Uutta - tarkasta näkösi verkossa

Haluamme tarjota sinulle uuden ja luotettavan tavan tarkastaa näkösi silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Yhteistyössä Easee Bv:n kanssa tarjoamme nyt mahdollisuuden päivittää silmälasimääräyksen maksutta kotoa käsin. 

Verkkonäöntarkastus on tarkoitettu 18-40 vuotiaille, joilla ei ole tarvetta lähilaseille tai moniteholaseille. Tarkastus kestää noin 20 minuuttia. Saat optikkomme vahvistaman silmälasimääräyksen 48 tunnin kuluessa ja voit ostaa sen avulla silmälasit kätevästi verkosta tai myymälästä.

Mikä on Easee?

Easee on lääkinnällinen laite, joka mahdollistaa näöntarkkuuden arvioimisen ja silmälasimääräyksen päivittämisen etänä.

  • Maailman ensimmäinen CE-merkitty verkkonäöntarkastus.
  • Kliinisesti tutkittu yhdessä Utrechtin yliopiston lääketieteellisen keskuksen (UMC Utrecht) kanssa. 
  • Easeen asiakkaista 4,3/5 suosittelee palvelua. 
CE mark
ISO 13485:2016
TÜV Rheinland Certified

Tarkastuksen tekeminen on helppoa

verkkonäöntarkastus on helppoa

Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään omille sivuillesi tai luo tili

2. Täytä tarvittaessa aikaisemman silmälasimääräyksesi tiedot ja täytä Easeen esikysely

3. Aloita testi ja noudata saamiasi ohjeita 

4. Saat optikkomme vahvistaman silmälasimääräyksen käyttöösi

Aiemmin antamasi suostumuksen perusteella lähetämme nimesi, syntymäaikasi ja sähköpostiosoitteesi sekä viimeisimmän silmälasimääräyksesi kumppanillemme Easee BV:lle silmälasimääräyksen tekemistä varten. Easee BV toimii itsenäisenä rekisterinpitäjänä vastaanottamilleen henkilötiedoille. Lisätietoja täältä.

Nimesi, syntymäaikasi ja sähköpostiosoitteesi sekä viimeisin silmälasimääräyksesi lähetetään kumppanillemme Easee BV:lle silmälasimääräyksen tekemistä varten. Easee BV toimii itsenäisenä rekisterinpitäjänä vastaanottamilleen henkilötiedoille. Lisätietoja täältä.

Syötä tämänhetkinen silmälasimääräyksesi
{{ opt.tooltip }}

Usein kysytyt kysymykset

Onko verkkonäöntarkastus luotettava?

Easee on sertifioitu CE-merkityksi lääkinnälliseksi laitteeksi ja laitteen antamat tulokset vahvistetaan sekä Easeen että Instrumentariumin optikkojen toimesta. Easeen verkkonäöntarkastuksen turvallisuutta ja tarkkuutta on tutkittu myös yhdessä Utrechtin yliopiston lääketieteellisen keskuksen (UMC Utrecht) kanssa. Tutkimuksen tulokset ovat luettavissa Journal of Medical Internet Research -julkaisussa

Milloin verkkonäöntarkastusta ei suositella?

Jos tarvitset lähinäönkorjausta tai moniteholasit, emme voi verkkonäöntarkastuksen perusteella tarjota sinulle silmälasimääräystä.

Myös tietyt elämäntilanteet ja sairaudet vaikuttavat näkemiseen ja verkkonäöntarkastuksen toimivuuteen. Esimerkiksi raskaana ollessa tai imettäessä näkö saattaa muuttua ja suosittelemme silloin kääntymään optikkomme puoleen myymälässä. Jos sinulla on silmäsairaus tai diabetes, silmäsi ovat leikattu tai punaiset ja ärtyneet, suosittelemme aina varaamaan ajan asiantuntijoillemme myymälään. Varaa aika täältä.

Voinko tehdä näöntarkastuksen verkossa, vaikka en ole aiemmin käynyt optikolla?

Voit tehdä näöntarkastuksen verkossa, vaikka et olisi aikaisemmin käynyt optikolla tai sinulla ei olisi aikaisempaa silmälasimääräystä tallessa. Verkkonäöntarkastuksen avulla saat helposti tietää, onko sinulla tarvetta näönkorjaukselle.

Huomioithan kuitenkin, että tällöin emme välttämättä voi tehdä sinulle silmälasimääräystä. Verkkonäöntarkastus ei vastaa optikon tekemää näöntutkimusta, jossa tarkastamme myös silmiesi terveydentilan. Jos et ole aiemmin käynyt optikon näöntutkimuksessa, suosittelemme varaamaan ajan myymäläämme. Varaa aika täältä.

Miten voin ostaa silmälasit verkkokaupasta silmälasimääräystä hyödyntäen?

Löydät silmälasimääräyksesi Instru.fi omat sivut -osiosta kohdasta Silmälasimääräykset. Klikkaa ”Käytä verkkokaupassa” ja määräyksesi arvot näkyvät automaattisesti linssivalintaa tehdessäsi. Lisätietoa silmälasien tilaamiseen löydät täältä.

Voit hyödyntää verkkonäöntarkastuksen silmälasimääräystä myös myymäläostoissasi. Lähimmän myymäläsi löydät täältä.

Miten tietojani käsitellään? 

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia silmälasien ostoa varten tarvittavan silmälasimääräyksen verkossa. Tätä varten olemme valinneet kumppaniksemme Easee BV:n, joka tarjoaa verkossa palvelun, jossa tehdään näöntarkastus ja sen perusteella annetaan silmälasimääräys.

Tarjoamme asiakkaillemme Easeen palveluun pääsyä suoraan omilta verkkosivuiltamme. Tämän palvelun käyttämistä varten Easeelle tarpeellisia tietoja ovat asiakkaan nimi, ikä (syntymäaika) ja sähköpostiosoite sekä aiemman silmälasimääräyksen tiedot, mikäli sellainen on olemassa.  Lähetämme nämä asiakkaan tiedot omasta järjestelmästämme Easeen järjestelmään, mikäli saamme asiakkaan suostumuksen. Palvelun käyttäminen edellyttää myös rekisteröitymistä Easeen palveluun. Annetun suostumuksen voi perua milloin tahansa verkkokaupan Oma tili -osiossa.

Lisätietoja yleisesti asiakkaidemme henkilötietojen käsittelystä saat täältä.