmälasit. Ei voi yhdistää muihin silmälasitarjouksiin, eikä paketti- tai sopimushintoihin. Pakettitilattavat Oakley-, RayBan RX- tai Uvex Sports -aurinkolasit lisämaksusta. Aurinkolaseihin polarisointi ja peilipinta lisämaksusta. Aurinkolasien lisäominaisuudet ja Oakley ja Ray-Ban paketit erillisen hinnaston mukaan. Voimassa Instrumentarium myymälöissä 25.12.2022 asti. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Silmälasien ostajalle ilmainen optikon näöntarkastus

Nyt kaikille silmälasien ostajille optikon näöntarkastus 0 €. Tarjous on voimassa 25.12.2022. asti Instrumentarium-myymälöissä.

Silmälasien ostajalle optikon näöntarkastus ja silmänpohjakuvaus 20 € (norm. 45 €)

Optikon näöntarkastus ja silmänpohjakuvaus 20 € (norm. 45 €). Tarjous on voimassa 25.12.2022. asti Instrumentarium-myymälöissä.

Silmälasien ostajalle laajennettu näöntutkimus 35 € (norm. 60 €)

Laajennettu näöntutkimus ei ole toistaiseksi saatavilla.

Konseptiedut

All Inclusive -palvelu, jossa saat kiinteään kuukausihintaan käyttöösi kolmet silmä- tai aurinkolasit alk. 10 €/kk.

 All Inclusive -palvelu alk. 10 €/kk hinta sisältää kolmet kehykset hintaluokasta < 69 € ja perusyksiteholinssit vakiovoimakkuuksin hintaluokasta < 45 € vähintään 24 kk määräaikaisella sopimuksella, siten että vähintään yksien lasien tulee olla voimakkuuksilla. Toiset- ja/tai kolmannet lasit voivat olla joko silmälasit, aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman. Lisäksi sopimus sisältää optikon määräämät näöntarkastukset ja lasien pienkorjaukset sopimuskauden aikana sekä reseptitakuun, jolloin voimakkuuksien muuttuessa linssit vaihdetaan veloituksetta saman hintaluokan tuotteisiin. Sopimuskauden hinta määräytyy valitsemiesi tuotteiden normaalihinnan mukaan. Yhdet sopimuksessa olevat lasit voi vaihtaa uusiin 12 kk välein, jolloin jäljellä oleva sopimuskausi pitenee 12 kuukaudella. Sopimus jatkuu automaattisesti 24 kk jälkeen toistaiseksi voimassa olevana, mikäli sitä ei ehtojen mukaan päätetä.  

Silmälasien tai aurinkolasit voimakkuuksilla ostajalle piilolinssit, aurinkolasit voimakkuuksilla, toiset silmälasit tai F-luokan suojalasit -50 % - voi valita vaikka kaikki!

Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä paketti- tai sopimushintoihin. Pakettihinnoitellut aurinkolasit kuten Uvex Sports, Ray-Ban RX ja Oakley -30 %. Henkilökohtainen etu voimassa 1.lasien noutoon saakka. 1.pari on aina ennen alennuksia kalliimpi pari. Silmälasien 50 % alennus lasketaan normaalihinnoista ainoana poikkeuksena poistuvat kehykset= kehys -80 % ja linssit -50 %. Edut voimassa myymälässä. Piilolinssitarjousta ei voi yhdistää muihin piilolinssitarjouksiin. Tarjous koskee uusia silmälasitilauksia.  

Silmälasien, aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman ostajalle toiset aurinkolasit ilman voimakkuuksia -30 %

Alennus on henkilökohtainen. Etua ei voi käyttää jo ostettuihin aurinkolaseihin tai yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimushintoihin.