AJANKOHTAISET KAMPANJAT

 

Tässä esiteltynä tämän hetken tarjouksemme. Haluamme taata asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikissa silmien hyvinvoinnin ja tyyliin liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teitä myymälöissämme. Tervetuloa.

 

 

 

Kahdet silmälasit yksien hinnalla

Nyt kaikki kehykset -50 % ja toiset lasit, silmä- tai aurinkolasit voimakkuuksilla kaupan päälle!

Toisiin laseihin kaupan päälle saman hintaiset ja edullisemmat kehykset ja peruslinssit, muut linssit -50 %! Lisäksi yksilöllisistä linsseistä -100 € ensimmäiseen pariin.

 

TUTUSTU TARJOUKSEEN

 

Tarjous voimassa 11.6.2017 asti.

Tarjousehdot

Ostaessasi normaalihintaiset silmä- tai aurinkolasit voimakkuuksilla saat silmälasikehyksistä -50 % alennusta ja lisäksi saat toiset silmä- tai aurinkolasit voimakkuuksilla kaupan päälle. 1.laseihin yksilölliset linssit -100 €. Toiset lasit sisältävät saman hintaiset tai edullisemmat silmä- tai aurinkolasikehykset kuin ensimmäisissä laseissa sekä peruslinssit, muut linssit -50 %. Yksitehot varastovoimakkuuksin -6.00...+6.00/3.00, monitehot hiomovalmistusrajoin -10.00...+6.00/6.00, ADD 0.75...3.00. Aurinkolasilinssit vakiovoimakkuuksin, yksitehot -6.00 – +5.00/2, monitehot -8.00 – +8.00/4, ADD 0.75...3.00.. Tarjous koskee uusia tilauksia 11.6.2017 asti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimus- tai pakettihintoihin. Kehysvalikoima vaihtelee myymälöittäin.


 

Kaikki Aurinkolasit tarjouksessa

 

Kaikki aurinkolasit -20%, voimakkuuksilla tai ilman

Mukana myös merkkiaurinkolasit. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

 

TUTUSTU MALLISTOON

Tarjous voimassa 25.6.2017 asti.

Tarjousehdot

Tarjous koskee kaikkia aurinkolaseja voimakkuuksilla tai ilman, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimus- tai pakettihintoihin kuten esimerkiksi Oakley, Serengeti tai Uvex-aurinkolaseihin voimakkuuksilla. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.


 

Polaroid Suncovers 39 €

 

Polaroid Suncovers 39 €

Suncovers on silmälasien päälle helposti laitettavat aurinkolasit.

 

TUTUSTU MALLISTOON

Tarjous voimassa 4.6.2017 asti.

Tarjousehdot

Tarjous koskee kaikkia aurinkolaseja voimakkuuksilla tai ilman, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimus- tai pakettihintoihin kuten esimerkiksi Oakley, Serengeti tai Uvex-aurinkolaseihin voimakkuuksilla. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.


 

Piilolinssit edullisesti myymälästä

 

Aurinkolasit tai silmälasit kaupan päälle kun liityt piilolinssien kotiintoimituspalveluun

Liity nyt piilolinssien Kotiintoimituspalvelun asiakkaaksi ja saat piilolinssit jatkossa säännöllisesti suoraan kotiovellesi. Uutena Kotiintoimituspalvelun asiakkaana (ei aiempaa Kotiintoimituspalveluasiakkuutta) saat kaupan päälle vielä valintasi mukaan merkkiaurinkolasit tai silmälasit! Voit siis valita mitkä tahansa normaalihinnaltaan max. 179 € aurinkolasit!

 

Lue lisää

 

Tarjous voimassa 6.8.2017 asti.

Tarjousehdot

Uudelle Kotiintoimituspalveluasiakkaalle (12 kk:n sopimus, allekirjoitettava myymälässä) aurinkolasit tai silmälasit kaupan päälle, kun piilolinssien vuosiostos vähintään 160 €. Tarjous koskee kaikkia piilolinssejä. Kaupanpäällisaurinkolasit ilman voimakkuuksia, arvo max. 179 € (normaalihinta). Kaupanpäällissilmälasien kehyksen arvo 169 € (normaalihinta) + kaupan päälle vakiolinssit, joiden arvo yksitehot 90 €/ monitehot 190 €. Halutessasi kalliimmat kehykset tai linssit voimakkuuksilla, maksat erotuksen tuotteiden normaalihinnoista. 1 kaupanpäällisetu/asiakas. Ei alle 18-vuotiaille. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa 6.8.2017 asti.

 


 

Piilolinssit edullisesti

 

Verkkokaupasta: kaikki piilolinssit -20 % 

Alennus koskee kaikkia kertakäyttöpiilolinssejä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä Kotiintoimituspalveluun.

 

Osta piilolinssit

 

Kampanja voimassa 28.5. asti Instrun verkkokaupassa.

 


 

Tarjous voimassa 25.6.2017 asti.

 

 

Hyödynnä tarjoukset VARAAMALLA

AIKA LÄHIMPÄÄN MYYMÄLÄÄMME

Verkkoajanvaraus

Puhelinnumero ma–pe 8–21, la 9–18, su suljettu.
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu