AJANKOHTAISET KAMPANJAT

 

Tässä esiteltynä tämän hetken tarjouksemme. Haluamme taata asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikissa silmien hyvinvoinnin ja tyyliin liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teitä myymälöissämme. Tervetuloa.

 

 

 

Kaikki kehykset -70%
Kaikki kehykset -70%

Kaikki kehykset -70 %

Nyt niitä saa. Instrun upeita kehyksiä huippualennuksella -70%. Tarjous voimassa silmälasien ostajalle. Kehys- ja linssialennukset ovat yhdistettävissä keskenään, mutta ei muihin tarjouksiin tai sopimushintoihin.

 

Tutustu mallistoon

 

Tarjous voimassa 12.2.2017 asti.

Tarjousehdot

Normaalihintaiset silmälasikehykset -70 %. Linssitarjous koskee yksilöllisiä yksi- ja moniteholinssejä. Kehys- ja linssialennukset ovat yhdistettävissä keskenään, mutta ei muihin tarjouksiin tai sopimushintoihin. Tarjoukset voimassa silmälasien ostajalle 12.2.2017 asti. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.


Toiset lasit -50%

Toiset lasit -50%

Ostaessasi silmälasit saat samanaikaisella ostokerralla toiset normaalihintaiset silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla -50 % alennuksella.

 

Tutustu mallistoon

 

Tarjous voimassa 12.2.2017 asti.

Tarjousehdot

Ostaessasi silmälasit saat samanaikaisella ostokerralla toiset normaalihintaiset silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla -50 % alennuksella. Alennus annetaan aina samanhintaisesta tai edullisemmasta parista. Alennus lasketaan sekä kehyksestä että linsseistä, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa 12.2. asti.


Huippulinssit jopa -150€

Huippulinssit jopa -150 €

Esimerkiksi haastaviinkin näkemisen tarpeisiin yksilölliset yksiteholinssit 315 €/pari (norm. 390 €) tai moniteholinssit 540 €/pari (norm. 690 €).

 

Tutustu linsseihin

 

Tarjous voimassa 12.2.2017 asti.

Tarjousehdot

Linssitarjous koskee yksilöllisiä yksi- ja moniteholinssejä. Kehys- ja linssialennukset ovat yhdistettävissä keskenään, mutta ei muihin tarjouksiin tai sopimushintoihin. Tarjoukset voimassa silmälasien ostajalle 12.2.2017 asti. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.


 

 

Silmänpohjakuvaus

 

Nyt silmänpohjakuvauksen yhteydessä näöntarkastus kaupan päälle

Kuvauksella voidaan kartoittaa mahdollisia muutoksia ja saada sitä kautta lisätietoa silmiesi terveydentilasta. Instrumentariumin Optos Daytona -kameran ainutlaatuinen tekniikka mahdollistaa silmänpohjan kuvaamisen ilman mustuaista laajentavia tippoja, joten kuvaaminen ei haittaa normaalia näkemistä.

Instrumentariumin käyttämä silmänpohjakamera kuvaa jopa 80 % silmän verkkokalvosta yhdellä kuvalla.

 

LUE LISÄÄ KUVAUKSESTA

 

Tarjous voimassa 12.2.2017 asti.

Tarjousehdot

Silmänpohjakuvauksen yhteydessä optikon näöntarkastus kaupan päälle. Tarjous voimassa 12.2.2017 asti.


 

Piilolinssit edullisesti

 

Piilolinssitarjous: Kaikki iWear-piilolinssit -20%

Alennus koskee kaikkia iWear-piilolinssejä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Kotiintoimituspalveluun. Kampanja voimassa toistaiseksi Instrun verkkokaupassa.

 

Osta heti

 

Kampanja voimassa 15.1.2017 asti Instrun verkkokaupassa.

 


 

Piilolinssit edullisesti

 

Piilolinssit edulliseen yhteishintaan

Osta 4 pakettia piilolinssejä edulliseen kampanjahintaan suoraan myymälästä.

 

Tutustu tarjoukseen

 

Kampanja on voimassa 22.1.2017 asti myymälöissämme

 


 

Hyödynnä tarjoukset VARAAMALLA

AIKA LÄHIMPÄÄN MYYMÄLÄÄMME

Verkkoajanvaraus

Puhelinnumero ma–pe 8–21, la 9–18, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu