Silmälasitrendit 2023

Tänä vuonna kehysten värien, materiaalien ja muotojen yhdistelmät paitsi näyttävät upeilta kasvoillasi myös istuvat niille täydellisesti. Muotitietoisilla on nyt varaa valita, sillä vuoden 2023 kehystrendeissä korostuu kolme erilaista tyylisuuntaa: ihana romanttisuus, näyttävä glamour ja retro sporttisuus.

Mutta miten löytää juuri omiin piirteisiin, tyyliin ja eri tilanteisiin sopivat, trendikkäät silmälasit? Tässä artikkelissa esittelemme kauden 2023 silmälasitrendit sekä vinkit unelmiesi kehysten löytämiseen. Inspiroidu ja löydä tyylisi!

Kuvassa: Prada, Versace

Ihanaa pastelliromantiikkaa

Tässä trendissä nautitaan hitaasta elämästä, kiireettömyydestä ja romanttisesta tunnelmasta. Tyyli herkuttelee ihastuttavilla aprikoosin ja kullan sävyillä sekä hempeän vaaleanpunaisella värimaailmalla. Mallistossa korostuu pyöreän pehmeät muodot sekä kevyet, läpikuultavat kehykset. Tämän tyylin kehysmallit ovat kuin luotu elämän kauniita yksityiskohtia arvostaville.

Kun haluat tuntea olosi keveän raikkaaksi kotona tai juhlahetkissä, on tämä tyyli valintasi. Kesäjuhlien look ei ole koskaan näyttänyt näin hehkuvalta! Särmikkäämmästä toimistolookista voi olla myös ihana vaihtaa rennompiin, pastellinsävyisiin kehyksiin.  

Suloinen kuin karkki - Versace

Esimerkiksi muodin huippubrändin Versacen suloisen vaaleanpunaiset kehykset henkivät kiireetöntä fiilistä. Läpikuultava kehys kultaisine yksityiskohtineen on kaunis yhdistelmä ja tuo ihanasti kepeyttä ja hehkua kasvoillesi.

Vinkki: Täydennä kokonaisuus pastellinsävyisillä asusteilla tai kokonaan pastellisella asulla, ja kauden trendikkäin kesätyyli on valmis.

Prada - kuin koru kasvoillasi

Romanttista tyyliä kunnioittavat Pradan pyöreäkehyksiset silmälasit ihastuttavat myös kaikessa siroudessaan. Valoa heijastava, liukuvärjätty metallikehys sopii upeasti roosansävyiseen huuli- ja poskipunaan, ja ne yhdessä tuovat ihanaa pastellista hehkua tyyliisi. 

Vinkki: Miten yhdistää silmälasit ja korut juhlapukeutumisessa. Lue lisää täältä.

Jos kaipaat pastellia tyyliisi, katso nämä: 

Kuvassa: Prada, Ray-Ban® 

Glamouria ja näyttäviä yksityiskohtia

Salamavalojen välkettä ja eleganttia särmikkyyttä – tässä trendissä ei pelätä riskejä, vaan mennään rohkeasti niitä kohti. Kehysmalleissa tummanpuhuvat sävyt, odottamattomat leikkaukset sekä 70-luvun glamouria henkivä tyyli kulkevat käsi kädessä. Trendissä tuodaan tyylikkäästi yhteen kiiltoa ja mattapintaa sekä leikitellään kultaisilla yksityiskohdilla.

Tästä trendisuunnasta löytyy paljon näyttäviä kehysmalleja esimerkiksi juhlapukeutumiseen tai itsevarmuutta ja asennetta uhkuvaan arkilookkiin. Valikoimasta löytyy erilaisiin kasvonpiirteisiin ja ihon sävyihin sopivia malleja, ilman kompromisseja. Yhdistä kehykset rohkeasti kimallukseen, imarteleviin siluetteihin ja ylellisiin sävyihin – ja olet valmiina juhliin.

Ajaton ja unisex Ray-Ban® 

Rohkeasti muotoillut, neliömäiset kehykset Ray-Banilta istuvat täydellisesti tyylikkäille miehille ja naisille. Ajattoman klassinen unisex-malli rakastetulta brändiltä on myös lukuisten maailmantähtien suosiossa.

