Uutta! Tarkasta näkösi verkossa maksutta

Helppo ja luotettava tapa tarkastaa näkösi ja uusia silmälasi- tai piilolinssireseptisi etänä

 • Maksuton, kesto noin 20 min.
 • Saat optikkomme vahvistaman reseptin käyttöösi tunnissa ma-pe klo 10-20 ja la-su klo 10-18, muina aikoina 24 tunnin kuluessa.
 • 18-45-vuotiaille, joilla ei ole tarvetta lähi- tai moniteholaseille, ja joilla ei ole käytössä hajataittoa korjaavia eli toorisia piilolinssejä tai monitehopiilolinssejä, eikä kovia piilolinssejä. 
 • Testi soveltuu voimakkuuksille -10.0 - +10.0 
 • CE-merkitty ja kliinisesti tutkittu lääkinnällinen laite
 • Verkkonäöntarkastus toteutetaan yhteistyössä Easee Bv:n kanssa
Verkkonäöntarkastus Verkkonäöntarkastus

Toimi näin

1. Kirjaudu sisään omille sivuillesi tai luo tili.

2. Valitse haluatko päivittää silmälasi- vai piilolinssireseptisi.

3. Aloita testi ja noudata saamiasi ohjeita. 

4. Saat optikkomme vahvistaman reseptin käyttöösi tunnissa ma-pe klo 10-20 ja la-su klo 10-18, muina aikoina 24 tunnin kuluessa. 

5. Päivitetty määräys siirtyy automaattisesti verkkokauppaan. Tilaa silmälasit tai piilolinssit vaivattomasti kotisohvaltasi.

Haluan päivittää...
Takaisin
Syötä tämänhetkinen {{ prescriptionType === 'contacts' ? 'piilolinssimääräyksesi' : 'silmälasimääräyksesi' }}
{{ opt.tooltip }}
Haluan selvittää vain näöntarkkuuteni
Takaisin

Nimesi, syntymäaikasi ja sähköpostiosoitteesi sekä mahdollinen viimeisin silmälasi- tai piilolinssimääräyksesi lähetetään kumppanillemme Easee BV:lle silmälasi- tai piilolinssimääräyksen tekemistä varten. Easee BV toimii itsenäisenä rekisterinpitäjänä vastaanottamilleen henkilötiedoille. Lisätietoja täältä.

Nimesi, syntymäaikasi ja sähköpostiosoitteesi sekä mahdollinen viimeisin {{ typetext }}määräyksesi lähetetään kumppanillemme Easee BV:lle {{ typetext }}määräyksen tekemistä varten. Easee BV toimii itsenäisenä rekisterinpitäjänä vastaanottamilleen henkilötiedoille. Lisätietoja täältä.

{{ !prescriptionSkipped ? 'Palaa muokkaamaan antamiasi tietoja' : (prescriptionType === 'contacts') ? 'Syötä vanha piilolinssimääräyksesi' : 'Syötä vanha silmälasimääräyksesi' }}

Tarkastuksen tekeminen on helppoa

1. Tarvitset tarkastukseen:
- Tietokoneen tai tabletin
- Älypuhelimen
- Pankki- tai henkilökortin näytön kalibroimiseen
- 3 metrin tilan

2. Tarkastus 
Tietokoneesi ja älypuhelimesi yhdistyvät Easee verkkonäöntarkastukseen, joka ohjaa sinut läpi testin.

3. Tulos
Optikkomme vahvistaa määräyksen antamiesi tietojen, videon ja testin perusteella jopa tunnin kuluessa. 

4. Päivitetty resepti
Uusi silmälasi- tai piilolinssimääräys löytyy tallennettuna Instru.fi omat sivut -osiosta. 

Verkkonäöntarkastus Verkkonäöntarkastus

Usein kysytyt kysymykset

 • Onko verkkonäöntarkastus luotettava?

  Easee on sertifioitu CE-merkityksi lääkinnälliseksi laitteeksi ja laitteen antamat tulokset vahvistetaan sekä Easeen että Instrumentariumin optikkojen toimesta. 

  Pidämme huolta, että verkkonäöntarkastuksesi sujuu onnistuneesti. Saat selkeitä ohjeita läpi testin ja optikkomme tarkastaa videolta, että testiolosuhteet ovat olleet riittävät ja testi on suoritettu oikein.

  Easeen verkkonäöntarkastuksen turvallisuutta ja tarkkuutta on tutkittu myös yhdessä Utrechtin yliopiston lääketieteellisen keskuksen (UMC Utrecht) kanssa. Tutkimuksen tulokset ovat luettavissa Journal of Medical Internet Research -julkaisussa

 • Milloin verkkonäöntarkastusta ei suositella?

  Silmälasit
  Testi soveltuu voimakkuuksille -10.0 - +10.0  / cyl max. 6 dpt. Jos tarvitset lähinäönkorjausta tai moniteholasit tai käytössäsi on kovat piilolinssit emme voi verkkonäöntarkastuksen perusteella tarjota sinulle silmälasimääräystä. 

  Piilolinssit
  Testi soveltuu voimakkuuksille -10.0 - +10.0. Jos käytät hajataittoa korjaavia, eli toorisia piilolinssejä tai monitehopiilolinssejä, varaa aika myymälään piilolinssireseptin uusimiseksi. Verkkonäöntarkastus ei sovellu myöskään kovien piilolinssien käyttäjille. 

  Huomioithan, että verkkonäöntarkastuksella emme voi suositella sinulle uutta piilolinssimerkkiä tai -tyyppiä. Jos haluat siis vaihtaa piilolinssimerkkiä tai -tyyppiä, varaathan ajan myymälään. 

  Yleiset rajoitteet
  Myös tietyt elämäntilanteet ja sairaudet vaikuttavat näkemiseen ja verkkonäöntarkastuksen toimivuuteen. Esimerkiksi raskaana ollessa tai imettäessä näkö saattaa muuttua ja suosittelemme silloin kääntymään optikkomme puoleen myymälässä. Jos sinulla on silmäsairaus tai diabetes, silmäsi ovat leikattu tai punaiset ja ärtyneet, suosittelemme aina varaamaan ajan asiantuntijoillemme myymälään. Varaa aika täältä.

 • Voinko tehdä näöntarkastuksen verkossa, vaikka en ole aiemmin käynyt optikolla?

  Voit tehdä näöntarkastuksen verkossa, vaikka et olisi aikaisemmin käynyt optikolla tai sinulla ei olisi aikaisempaa reseptiä tallessa. Verkkonäöntarkastuksen avulla saat helposti tietää, onko sinulla tarvetta näönkorjaukselle.

  Huomioithan kuitenkin, että tällöin emme välttämättä voi tehdä sinulle silmälasi- tai piilolinssimääräystä. Verkkonäöntarkastus ei vastaa optikon tekemää näöntutkimusta, jossa tarkastamme myös silmiesi terveydentilan ja piilolinssien sopivuuden silmillesi. Piilolinssien ensikäyttäjän on aina sovitettava sopiva linssi ammattilaisen kanssa. Piilolinssimerkkiä tai -tyyppiä ei myöskään voi vaihtaa, käymättä optikolla. Jos et ole aiemmin käynyt optikon näöntutkimuksessa, suosittelemme varaamaan ajan myymäläämme. Varaa aika täältä

 • Miten voin ostaa silmälasit tai piilolinssit verkkokaupasta päivitettyä reseptiä hyödyntäen?

  Silmälasimääräyksen käyttäminen verkkokaupassa tai myymälässä
  Löydät silmälasimääräyksesi Instru.fi omat sivut -osiosta kohdasta Silmälasimääräykset. Klikkaa ”Käytä verkkokaupassa” ja määräyksesi arvot näkyvät automaattisesti linssivalintaa tehdessäsi. Lisätietoa silmälasien tilaamiseen löydät täältä.

  Voit hyödyntää verkkonäöntarkastuksen silmälasimääräystä myös myymäläostoissasi. Lähimmän myymäläsi löydät täältä.

  Piilolinssimääräyksen käyttäminen verkkokaupassa tai myymälässä
  Löydät piilolinssimääräyksesi Instru.fi omat sivut -osiosta kohdasta Piilolinssimääräykset. Easee-piilolinssireseptiltä näet voimakkuustietosi, mutta tuotetiedot eivät siirry Easee-reseptille. Jos aijemmin käytössäsi olleet piilolinssit ovat toimineet moitteettomasti, voit tilata uuden reseptin voimakkuustiedoilla sinulle aijemmin määrättyjä piilolinssejä. Jos taas piilolinssien kanssa on ollut ongelmia, tai käyttö on tuntunut epämukavalta, varaathan ajan myymälään, niin tarkistamme onko esimerkiksi linssimerkin vaihto paikallaan.  

 • Miten tietojani käsitellään? 

  Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia silmälasien ostoa varten tarvittavan silmälasimääräyksen verkossa. Tätä varten olemme valinneet kumppaniksemme Easee BV:n, joka tarjoaa verkossa palvelun, jossa tehdään näöntarkastus ja sen perusteella annetaan silmälasimääräys.

  Tarjoamme asiakkaillemme Easeen palveluun pääsyä suoraan omilta verkkosivuiltamme. Tämän palvelun käyttämistä varten Easeelle tarpeellisia tietoja ovat asiakkaan nimi, ikä (syntymäaika) ja sähköpostiosoite sekä aiemman silmälasimääräyksen tiedot, mikäli sellainen on olemassa.  Lähetämme nämä asiakkaan tiedot omasta järjestelmästämme Easeen järjestelmään, mikäli saamme asiakkaan suostumuksen. Palvelun käyttäminen edellyttää myös rekisteröitymistä Easeen palveluun. Verkkosivuillamme annetun suostumuksen voi perua milloin tahansa verkkokaupan Oma tili -osiossa.

  Lisätietoja yleisesti asiakkaidemme henkilötietojen käsittelystä saat täältä.