POLO RALPH LAUREN -silmälasit

Polo Ralph Lauren -kehysmallisto on klassinen ja ajaton. Silmälasimallisto edustaa Ralph Laurenin modernia amerikkalaista elämäntyyliä, jota kuvaa hyvin sanat: helppo, energinen ja sporttinen.
Rajaa
Suodattimet
 1. Merkki
  BURBERRY
 2. Merkki
  POLO RALPH LAUREN
Muokkaa valintoja 2
Suodattimet
 1. Merkki
  BURBERRY
 2. Merkki
  POLO RALPH LAUREN
Kategoria
Hinta
-
KAIKKI FILTTERIT
Sulje
90 tuotetta
Sivu
Sivu 1/2
per sivu
90 tuotetta
Sivu
Sivu 1/2
per sivu

Laadukkaasta silmälasivalikoimastamme löydät jokaiseen tilanteeseen ja tarpeeseen sopivat kehykset. Voit tilata silmälasit helposti netistä tai tulla myymälään tutustumaan kehyksiin kehysasiantuntijamme kanssa. Tiesithän, että verkossa voit sovittaa suosikkikehyksiäsi kätevän virtuaalisovituksen avulla. Virtuaalisovituksen avulla näet heti miten kehykset ja niiden värisävyt istuvat kasvoillesi.

Suosituimpiin kehysmalleihimme kuuluvat mm. klassiset pilottilasit sekä pyöreät silmälasit sekä materiaaleista asetaatti kehykset ja metallikehykset. Meiltä löydät paljon merkkikehyksiä mm. Ray-Ban kehykset, Ralph Lauren kehykset sekä Vogue kehykset. Selaa upeaa valikoimaa verkkokaupassamme, tilaa yksitehot netistä tai poikkea myymälään. Asiantuntijamme ovat aina apunasi chatissa tai myymälässä paikanpäällä!