Vinkki: Tiedätkö minkä muotoiset kasvosi ovat ja millaiset kehykset imartelevat piirteitäsi parhaiten? Lue lisää kasvojen piirteistä ja niihin sopivista kehysmalleista täältä

Valitse Prada silmälasikehykset ja sinut huomataan varmasti

Cat eye -asetaattikehykset Pradalta yhdistävät korkean laadun ja huipputyylikkään designin – silmälasien kuvioidut aisat ovat u-p-e-a-t. Kehyksien kissamainen muotoilu luo ylellisen, kasvoja kohottavan vaikutelman.

Vinkki: Näyttäviin kehyksiin voit yhdistää kevyemmän silmämeikin, mutta panostaa sitäkin enemmän huuliin. Tyylikkään kokonaisuuden kruunaa tummanpuhuva huulimeikki ja hillityt, kultaiset asusteet.

Jos kaipaat näyttävää ja itsevarmaa kehystyyliä, katso nämä: 

Retromodernia sporttisuutta

Tämä trendisuunta on saanut inspiraationsa futuristisesta virtuaalimaailmasta ja retrosta 60-luvusta. Mikä katseita kääntävä kombo! Tälle uutta ja vanhaa yhdistävälle trendille on ominaista voimakkaat värit sekä graafinen ja liioiteltu muotokieli.

Tyylistä ponnistavia kehysmalleja yhdistelet niin arkiasuun kuin rennompaan sporttiseen tyyliin. Lookkiisi saat persoonallisen lisän valitsemalla kirkkaan väriset tai muodoltaan suuret ja näyttävät kehykset – mahdollisuudet katseita kääntävään lookkiin ovat tässä trendissä rajattomat. Kun haluat, että silmälasisi mukautuvat moneen eri tilanteeseen, kannattaa erityistä huomiota kiinnittää kehyksen muotoiluun ja istuvuuteen. Tämän trendin mahtipontinen ja sporttinen muotokieli on paitsi näyttävä myös mukava kasvoilla.

Klassinen Burberry

Klassista ja modernia muotokieltä yhdistelevä Burberry on tarttunut trendiin voimakkaalla muotoilulla – nämä retromodernit, graafiset kehykset eivät jää keneltäkään huomaamatta. Isot ja näyttävät kehykset Burberryltä ovat nappivalinta, kun kaipaat lookkiisi näyttävyyttä ja ryhtiä. 

Vinkki: Riko rohkeasti rajoja ja yhdistä nämä retrot kehykset moderneihin graafisiin linjoihin pukeutumisessa ja hiustyylissä.

Ray-Ban® - ikoninen retrosuosikki

Ikoniset, jopa kulttimaineen saavuttaneet Ray-Banin Aviator-pilottikehykset ovat pysyneet huipputrendikkäinä jo vuosikymmenten ajan. Siro kultainen metallikehys on korumaisen kaunis ja muotoilultaan rennon sporttinen. Valitse laadukkaat Ray-Banit, jotka takuuvarmasti toimivat niin arjessa kuin juhlassa antaen rennon retromaisen tuulahduksen tyyliisi.

Vinkki: Jos haluat maksimoida silmälasien soveltuvuuden moneen tilanteeseen, valitse laseihin auringossa tummuvat linssit, jolloin samat lasit toimivat loistavasti niin ulkona kuin sisällä. Lue lisää tummuvista linsseistä täältä.

Jos kaipaat modernia retrotwistiä tyyliisi , katso nämä: 

Meiltä löydät silmälasit moneen eri tyyliin ja tarpeeseen

Silmälasit ovat olennainen osa henkilökohtaista tyyliäsi. Meiltä löydät monipuolisesti laadukkaita kehysmalleja, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Tervetuloa inspiroitumaan Instrumentariumin myymälään. Tiesithän, että yksitehot tilaat kätevästi myös verkkokaupastamme ja sovitat kehyksiä kotisohvalla istuen virtuaalisovituksen avulla. 

Lasien käyttötarkoitukset saattavat vaihdella päivän mittaan useinkin, ja eri tilanteet vaativat laseilta erilaisia ominaisuuksia. Juhlissa silmälasit toimivat upeana asusteena kun taas arkilasien olisi hyvä olla mahdollisimman muuntautumiskykyiset eri tilanteisiin. Lähityöskentelyssä ruudulla laseilta vaaditaan hieaman enemmän ja urheillessa on tärkeää, että näkee hyvin sekä lähelle, että kauas. Kun sinulla on tarve useammille laseille ja haluat, että näönhuoltosi on mahdollisimman huoletonta ja helppoa tutustu All Inclusive -palveluumme.