Sodankylä - Sodankylä - Myymälät ja optikot - Instrumentarium

Sodankylä

Jäämerentie 12
99600 Sodankylä

Myymälämme sijaitsee katutasossa Jäämerentiellä. Parkkipaikkamahdollisuus on suoraan oven edessä tai rakennuksen takapihalla. Myymäläämme on esteetön kulku pyörätuolilla mutta henkilön on pystyttävä itse tai saattajan avustuksella siirtymään näöntarkastustuoliin.

 

Aukioloajat
ma
suljettu
ti
9-17
ke
suljettu
to–pe
9-17
la
suljettu

Olemme avoinna 23.6. alkaen. Myymälässämme noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi. Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti ja reagoimme tarvittaessa uusiin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin. Ajantasaista lisätietoa toimintatavoistamme ja palvelustamme koronavirustilanteen aikana voit käydä lukemassa ohjesivultamme: https://www.instru.fi/uutiset/tietoa-koronaviruksen-vaikutuksesta Terveisin, Instrumentarium Sodankylän henkilökunta

Myymälän puhelinnumero
0203 32859

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Myymälän sähköpostiosoite

sodankyla (at) instru.fi

Tässä myymälässä

Laajojen naisten ja miesten silmälasivalikoimiemme lisäksi liikkeessämme on myös lasten silmälasikehyksiä eri ikäisille. Meiltä löydät myös aurinkolasit ja piilolinssit. Näöntarkastuksessa tutkimme perusteellisesti silmiesi kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Myymälässämme näöntarkastuksen tekee kokenut optikko tai silmälääkäri.

Varaa aika optikon tai silmälääkärin näöntarkastukseen