AJANKOHTAISET KAMPANJAT

 

Tässä esiteltynä tämän hetken tarjouksemme. Haluamme taata asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikissa silmien hyvinvoinnin ja tyyliin liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teitä myymälöissämme. Tervetuloa.

 

 

 

Kahdet silmälasit yksien hinnalla

Kahdet lasit yksien hinnalla

Nyt saat toiset lasit kaupan päälle 
– itselle tai kenelle haluat. Voit myös valita merkkiaurinkolasit! Toisiin laseihin kaupan päälle saman hintaiset tai edullisemmat kehykset kuin ensimmäisissä laseissa ja peruslinssit, muut linssit -50 % normaalihinnasta

 

TUTUSTU TARJOUKSEEN

 

Tarjous voimassa 23.4.2017 asti.

Tarjousehdot

Ostaessasi normaalihintaiset silmä- tai aurinkolasit voimakkuuksilla, saat toiset silmä- tai aurinkolasit voimakkuuksilla kaupan päälle itsellesi tai valitsemallesi henkilölle. Toiset lasit sisältävät saman hintaiset tai edullisemmat silmä- tai aurinkolasikehykset kuin ensimmäisissä laseissa sekä peruslinssit. Yksitehoihin kaupan päälle yksiteholinssit, moniteholinsseihin kaupan päälle moniteho- tai yksiteholinssit. Yksitehosilmälasilinssit varastovoimakkuuksin -6.00...+6.00/3.00 ja monitehot hiomovalmistusrajoin -10.00...+6.00/6.00, ADD 0.75...3.00. Yksitehoaurinkolasilinssit vakiovoimakkuusrajoin -6.00 – +5.00/2 ja monitehot vakiovoimakkuusrajoin -8.00 – +8.00/4, ADD 0.75...3.00. Tarjous koskee uusia tilauksia 23.4.2017 asti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai sopimus- tai pakettihintoihin. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.


 

Aurinkolasit voimakkuuksilla alk. 99

 

Aurinkolasit voimakkuuksilla alk. 99 €

Aaurinkolasit vahvuuksilla yksitehot alk. 99 € ja monitehot alk. 169 €

 

TUTUSTU MALLISTOON

 

 

Tarjousehdot

Aurinkolasilinssihinnat eivät koske sopimus- tai pakettihintoja esim. Oakley, Serengeti- tai Uvex Sport -aurinkolaseja vahvuuksilla. Kehysvalikoima vaihtelee myymälöittäin. 99 € hintaesimerkki sisältää 69 € aurinkolasikehyksen ja perusyksitehoaurinkolinssit alennettuun 30 € hintaan. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

 


 

Piilolinssit edullisesti myymälästä

 

Piilolinssitarjous myymälässä: Kaikki piilolinssit -20%

Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Kotiintoimituspalveluun.

 

Osta heti

 

Kampanja on voimassa 26.2.2017 asti Instrumentarium-myymälöissä

 


 

Piilolinssit edullisesti

 

Verkkokaupasta kaikki kertakäyttöpiilolinssit -20 %

Alennus koskee kaikkia kertakäyttöpiilolinssejä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Kotiintoimituspalveluun. Kampanja voimassa toistaiseksi Instrun verkkokaupassa.

 

Osta piilolinssit

 

Kampanja voimassa 19.2.2017 asti Instrun verkkokaupassa.

 


 

Hyödynnä tarjoukset VARAAMALLA

AIKA LÄHIMPÄÄN MYYMÄLÄÄMME

Verkkoajanvaraus

Puhelinnumero ma–pe 8–21, la 9–18, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu