AURINKOLASITRENDIT

 

Naisellisuus vs. teknisyys
Pilotit
Pyöreät
Rayban G15
Peilit
Femme Fatale

 

 

Trendwalk

 

NAISELLISUUS VS. TEKNISYYS

 

Teknisyys vs Naisellisuus

 

Fashion athlete -tyyli näkyy Diorin kevään uutuusaurinkolaseissa vahvasti. Tyylissä yhdistyvät naisellisuus ja moderni teknisyys. Malli Gigi Hadid edustaa tätä trendiä hyvin vahvasti. Tekniset joogahousut ja isot näyttävät aurinkolasit ovat tätä kevättä.

Erityisen tärkeänä osana tätä tyyliä on, että naisellisissa ja näyttävissä aurinkolaseissa on nenätyynyt, jolloin käyttömukavuus paranee.
Tyyliä käyttömukavuudesta tinkimättä.

 

 

Teknisyys vs Naisellisuus -lasit
Teknisyys vs Naisellisuus -lasit
Teknisyys vs Naisellisuus -lasit

 

 

Yksityiskohdat

 

Burberry-aurinkolasit näyttävät kuinka yksityiskohdilla saadaan näyttävyyttä aurinkolasihin. Metalliset ja jopa nahkaiset yksityiskohdat, pelkistetty design ja puhtaat linjat sopivat niin miehelle kuin naiselle. Pienet erikoisuudet viimeistelevät vaivattoman elegantin tyylin leikkisällä otteella.

 

 

Yksityiskohtaiset lasit
Yksityiskohtaiset lasit
Yksityiskohtaiset lasit

 

 

Katso Burberry- ja Dior -aurinkolasit

 

PILOTIT

 

Naiselliset pilotit

 

Aviator -mallin aurinkolasit jatkavat voittokulkuaan muotimaailmassa. Pilotti jatkaa edelleen vahvana trendinä, etenkin kiiltävä kulta ja metalli ovat vahvasti näkyvissä. Chanelin ketjulaukuista tuttujen yksityiskohtien hyödyntäminen sangoissa on erittäin in. Carreran klassikoissa istuvuus ja käyttömukavuus ovat tärkeässä roolissa. Mielyttävät nenätyynyt ovat palanneet.

 

 

Pilottilasit
Pilottilasit
Pilottilasit

 

 

Katso naisten aurinkolasit

 

Miehekkäät pilotit

 

Ajatonta tyylikkyyttä arvostavat valitsevat aurinkolasit, joiden muotokieli kestää trendeistä riippumatta. Klassiset pilottilasit nauttivat tasaisesta suosiosta kaudesta toiseen.

Pilottiaurinkolasit taipuvat monenlaiseen tyyliin. Mustat tai ruskeat kehykset voi huoletta yhdistää lähes jokaiseen asukokonaisuuteen.

 

 

Pilottilasit Carrera
Pilottilasit Ray-Ban

 

 

Katso miesten aurinkolasit

 

PYÖREÄT

 

Pyöreät

 

Myös silmälasimuodissa näkyvät, 80-luvulta tutut pyöreät mallit näkyvät kevään aurinkolaseissa. Woody Allenin elokuvien tähti Annie Hall on näiden mallien esikuva. Sofistikoitunut älykkö-look! Peilitoteutus tulee uutena mukaan.

 

 

Pyöreät lasit
Pyöreät lasit
Pyöreät lasit

 

 

Tutustu malleihin

 

RAY-BAN G-15

 

Rayban G-15

 

Ray-Banin uusin lämmittelly tälle kaudelle on G-15 ja siitä tehty liukuväri. Ray-Ban on edelleen takuuna laadukkaista linsseistä.

 

Rayban G15 linssit

Legendaariset värit jo vuodesta 1937 lähtien

Korkealaatuiset linssit kehitettiin alkunperin suojaamaan amerikkalaisten pilottien silmiä haastavissa olosuhteissa. Näistä linsseistä syntyi ajaton ja suosittu klassikko.

G-15 -linssit luonnolliseen näkemiseen. Linssit toistavat värit kuten ne oikeasti ovat.

 

Katso Ray-Ban -aurinkolasit

 

 

PEILIT

 

Peilit

 

Vauhdikkaat Oakley ja Carrera -aurinkolasit edustavat hyvin tätä peilipintojen mukanaan tuomaa tyyliä. Käyttömukavuus ja urheilullisuus eli "Sport performance" korostuvat näissä malleissa.

Pitkään odotettu trendikäs peililipinnoite saatavilla nyt myymälöistämme. Lue lisää aurinkolasipinnoitteistamme.

 

 

Peililasit carrera
Peililasit oakley

 

 

Tutustu malleihin

 

FEMME FATALE

 

Femme Fatale

 

Kohtalokkaalle naiselle femme fatale -aurinkolasit. Kissamaisuus ja koristeellisuus ovat tärkeitä elementtejä. Nämä yhdistettynä näyttäviin korvakoruihin antavat viimeisen silauksen aistikkaaseen muotokieleen.

 

 

Femme Fatale -lasit
Femme Fatale -lasit
Femme Fatale -lasit

 

 

Katso naisten aurinkolasit