Ensimmäisten silmälasien vierastaminen yhdistetään helposti lapsiin ja nuoriin, joiden omaa ajatusmaailmaa ja minäkuvaa ryhmäpaineet vielä ohjaavat vahvasti. Muutos voi kuitenkin oudoksuttaa ikään katsomatta.

Yksi kantaa huolta siitä, miten kasvoja hallitsevat lasit muuttavat ulkonäköä, kun taas toiselle synkin kohdattava on oman ikääntymiseen liittyvät vääjäämättömät fyysiset muutokset. Yhtä kaikki ensimmäisiin silmälaseihin liittyy usein jännitystä, kun muuttuneessa tilanteessa joudumme määrittelemään itsemme uudelleen.

Muutos on sitä helpompi hyväksyä, mitä luontevammin uudet lasit omille kasvoille istuvat. Kehysten valinnassa tulisi ottaa huomioon ihon, hiusten ja silmien sävyt, kasvojen muoto sekä tietysti omat mieltymykset ja oma tyyli. Instrumentariumin laajasta kehysvalikoimasta löytyy mukavasti vaihtoehtoja ajattomista klassikoista hyvinkin groovyihin ja viimeisimpiä trendejä seuraaviin mallistoihin kaikista eturivin muotitaloista.

Sen oikean tuntee

Silmälasien tulisi alusta asti istua täydellisesti paitsi kasvoille myös omaan elämäntyyliin. Vain oikeanlaiset, huolella hiotut ja laadukkaat linssit ovat vaivattomat käyttää ja mahdollistavat tehokkaan työnteon sekä monipuolisen harrastamisen olosuhteista riippumatta.

Silmälasikehykset puolestaan ovat osa päivittäistä pukeutumista ja ulkoasua. Omaa silmää miellyttävää mallia voi toki katsella valmiiksi jo netin silmälasivalikoimasta, mutta jossain vaiheessa kannattaa ottaa ihan aikaa ja poiketa myymälän kehyshyllyillekin. Eikä vähiten siksi, että paikan päällä sovitellessa voi kääntyä myös asiantuntevan myymälähenkilökunnan puoleen. Instrumentariumin optikoissa on myös varta vasten koulutettuja kehysasiantuntijoita, ja he auttavat valinnassa mielellään.

Minun vahvuuteni

Tässä minä olen!

Oikeiden kehysten löydyttyä on aika ottaa se tärkein askel ja astua esiin – tähän voi sosiaalinen media voi tarjota yllättävää apua. Ensiesiintyminen voi olla helpompaa, kun sen tekee harkittuna selfienä, jossa kuvakulma ja valaistus ovat kohdillaan, ja tarkkaan valittu filtteri viimeistelee lopputuloksen. Tykkäilyjen, kehujen ja kepeiden kommenttien rohkaisemana on sitten mukavampi mennä työpaikalle tai kouluun, kun laseissa ei ole enää kenellekään mitään uutta nähtävää.

Osallistu keskusteluun ja jaa kuva omista vahvuuksistasi #minunvahvuuteni

Jaa video

Seuraa meitä:
Instrumentarium InstagramInstrumentarium FacebookInstrumentarium Youtube